Llorente hodlá proti Osasuně ukončit gólový půst

16.04.2011, 15:20
Aktuality
Útočník Athletiku Bilbao Fernando Llorente čeká už pět ligových zápasů na vstřelený gól a svůj půst chce ukončit hned zítra. Jeho klub bude bojovat o evropské poháry proti tradičnímu rivalovi Osasuně.

"Už jsem hladový po gólech," neskrývá španělský reprezentant. "Poslední zápasy se mi nevydařily podle představ, ale myslím, že je to v dlouhé sezoně normální."

Llorente se naposledy trefil proti Zaragoze. Zítra bude mít šanci proti Osasuně, která bojuje o záchranu. "Určitě to bude velký boj. Soupeř zatím nemá jistou záchranu, takže dá do zápasu všechno. Ale my potřebujeme body stejně tak, jde nám o evropské poháry," pokračuje 26letý hráč.

Zápas Osasuny s Bilbaem bude o to zajímavější, že mezi kluby panuje velká rivalita. "Rivalita je ohromná. Všichni ale víme, co můžeme čekat a na co se máme připravit, takže by nás nic nemělo rozhodit. Chceme získat tři body, to je náš cíl," doplnil Llorente.

Autor: Radim Šantrůček / football365.com

Komentáře (13)

Přidat komentář
One-Real

Snad už zvítězí, doufám že ty poháry urvou.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kovi81

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
spider_8

To je toho, Pecka se netrefil od začátku roku

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

no čaká menej ako taký Torres

Reagovat
Krausio_Real_M

Reagovat
Filipow

Je to frajer, chtěl bych ho vidět v Interu.

Reagovat
Filip12

nový Morientes

Reagovat
smazaný uživatel

Ostříhat!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Už 26 let ? Hergot já myslel že je tak o 3-4 mladší než Torres

Reagovat
smazaný uživatel

*roky

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele