Liverpoolu došla trpělivost a propustil manažera Rodgerse

04.10.2015, 20:28
Aktuality
U konce je působení Brendana Rodgerse ve funkci manažera Liverpoolu. Slavný anglický klub se letos trápí a po dnešní remíze 1:1 v derby s Evertonem byl jeho kormidelník propuštěn...

"Ačkoli se jednalo o složité rozhodnutí, tak věříme, že se jedná o nejlepší možnost k získání budoucích úspěchů na hřišti. Hledání nového manažera už probíhá a doufáme, že budeme moci brzy oznámit jeho jméno," stojí v prohlášení Reds.

Rodgers do Liverpoolu přišel v létě 2012 a v sezoně 2013/2014 s ním málem získal mistrovský titul. Další ročník už tak úspěšný nebyl a lépe se Reds nevede ani letos. V Premier League jsou po osmi kolech na desátém místě, v Evropské lize vytěžili z úvodních dvou zápasů jen dva body.

Jedním z kandidátů na uvolněnou funkci je v tuto chvíli někdejší kouč Dortmundu Jürgen Klopp, média zmiňují rovněž jména jako Carlo Ancelotti nebo Frank de Boer.

Autor: Tomáš Pavlík / bbc.com

Komentáře (921)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele