Liverpoolu delší dobu nepomůže Borini, má zlomenou nohu

11.10.2012, 21:42
Aktuality
Liverpoolu se nepovedl vstup do sezony, jeho fanoušci a manažer Brendan Rodgers pak musejí vstřebávat další špatnou zprávu. Útočník Fabio Borini si během plnění reprezentačních povinností zlomil nohu a čeká ho vynucená přestávka...

Letní posila anglického klubu za více než patnáct milionů eur se zranila během přípravy italského národního týmu do 21 let na baráž o postup na ME proti Švédsku. Borini se následně podrobil vyšetření, které odhalilo zlomeninu, italský svaz to dnes potvrdil v oficiálním prohlášení.

Liverpool se v současné chvíli dostal do situace, kdy má nedostatek útočníků. Z pravidelně nastupujících hráčů je k dispozici už pouze Luis Suarez, více prostoru tak dostanou mladíci Adam Morgan a Samed Yesil.

Liverpool nezvládl start do nové sezony, ze sedmi zápasů vytěžil jenom šest bodů a potácí se až na čtrnáctém místě tabulky Premier League.

Autor: Tomáš Pavlík / goal.com

Komentáře (316)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele