Liverpoolské povstání z popela zastínilo vše: 3. kolo Premier League v kostce

30.08.2023, 22:34
Názory a komentáře

V očekávaném šlágru prohrávali fotbalisté Liverpoolu na horké půdě Newcastlu 0:1 a více než hodinu hráli v oslabení, přesto si odvezli cenné vítězství 2:1. Trenér Jürgen Klopp na tiskové konferenci jen stěží hledal slova. V kariéře odkoučoval více než 1000 zápasů, ale podobný dle vlastních slov ještě nezažil. Comeback, dokonce ze stavu 0:2, se podařil Manchesteru United v domácím utkání s Nottinghamem. První ztrátu naopak zapsal Arsenal.

Reds i s notnou dávkou štěstí přežili po vyloučení Virgila van Dijka několik šancí Magpies a v závěru dvakrát nečekaně udeřili zásluhou "milionového žolíka" Darwina Núñeze.

"O poločase jsme cítili, že můžeme předvést výjimečný výkon se správným přístupem, vášní a touhou. Že když zápas zvrátíme, budeme o tom vyprávět vnoučatům. Zvolnili jsme tempo a pak dali do hry Darwina. Nakoplo ho, že začal na lavičce. Předvedli jsme úžasný výkon a vstřelili dva parádní góly," jásal Klopp a dodal, že otočit výsledek v oslabení v St. James‘ Parku bylo mnohem těžší než v památném semifinále Ligy mistrů s Barcelonou.

Spokojený byl o víkendu i Erik ten Hag, jehož Red Devils se vzpamatovali z hororového začátku a udolali Nottingham 3:2."Prohrávat po čtyřech minutách 0:2 pochopitelně nebylo ideální, ale tým ukázal skvělý charakter. Drželi jsme se našeho plánu, hráli jsme dobrý fotbal a dali tři parádní góly," lebedil si nizozemský stratég, který se nyní může pochlubit sérií 31 domácích zápasů bez porážky.

Nezaváhal ani Manchester City. V Sheffieldu se ovšem obhájci titulu notně zapotili, přestože srdnatě vzdorujícího nováčka přestříleli 30:6. Výhru 2:1 i udržení prvního místa v tabulce jim nekompromisní ranou v 88. minutě zajistil Rodri.

Bez bodu zatím zůstává i další novic mezi elitou Burnley po domácí porážce 1:3 s Aston Villou. Celek z Birminghamu poslal v úvodu do vedení dvěma brankami obránce Matty Cash, který stylově oslavil 100. start za klub. Venku loupil také West Ham (3:1 v Brightonu), Tottenham (2:0 v Bournemouthu) a Wolverhampton (1:0 na stadionu Evertonu).

Zejména triumf Hammers se na Amex Stadium bezesporu nečekal. Svěřenci Davida Moyese dali Seagulls lekci z produktivity, z jižního pobřeží si i díky dvojici James Ward-Prowse, Michail Antonio odvezli skalp pohárového zástupce, navázali na předchozí vítězství nad Chelsea a senzačně se uhnízdili na druhé příčce v tabulce.

Blues složili reparát "povinnou" výhrou nad nováčkem z Lutonu, pod níž se bilancí 2+1 podepsal Raheem Sterling. Premiérovou trefu v dresu nového zaměstnavatele oslavil Nicolas Jackson.

Své příznivce naopak poprvé v sezoně nepotěšil Arsenal. Doma sice dokázal zareagovat na "studenou sprchu" v podobě inkasovaného gólu v 1. minutě a otočit skóre, ale João Palhinha zmrazil v 87. minutě vyprodanou arénu pohotovým volejem po rohovém kopu. Fulham navzdory vyloučení Calvina Basseyho nerozhodný výsledek udržel a loňského vicemistra obral o body. Remízou, konkrétně 1:1, skončilo i druhé sobotní londýnské derby Brentford - Crystal Palace.

TOP 3 góly:

TOP 3 hráči dle Sofascore.com:

1. José Sá (Wolverhampton) - 9.70 / čisté konto, 7 zákroků (6 po střelách v pokutovém území), 2 chycené stoprocentní šance soupeře.

2. Pascal Groß (Brighton) - 9.20 / gól, 4 střely na branku, 6 klíčových přihrávek.

3. Bruno Fernandes (Manchester United) - 8.90 / gól, asistence, 3 klíčové přihrávky.

TOP hráči dle Fantasy Premier League:

1. Raheem Sterling (Chelsea) - 19 bodů.

2. Matty Cash (Aston Villa) - 17 bodů.

3. Malo Gusto (Chelsea) - 14 bodů.

Sestava 3. kola:

Autor: Marek Ustohal

Brankář: José Sá (Wolverhampton) - V 1. kole si fenomenálním výkonem v Goodison Parku řekl o nominaci v sestavě Leno z Fulhamu, o dva týdny později rozesmutnil hráče i příznivce Evertonu strážce svatyně Wolves. S notnou dávkou štěstí nejprve zneškodnil Danjumův nájezd, reflexivně lapil šance Dobbina, Garnera i Branthwaitea a to nejlepší ukázal v 67. minutě proti hlavičce Doucourého, kterou tygřím skokem poslal na břevno.

Pravý obránce: Matty Cash (Aston Villa) - Oslavit 100. start za Villans dvěma brankami z pozice pravého beka? To nezní vůbec špatně. Odchovanec Wycombe Wanderers otevřel na Turf Moor skóre už v 8. minutě, kdy důsledně dosledoval Watkinsův centr, a krátce nato zakončil pohlednou kombinační akci hostů tvrdou ranou k bližší tyči. S cenovkou 4,6 milionu liber se rázem stal žhavým zbožím na přestupovém trhu ve Fantasy Premier League.

Stoper: Joachim Andersen (Crystal Palace) - Mezi střelce se zapsal také rodák z Frederiksbergu. V Brentfordu navíc vyhrál 11 z 15 osobních soubojů, sedmkrát zastavil nebezpečnou akci Bees včasným obranným zákrokem a blýskl se i pěti klíčovými přihrávkami. Jeho zářná chvíle přišla v 76. minutě, kdy si narazil míč s Ayewem, procedil ho skrze gólmana Flekkena a zajistil Eagles remízu.

Stoper: Kurt Zouma (West Ham) - Jedno z největších překvapení uplynulého víkendu měli na svědomí Hammers. Kromě produktivních ofenzivních hráčů za něj vděčili i francouzské dvojici Zouma, Areola. Prvně jmenovaný opanoval 6 ze 7 osobních soubojů, dvanáctkrát přečetl snahu Seagulls o konstruktivní akci a jen sedmkrát se ocitl ve špatném postavení. Když už defenzivní vozbu londýnského klubu domácí přehráli, deptal je mezi tyčemi famózní Areola.

Levý obránce: Destiny Udogie (Tottenham) - Už před týdnem měl k nominaci v sestavě kola blízko, nyní už je italský talent členem top 11 stoprocentně. Po návratu z hostování v Udine se velmi rychle usadil v základní sestavě Spurs a ukazuje, že v něm dřímá enormní potenciál. V Bournemouthu pomohl k čistému kontu, neúnavně "piloval" levou stranu hřiště, a navíc přidal nadstavbu v podobě asistence pro Kulusevského.

Střední defenzivní záložník: Rodri (Manchester City) - Hrdina červnového finále Ligy mistrů opět spasil Citizens, tentokrát gólem v 88. minutě v Sheffieldu. Sám přiznává, že po odchodu Gündogana, zranění De Bruyneho a příchodu Kovačiče má na trávníku více volnosti směrem kupředu, což se na Bramall Lane naplno projevilo. Pětkrát vystřelil a jeho poslední rána zaplula nekompromisně pod břevno. Za zmínku stojí i 98procentní úspěšnost přihrávek.

Střední ofenzivní záložník: Bruno Fernandes (Manchester United) - Do role klíčového hráče svého týmu se o víkendu obsadil také portugalský reprezentant, jenž k nezištné asistenci Casemirovi přidal i rozhodující branku z pokutového kopu, kterou dokonal obrat Red Devils proti vzdorujícímu Nottinghamu. Pro spoluhráče připravil další tři klíčové přihrávky, hecoval příznivce na stadionu a bezesporu potěšil kouče ten Haga.

Střední ofenzivní záložník: James Maddison (Tottenham) - Po letním přestupu z Leicesteru se odchovanec Coventry stal velmi rychle oblíbencem fanoušků Spurs. V Bournemouthu byl po celou dobu zapojen do takřka každé ofenzivní akce hostů. Často se stahoval i velmi hluboko, aby přispěl k jejich budování, ale stihl být i nebezpečný ve velkém vápně soupeře, což ostatně potvrdil v 17. minutě, kdy poslal do sítě krásnou Sarrovu "uličku".

Pravý útočník: Raheem Sterling (Chelsea) - Už před týdnem na londýnském olympijském stadionu naznačil, že "starý dobrý" Sterling je zpět. Proti nováčkovi z Lutonu nadprůměrnou formu přetavil v bilanci dvou přesných zásahů a asistence. Zejména jeho první trefa, před níž si efektně "zatančil" s obránci soupeře a chladnokrevně překonal gólmana Kaminského, snesla to nejpřísnější měřítko. Zatleskat jí můžete v naší tradiční videorubrice.

Střední útočník: Darwin Núňez (Liverpool) - Do šlágru v St. James‘ Parku sice naskočil až v 77. minutě, přesto se stal jeho klíčovou postavou, když dvěma brankami převážil skóre na stranu Reds. Faktem je, že v loňské sezoně byl uruguayský forvard často kritizován za neproduktivitu. V Newcastlu ale chladnokrevně proměnil obě šance a výrazně si řekl o místo v základní sestavě, v níž v letošním ročníku ještě nefiguroval.

Levý útočník: Michail Antonio (West Ham) - O místo v základní sestavě se naopak nemusí obávat anglicko-jamajské útočné "kladivo" Hammers, které na Amex Stadium zazářilo bilancí 1+1. Vzhledem k faktu, že londýnský tým měl v Brightonu jen 22procentní držení míče, byl Antonio často odkázán pouze sám na sebe. Přesto se dokázal dvakrát zapojit do gólové akce. Jeho exkluzivní zakončení v 63. minutě dostalo hostující sektor do varu.

Tabulka

Tým
Z
V
R
P
S
B
1
Manchester City
3
3
0
0
6 : 1
9
2
West Ham United
3
2
1
0
7 : 3
7
3
Tottenham Hotspur
3
2
1
0
6 : 2
7
4
Liverpool FC
3
2
1
0
6 : 3
7
5
Arsenal FC
3
2
1
0
5 : 3
7
6
Brighton & Hove Albion
3
2
0
1
9 : 5
6
7
Aston Villa
3
2
0
1
8 : 6
6
8
Manchester United
3
2
0
1
4 : 4
6
9
Brentford FC
3
1
2
0
6 : 3
5
10
Chelsea FC
3
1
1
1
5 : 4
4
11
Crystal Palace
3
1
1
1
2 : 2
4
12
Fulham FC
3
1
1
1
3 : 5
4
13
Newcastle United
3
1
0
2
6 : 4
3
14
Nottingham Forest
3
1
0
2
5 : 6
3
15
Wolverhampton Wanderers
3
1
0
2
2 : 5
3
16
AFC Bournemouth
3
0
1
2
2 : 6
1
17
Sheffield United
3
0
0
3
2 : 5
0
18
Burnley FC
2
0
0
2
1 : 6
0
19
Luton Town
2
0
0
2
1 : 7
0
20
Everton FC
3
0
0
3
0 : 6
0

Autor: Jakub Vaněk

Související články

Zobrazit jen nejnovější
Zobrazit všechny
Fantasy Boost: Kapitán Palmer zničil konkurenci, hitem DGW je Eze
20.04., 12:20
Fantasy Boost: Bandwagoner kraloval i bez přestupu, další DGW jsou za rohem
13.04., 10:14
Fantasy Boost: Zástupce kapitána dostal Micáka na vrchol, pod radarem je Isak
06.04., 08:27
Fantasy Boost: Free Hit zahrál nejlépe Rabovský, cílem FPL stratégů je Salah
29.03., 18:00
Fantasy Boost: Sázka na Sona vyšla Borovicovi perfektně, je Free Hit nutností?
16.03., 08:55
Fantasy Boost: Vytrhlík pokořil stovku, Solanke před DGW netrénoval naplno
08.03., 17:20
Fantasy Boost: Double gameweek je za rohem! Nastal čas použít žolíka?
16.02., 19:23
Fantasy Boost: Double gameweek Citizens a Reds se blíží, Wagner trefil "jackpot"
09.02., 12:25
Fantasy Boost: Jankovský v minilize dominoval, nastal čas koupit zpět Haalanda?
03.02., 08:50
Fantasy Boost: Haaland už bude v nominaci Citizens, o "céčko" se hlásí De Bruyne
30.01., 18:17
Fantasy Boost: AFCON zamíchá kartami, v kurzu je Palmer a Foden
12.01., 17:44
Fantasy Boost: Pedro s Garnachem vedli OFK, De Bruyne je blízko návratu
30.12.2023, 09:58
Fantasy Boost: Fousek ukázal sílu, stojí TAA za 8,3 milionu?
26.12.2023, 10:58
Fantasy Boost: Společenstvo prstenu táhl Kudus, o slovo se hlásí Palmer
21.12.2023, 15:25
Fantasy Boost: Pražáka podržel zástupce Salah, Solanke za Haalanda?
15.12.2023, 19:11
Fantasy Boost: Náhradník Kudus rozjásal Šestáka, skolí Gordon dalšího giganta?
01.12.2023, 21:36
Fantasy Boost: Řehák nasadil k trháku, v laufu je opomíjený Silva
24.11.2023, 17:29
Fantasy Boost: Hvězda pumpoval v nastavení, rozstřílí se Højlund i v Premier League?
11.11.2023, 09:14
Fantasy Boost: Ďuriše rozjásal kapitán Haaland, o slovo se opět hlásí Mbeumo
03.11.2023, 16:07
Fantasy Boost: Klapzubovka řádila i bez Haalanda. Na koho vsadit v 10. kole?
26.10.2023, 17:14
Fantasy Boost: Nastal čas prodat Haalanda?
19.10.2023, 19:19
Nešťastník Aké a spasitel McTominay: 8. kolo Premier League v kostce
11.10.2023, 20:23
Fantasy Boost: Kapitán Watkins zajistil Matějíčkovi vítězství, v kurzu je Son
06.10.2023, 17:12
Watkins, "the Korean guy" a (ne)VAR: 7. kolo Premier League v kostce
03.10.2023, 17:59
Fantasy Boost: Misfits se blýskli ziskem 109 bodů, bude Morris "differentialem"?
28.09.2023, 12:11
Zostuzený Sheffield a tragikomická Chelsea: 6. kolo Premier League v kostce
26.09.2023, 18:51
Fantasy Boost: Bernardo se Salahem potěšili YagoLFC, zlomí Álvarez sérii zklamání?
22.09.2023, 20:03
De Zerbiho symfonie v Divadle snů: 5. kolo Premier League v kostce
20.09.2023, 20:45
Fantasy Boost: Ralispool pokořil magickou stovku, budou Spurs opět nadělovat?
16.09.2023, 09:00
Ferguson, Haaland a Son Hung-min nade všemi: 4. kolo Premier League v kostce
05.09.2023, 21:14
Fantasy Boost: Mickey Mice těžil z produktivních beků, splatí Sterling důvěru?
31.08.2023, 13:18
Fantasy Boost: TheReds97 ukázal sílu v záloze, v laufu je trojice MMM i Foden
23.08.2023, 20:18
Expres z Brightonu bez Caiceda nezpomaluje: 2. kolo Premier League v kostce
23.08.2023, 07:00
Fantasy Boost: Triple kapitán Haaland se Kostelanům vyplatil, v kurzu je Díaz
16.08.2023, 21:18
Stoprocentní Haaland a škola hrou v Newcastlu: 1. kolo Premier League v kostce
15.08.2023, 19:16
Eurofotbal zakládá Fantasy Premier League miniligu a rubriku, která vás udrží ve hře
11.08.2023, 10:48

Komentáře (83)

Přidat komentář
Hachim Mastour

Manchester United preparing formal bid for Sofyan Amrabat, always been top target #MUFC

NO loan proposal sent to Fiorentina, just informal talks. Fiorentina could be open to loan but with obligation to buy based on conditions.

Sofyan, waiting for Man Utd since June.

Reagovat
Salfovic

always been top target

Reagovat
fenixLFC

nejak sa neulozili komentare k jednotlivym hracom all stars

Reagovat
Eichel

BREAKING: Brighton are closing in on Ansu Fati deal as Barça are prepared to accept the formal proposal received on loan.

Ansu Fati has accepted Brighton as destination — De Zerbi, key factor.

Final green light soon and then here we go.

prosím, nech to klapne

Reagovat
Mastný Chobot

Tak na to sa tesim

Reagovat
Salfovic

A takovej to byl váš klenot

Reagovat
Sigma Olomouc

Je ho škoda

Reagovat
Manik...

Reagovat
Eichel

Tak to bolo tri roky dozadu a pred všetkými tými zraneniami, keď ako 16-17 ročný mladík sa vždy vedel dostať do dobrej pozície a klinicky zakončiť. Teraz po sezóne, kde rotoval s Raphinhom, Dembelém, Ferránom a Gavim (lebo jeho Xavi miluje a rád ho napchá aj na krídlo) tak stále dosiahol 10+4 a to často nastúpil len na poslednú hodinu. Plus konečne mu drží zdravie, klop klop. Len skrátka Xavi chce očividne hrať niečo so 4mi záložníkami aby tam napchal Gunda a zároveň chce dať veľa miesta Yamalovi. Plus tam stále je Ferrán, Raphinha a Abde po vydarenej hosťovačke a Fatiho mzda je dosť veľká a komplikuje to registráciu hráčov. Mne dáva zmysel, že odíde niekam, kde si viac zahrá plus tam nie je žiadna opcia a umožní to registráciu všetkých hráčov. Po sezóne sa potom uvidí, čo a ako. Osobne tipujem, že aspoň jedno krídlo po sezóne odíde a ak bude mať dobrú hosťovačku môže sa vrátiť bojovať o základ. Ja by som ho nezatracoval, len sa potrebuje vyhrať.

Reagovat
Gazdo

Hmm doteraz som ho chcel vzdy prec ale ked ho chce Brighton tak v nom asi len nieco bude

Reagovat
Svatej

Reagovat
Swarley

Reagovat
Eichel

ak v ňom niečo je, tak tam to z neho snáď vytiahnú

Reagovat
LaVolpe

Reagovat
Manik...

Novej Messi musí chodit na hostování? Ale..

Reagovat
fenixLFC

tam tych buducich drzitelov zlateho mice a novych messiov prehrabuju vidlami. teraz pribudol dalsi pretoze nastupil na zapas

Reagovat
Eichel

Aj si videl Yamala hrať, či len tak trepkáš do vetra?

Reagovat
fenixLFC

here we go

Reagovat
Eichel

takže nevidel klasik...

Chalan hrá na 16 rokov super, nik netvrdí, že vyhrá zlatú loptu. Nemôžeš tušiť ako sa popasuje s tlakom, či sa nejak nezraní, či bude dostávať dostatok minút aby sa nezasekol v rozvoji... Má odohrané tri zápasy a vo všetkých ho bolo cítiť a s Villarealom bol najlepší na placi. Uvidíme čo s ním bude, ale má sa za to, že už túto sezónu bude súčasťou Ačka, čo je na ten vek super a uvidí sa. Nik ho nehypuje ako druhého Messiho.

A zrovna LFC dlhé roky hypovali každé drevo, takže tam by som sa fakt nesmial, keď sa pozriem ako dopadli Brewster, Wilson, Kent... a ako dopadne najnovšie hypovaný Doak, či Elliot. Akože fakt by som sa ako fanúšik LFC nesmial, lebo vy tých odchovancov prežívate viac než Barca, len tí z Barci to docela často aj niekam dotiahnu a tým fakt nemyslím Sheffield a Fullham.

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
papos182

Mne teda neprijde, ze by tady LFC fans nejak hypovali Brewstera, Wilsona nebo Kenta

Reagovat
Eichel

No Brewster sa teda hypoval dosť a písalo sa ako sa nemal predávať a našťastie je tam buyback a podobne.

Reagovat
papos182

Vzdyt za nas skoro ani nenastoupil

Reagovat
SixtoRodriguez

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Registrujisejenproto

Reagovat
Miguel19

BREAKING: Brighton are closing in on Ansu Fati deal as Barça are prepared to accept the formal proposal received on loan

Ansu Fati has accepted Brighton as destination — De Zerbi, key factor.

Final green light soon and then here we go

Reagovat
-R2D2-

Reagovat
Zaschrona

Jestli Beto takhle bude na hřišti působit pravidelně i v PL, tak se hodně brzo stane kultovním hráčem našich fandů.

Reagovat
papos182

Jsem rikal, ze je pro Everton super, kdyz jsem ho srovnaval s cenou za Hojlunda.

Reagovat
Zaschrona

Jestli konečně budeme mít aspoň ucházejícího zdravého útočníka, tak by pro nás byl super i za cenu Hojlunda. S ním na hřišti úplně jiný tým.

Reagovat
dantetomas

Ten este v piatok pred polnocou prestupi do Chelsea za minimalne 100 milionov

Reagovat
Zaschrona

Ať si odvezou Maupaye, za Brighton góly občas i dával.

Reagovat
Zaschrona

Fulham are hopeful of agreeing a deal with Everton for Alex Iwobi, worth £20M + add-ons.

Hmm, to bude chtít teda asi ne jedno, ale dvě křídla, jestli půjde on i Gray. Ideálně teda i stopera, nějaký depth na CM a úplně ideálně i někoho na na kraj obrany, ale jak nás znám, úspěch vůbec bude vyřešit to křídlo...

Reagovat
dantetomas

Depth alebo Delph?

Reagovat
Zaschrona

Delph se s náma soudí kvůli tomu, že jsme ho měli donutit k očkování na covid, ten se už nevrátí.

Reagovat
Salfovic

A on má nějaké zdr. problémy ?

Reagovat
Zaschrona

Skončil kariéru v 32 letech, kdy poslední roky toho moc nenahrál, co myslíš?

To s tím soudem je teda jen vtip, ale antivax nesmysly jel...

Reagovat
Mimalu

https://twitter.com/ChelseaFC/status/1697142372163862617/mediaViewer?currentTweet=1697142372163862617&currentTweetUser=ChelseaFC

Amikům evidentně nikdo nevysvětlil koncept domácího a venkovního dresu, takže máme oba tmavě modré

Reagovat
icemike

Reagovat
Busby babes

jinak carabao cup tradicne hrajem doma a s CP, takze nuda, dalsi zapas s PL tymem.

Reagovat
Kinky7

my jedeme na castle takze jste na tom jeste dobre

Reagovat
Mimalu
Reagovat
Miguel19

S Brightonem....to už bychom se mohli dostat na stream

Reagovat
Mimalu

Co jsem četl pár zpráv na Twitteru, tak asi dobře, že se to včera nevysílalo

Reagovat
M0rb1D4S

Tak převážně první poločas, tvořený z hráčů širšího kádru (což je proti klubu z League Two neomlouvá) byl hodně průměrný. Ve druhém už to byla ale typická Chelsea, která spálila velké množství šancí. Tam kdyby za druhý poločas padly 4 branky, tak by se nikdo divit nemohl.

Reagovat
Mimalu

Reagovat
SunFells

Reagovat
wild

mohol by EtH dostat rozum a vypustit ten pohar. S tym nabitym programom a uzkym kadrom nas to zase dobehne..

Reagovat
stiflerovamama

Vypustiť vašu jedinú šancu na zisk trofeje ?

Reagovat
wild

vyhrali sme ju minuly rok. Tuto sezonu je to uz uplne bezvyznamna trofej aj pre nas

Reagovat
stiflerovamama

Po minuloročnom víťazstve som písal, že to bude na dlho najväčší úspech pod Ten Haagom

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
Busby babes

Reagovat
Petr.Petr

vy dalsi PL vyhrajete v roce 2052 treba. S vasim prumerem

Reagovat
papos182

Pri dobrem losu by i FA Cup mohli uhaluzit.

Reagovat
Dawon

Kdyz letos navic mame LM misto EL, tak tezkych zapasu jen pribude, tenhle pohar bude realne asi jedinych par zapasu, kde nebude velky tlak na vysledky. Ale bohuzel nic moc z lonske sezony nenasvedcuje tomu, ze by byl ochotny nejak kloudne rotovat

Reagovat
Dawon

11. zapas v poharech doma v rade

Reagovat
Busby babes

Who do you want in the CL draw? Fancy Napoli (never played MU) from pot 1, Salzburg, Red Star Belgrade or Shakhtar from 3. And Berlin or Antwerp from 4. Loads of good potential ties/cities.

Realise it will be Sevilla, Real Sociedad and Sevilla, with all games at Old Trafford.

Reagovat
Dawon

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Mastný Chobot

Manchester City reach formal agreement with Wolverhampton Wanderers to sign Matheus Nunes. Final fee settled on late last night: €62m, no add-ons, 10% of future sale profit to #WWFC. 25yo midfielder granted permission to do #MCFC medical @TheAthleticFC

Popravde veľmi neviem, čo na ňom Pep vidí.

Reagovat
martin.b

no asi bych radši jeho než Gravenbercha, ale obecně za rozumný prachy je těch možností na trhu málo no. Nunes zvládne jak střed tak kraj zálohy, je atletickej a dobrej v soubojích, Pep z něj udělá i kvalitního fotbalistu

Reagovat
masina_LFC

mne sa vždy páčil, keď som pozeral Wolves... ja by som si tipol, že sa presadí

Reagovat
SunFells

Má mnoho skvělých kvalit, časem k tomu přidá i výkony.

Reagovat
kissak

máme tu poslední den přestupů, vyplave na povrch ještě nějaká velká ryba?

Reagovat
kolouch

Já bych řekl, že transfer window končí zítra o půlnoci

Reagovat
Hlahart

Reagovat
Rybinho85

Reagovat
Leo Rekordman

Reagovat
kissak

aha, tak to jsem hodně mimo

Reagovat
Salfovic

To by ses musel seknout o měsíc.

Reagovat
kissak

Reagovat
Rybinho85

Není deadline až zítra?

Reagovat
kissak

aha, tak to jsem hodně mimo

Reagovat
Greny

Doufám že Boehly ještě vytáhne nějakou miliardu až dvě ať ostatní pořádně nasereme

Reagovat
M0rb1D4S

Palmer bude poslední. Teď už se musí dotáhnout všechny zbývající odchody.

Reagovat
r.mrazik

cukurela do MU

beek nekam (zase ) na hostovani

jinak nic moc uz u nas necekam, dalsi cast komedie az v zime

Reagovat
Mato178178

kukuricu planujeme iba na mesiac kym nebude zdravy luke? co potom s nim ? mesiac tam zahraje aj dalot alebo niekto z mladsich.

zbytocny prestup

Reagovat
r.mrazik

luke vypada na to,ze vypadne na vice mesicu ne? teda co jsem nekde zahledl,tak treba na tri mesice mimo...

Reagovat
iamek

Luke 3 měsíce

Reagovat
Mato178178

ajaj myslel som ze iba 6 tyzdnov

Reagovat
Mato178178

Zranění Shawa je vážnější

Vážnějšího charakteru je svalové zranění, které si přivodil Luke Shaw. Obránce Manchesteru United může přijít o značnou část podzimu, v krajním případě bude chybět dva měsíce.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele