Liverpool získal obránce Sakha s Ilorim, přichází také Moses

02.09.2013, 12:27
Aktuality
Liverpool získal v závěru přestupového okna dvě posily do obrany. Z Paris Saint-Germain přichází francouzský reprezentant Mamadou Sakho, druhou novou defenzivní tváří je Tiago Ilori ze Sportingu. Třetí novou tváří v kabině Reds pak je Victor Moses, který na Anfieldu hostuje z Chelsea...

"Mám velkou radost, že jsem se dostal sem. Všem děkuji za skvělé přivítání. Liverpoolský projekt mě velmi zaujal, nemohu se dočkat prvního zápasu. Těším se také na fanoušky, všichni vědí, že Liverpool má jedny z nejlepších na světě," prohlásil Sakho.

Za třiadvacetiletého hráče, který se už podíval do francouzské reprezentace, ale v Paris Saint-Germain byl v obrovské konkurenci na druhé koleji, Liverpool údajně zaplatil sedmnáct milionů eur. Sakho s Reds podepsal smlouvu na čtyři sezony.

Druhou posilou Reds do obrany je Tiago Ilori, dvacetiletý Portugalec, který podepsal kontrakt na pět let. Sporting za něj údajně obdržel sedm milionů eur. "Přestoupit do Liverpoolu je skvělý pocit. Plní se mi sen - budu hrát Premier League. Udělám všechno pro to, abych co nejvíce pomohl týmu," uvedl Ilori.

Ofenzivní řady Liverpoolu navíc posílil Victor Moses, který přichází na roční hostování z Chelsea. Dvaadvacetiletý nigerijský reprezentant přišel do londýnského klubu před rokem z Wiganu, výrazněji se ale prosadit nedokázal.

Autor: Radim Šantrůček / skysports.com

Komentáře (1133)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele