Liverpool si už bez Suáreze zvykl, míní Joe Allen

24.02.2015, 09:48
Aktuality
Loňskou sezónu anglické nejvyšší soutěže zakončil Liverpool na konečné druhé příčce, na čemž měl lví podíl kanonýr Luis Suárez. Ten však posléze odešel do Barcelony, načež se Reds nedařilo navázat na výkony z minulého ročníku, nyní už však celek od řeky Mersey opět šlape...

Liverpool minulou sezónu dlouho bojoval o vysněný mistrovský primát, nakonec se však museli svěřenci manažera Brendana Rodgerse sklonit před Manchesterem City. Další špatná zpráva přišla pro fanoušky během přestupového období, kdy so Barcy odešel Luis Suárez.

Právě jeho 31 ligových gólů největší měrou přispělo loni k tomu, že mohli Reds až do poslední chvíle usilovat o titul. "Na začátku sezóny jsme se bavili o tom, jaký vliv na nás bude odchod Suáreze mít, ale nyní jsme to dokázali překonat," řekl Allen. "Potřebovali jsme nějaký čas, abychom se se vším dokázali vypořádat," dodal waleský záložník.

Nepřesvědčivé výkony z úvodu sezónu jsou nyní zapomenuty, Liverpool se vrátil k dobrým výkonům a po vítězství na hřišti Southamptonu se posunul o pouhé tři body za třetí Arsenal. "Zvykali jsme si na odlišný systém, nyní jsme však možná dokonce ještě lepší," doplnil Allen.

Autor: Jiří Vojík / soccerway.com

Komentáře (370)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele