Liverpool se neprodává, prohlásili šéfové klubu

17.01.2008, 20:13
Aktuality
Společnost Dubai International Capital (DIC), která neuspěla s koupí Liverpoolu v lednu minulého roku, byla opět spojována s druhým pokusem. Údajně měla odkoupit padesátiprocentní podíl od jednoho ze současných amerických vlastníků Toma Hickse. Ten ovšem společně s Georgem Gillettem přes svého mluvčího popřel, že by plánoval liverpoolský klub prodat.

"Tvrzení, že Hicks a Gillett zvažují prodej klubu nebo jeho část, jsou kategoricky nepravdivá," vzkázal novinářům tiskový mluvčí obou amerických majitelů.

Zakladatel společnosti DIC a nynější předseda Sameer Al-Ansari se pokoušel koupit klub už před rokem, ale bývalý majitel Liverpoolu David Moores na poslední chvíli změnil své rozhodnutí a prodal klub do rukou Hickse a Gilletta.

44letý Al-Ansari, který po celý život fandí právě liverpoolskému FC, se ale přes svůj neúspěch přenesl. "Nijak mě to nepoznamenalo. Stále chodím na každý zápas, pokud jsem v Anglii," uvedl.

Autor: Pavel Janega / BBC

Komentáře (10)

Přidat komentář
smazaný uživatel

treba by rafa mel opet pevnou pozici a z dubaje nejakou tu babku navic

Reagovat
smazaný uživatel

Jsem zvědav,jak se to bude vyvíjet.

Reagovat
smazaný uživatel

Já taky.

Reagovat
smazaný uživatel

já ne

Reagovat
Devil

Reagovat
smazaný uživatel

FC LIVERPOOL IS BEST TEAM

Reagovat
smazaný uživatel

To by bylo fakt překvapivý rozuzlení, kdyby Rafa zůstal a majitelé odešli. Znamenalo by to další rok (min.) bez titulu

Reagovat
smazaný uživatel

Pod kokotem Rafou a se současným sportovním vedením, které usnulo na vavřínech někdy v roce 1985 a nereflektuje na změny ve fotbalovém světě, se titul na Anfield Road nikdy nemůže vrátit...

Reagovat
smazaný uživatel

jake zmeny myslis?

Reagovat
smazaný uživatel

dobře že to neprodali by byl zbytečny chaos a to ted´ liverpool vubec nepotřebuje

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele