Liverpool nabízí za Barryho 10 milionů liber nebo tři hráče

03.05.2008, 10:19
Aktuality
Liverpool to s angažováním záložníka Aston Villy Garetha Barryho myslím opravdu vážně. Podle některých zdrojů už dokonce předložil vedení birminghamského celku oficiální nabídku.

Záložník Aston Villy a naglické reprezentace má v klubu ještě na dva roky platnou smlouvu a ačkoliv vedení dělá všechno možné, zdá se, že jeho udržení v kádru i pro příští sezónu je nereálně.

Přesto manažer Villans Martin O’Neill vyjádřil víru, že Barry by nešel proti zájmům klubu. "Gareth má u nás stále dva roky kontraktu před sebou a nevěřím, že by zrovna on byl ten, který by si vynucoval přestup," uvedl O’Neill.

Ze slov manažera čiší touha udržet Barryho v týmu, jestli se to ale podaří, je velmi těžké odhadnout. Zájemci se totiž rekrutují z řad těch nejmovitějších. Nedávno po Barrym pošilhávala Chelsea, teď se zas ozval Liverpool.

Podle některých zdrojů se Reds snaží s Aston Villou dohodnout na hráčské výměně. Do Birminghamu by mohla zamířil v rámci hráčské kompenzace trojice Peter Crouch, John Arne Riise a Scott Carson, který už je v Aston Ville na hostování.

Eurosport pro změnu uvádí, že Liverpool už předložil Villans první oficiální nabídku. Za Záložníka je ochoten zaplatit 10 milionů liber.

Autor: Jiří Fišara / soccernet.com, eurosport.com, yahoo.com

Komentáře (26)

Přidat komentář
smazaný uživatel

liverpool iba vymysla kokotiny....

Reagovat
smazaný uživatel

najviac 5 milionov aj to je vela

Reagovat
smazaný uživatel

Ty jsi ale vtipný...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Logan

no jestli za nej da Lpool Crouche,Riiseho a Carsona tak jsou blazni,za to opravdu nestoji...

Reagovat
smazaný uživatel

clanek je zavadejici, crouch urcite neni soucasti obchodu. Byl mu nabidnut novy kontrakt a je jen na nem jestli ho prijme, Benitez se vyjadril ze ho chce udrzet. Riise a Carson po sezone odejdou , to je prakticky jasna vec.

Reagovat
stiba

tak myslím že za 10 milionu ho aston villa nepustí, videl bych to tak na 15 - nebo možná za tu trojici hráčů a nejaky doplatek - ale stejně by mohl nakonec jit k Arsenalu - by se nám celkem hodil

Reagovat
smazaný uživatel

Nevím, jestli ta nabídka neni přehaná. Když jsem koukal na Aston Villu tak nějak zvlášť na hřišti vidět nebyl, ale dát za něj Riiseho by byla škoda, Riise je dobrej obránce

A nikdo tu neomílejte ten jeho vlastńák, stát se to může každýmu, jemu bohužel v nepravou chvíli

Reagovat
smazaný uživatel

V kolika zapasech letosni sezony si ho videl? Letos je to traged. Rychlostne sel hodne dolu a uz ani ty strely nejsou, co byvaly.

Reagovat
-PeCa_08-

bohužel..

Reagovat
smazaný uživatel

Crouch a Riise ....ty bych bral v Aston Ville.

Reagovat
smazaný uživatel

Crouche? Jsi blázen!

Reagovat
smazaný uživatel

Bral bych tu výměnu,když už... Jednička do branky a jeden z top anglických útočníků+do obrany ještě Riise... 10mil je málo,ale ta hráčská náhrada by jim mohla vyjít...

Reagovat
smazaný uživatel

ta nabídka je fakt velká,až se divím..

Reagovat
-PeCa_08-

no tak ti tři hráči, to by jsme ještě prodělali.

Reagovat
smazaný uživatel

Barry je uz opravdu kvalita vymenil bych ho za Riiseho a Carsona

Reagovat
-PeCa_08-

Reagovat
smazaný uživatel

scotta bych si nechal... je to dobrej golman

Reagovat
smazaný uživatel

Pepe je lepší a Itandje taky neni spatny a Barry bude v tymu urcite platnejsi nez Scott

Reagovat
smazaný uživatel

na liverpoolskom webe je pisane za transfer obsahuje jedneho z tej trojice a nie vsetkych 3 hracov + 10 milionov.. kedze Carson je na hostovani v aston vile s najvecsou pravdepodobnostou bude on sucastou vymeni......

podla mna si aston vila neudrzi barryho a ten zamiery do liverpoolu (aspon dufam)

Reagovat
Kapřík

Tak jsem rád, že po dlouhý době Live opět šahá po anglickém hráči, ale aby odcházel Crouch, to je blbost...myslím že ten se ještě bude hodit. Některé herní varianty si ho přímo vyžadujou. U Carsona by to bylo ku prospěchu věci, v Live by si stejně nekopnul. A Riise...je ho škoda, ale počítám s tím, že v légě odejde...no Aston Villa by nemusela být špatné místo k zakotvení(ovšem kdybych si měl vsadit, tak tipnu odchod do Newcastlu).

Reagovat
smazaný uživatel

To co je pro Live Gerrad nebo pro Chelsea Lampard je pro Villans Barry a o jeho odchodu z Villy se mluví už hodně dlouho a myslím že je to hodně platnej hráč ---------- Crouch už byl na podzim v hledáčku Aston Villy stejně tak Riise, kterej by měl podle mého názoru nahradit Mellberga ........... Carson je jedna velká jistota a popravdě jako fanoušek Villans Crouch a Riise nebrat nezapadnou Crouch určitě ne!

Reagovat
smazaný uživatel

dufam ze pride je to komplexny hrac

Reagovat
Langi

Brankáře, obránce a útočníka vyměnit za dalšího záložníka?? opravdu nevím čím Liverpoolští přemýšlí

Reagovat
smazaný uživatel

tak Liverpool tyhle hráče stejně nepotřebuje, takže nwm co tu řešíte

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele