Liverpool chce Garaye a natrvalo Mascherana

19.11.2007, 11:50
Aktuality
Manažera Liverpoolu Rafaela Beníteze nejspíš čekají náročné měsíce. Svůj tým chce totiž posílit o obránce Racingu Santander Ezequiela Garaye a také nastálo získat záložníka Javiera Mascherana, který je v Liverpoolu zatím na hostování.

Trvalý přestup Argentince Mascherana může být hodně komplikovanou záležitostí. Jeho práva totiž vlastní skupina MSI a Carlos Tevez, její další klient, přestupoval do Manchesteru United dlouhé týdny, než se kvůli právním úkonům na Old Trafford skutečně dostal.

Liverpool si však chce Mascherana udržet, má pro něj připravenu pětiletou smlouvu s celkovým platem 17 milionů liber, musí však vyřešit jeho vlastnická práva s MSI. A měl by jednat rychle, o argentinského reprezentanta se prý chystá ucházet i Barcelona.

O něco snazší jednání by měl mít Benitez o příchodu Ezequiela Garaye z Racingu Santander. Dvacetiletý obránce má ve smlouvě výkupní klauzuli ve výši 14,2 milionu liber a co je pro případný transfer důležité, sám hráč by se přestupu nebránil. "Hrát v Anglii je sen. Zatím mám v hlavě jen Santander, ale rád bych se zlepšoval," prohlásil.

Autor: Radim Šantrůček / goal.com

Komentáře (8)

Přidat komentář
smazaný uživatel

nenapadny chlapik s hernou inteligenciou.takychto hracov si vazim,lebo odvadzaju najciernejsiu pracu,a su vzdy v uzadi novinarov.vzdy su na cele gerard alebo tores.ale nevidia to,kolko ten hrac nabeha, kolko balonov vybojuje,kolko utokov prerusi...a preto si ho aj benitez chce udrzat.

Reagovat
smazaný uživatel

El Jeffe hraje letos vyborne, snad ho opravdu koupi, v porovnani se sisokem je letos mnohem lepsi, a obrance tym potrebuje, jenom jestli tam neni uz moc tech spanelu, ale pokud jsou kvalitni tak nezalezi jake jsou narodnosti, hlavne aby to slo na hristi

Reagovat
smazaný uživatel

Nevím,nevím jestli je k užitku, když s Benítez vybírá minimálně polovinu z posil ze španělsky mluvících zemí. Aby na to za chvíli nedoplatil. Začíná mi to hodně připomínat Van Gaalovu Barcelonu.

Reagovat
smazaný uživatel

mne to nevadi,ze ma tam spanielov.ale ma tam aj anglicanov,a to je sympaticke.nechcem rypat do arsenalu,ale ty tam maju zas africanov.mozno sa to casom otoci a ked odide benitez odidu aj spaniely.teraz si zober priklad z barci.kolko je tam holandov?

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli chcete podívejte se na www.eredivisie.blog.cz

Reagovat
Shevchenko

Já tedy nechápu jak vůbec můžou vlastnit jeho práva.

Reagovat
smazaný uživatel

Taky mě to moc nejde do hlavy - je to jak v době nevolnictví. Ale jak je vidět, tak v Jižní Americe je možný všechno.

PS: ale ono to není vlastně jen v JA. Jeden čas takhle "vlastnila" třetí osoba i Kloseho

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyby se to podařilo,byla by to pohoda.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele