LIVERPOOL: BELLAMY NAPADL RIISEHO!

19.02.2007, 11:59
Aktuality
Velšský výtečník Craig Bellamy si zadělal na další problém. Tentokrát v baru nenapadl žádnou ženu, ale nepohodl se se spoluhráčem z Liveproolu Johnem Arnem Riisem. A v hotelu si s ním šel účty vyřídit s golfovou holí v ruce...

Bylo to velké pozdvižení, když bulvární list News of the World přinesl informace o incidentu v karaoke klubu. Liverpool byl na soustředění v Portugalsku, připravoval se na souboj Ligy mistrů s Barcelonou. Pro zpestření si hráči ve čtvrtek večer vyrazili do klubu, kde se pochopitelně nestranili alkoholu a pak už je pro bouřliváka Craiga Bellamyho jen kousek k problému.

Hráči se účastnili soutěže v karaoke, do níž se Bellamy snažil zapojit také Riiseho, ten však neměl zájem. Bellamy nebral "ne" za odpověď a brzy z toho byla ostrá hádka. Spoluhráči oba kohouty roztrhli a všichni se odebrali na hotel, jenže Bellamy, notně posilněn alkoholem, nedokázal zkousnout, že se mu Riise postavil. Nenapadlo ho nic lepšího, než popadnout golfovou hůl, najít si Riiseho a naložit mu pěkných pár ran přes nohy... "Craig úplně ztratil kontrolu, řval na Johna, že jej před ostatními ponížil," píše News of the World.

Bulvár je bulvár, ale tentokrát nelže. Očití svědci uvedli, že fotbalisté Liverpoolu dělali takový hluk, že je musela přijet uklidnit policie, a to hned pět policejních aut. Jednomu - pravděpodobně Bellamymu - dokonce museli policisté nasadit pouta, aby jej zpacifikovali. Uklidnit situaci pak musel člen managementu Liverpoolu, pravděpodobně sám kouč Benítez.

Že něco není v pořádku, potvrdil také kouč norské reprezentace Age Hareide, který ve strachu Riiseho kontaktoval. "Řekl mi, že situace v kabině je poměrně vážná. Ale nejdůležitější je, že je John v pořádku. Nemá žádná zranění," uvedl Hareide.

A co na to klub? Vydal oficiální prohlášení trenéra Rafy Beníteze. "Ráno jsem se sešel s celým týmem a všem důrazně připomněl, co všechno pro ně vyplývá z toho, že hrají za tento klub. Připomněl jsem jim chování, které se od nich očekává na hřišti i mimo něj."

Nechtěl samotný incident příliš rozmazávat, je však jisté, že budou padat tresty. "Hráči na soustředění tvrdě pracovali, ale podnikneme kázeňská opatření a všichni, kteří během pobytu v Portugalsku porušili klubová pravidla, dostanou pokutu. Řekl jsem to hráčům, všichni to akceptovali," uvedl Benítez. A pokuty budou vysoké - podle britských médií Bellamy zchudne o 80 tisíc liber...

Nakonec však Benítez ujistil, že jeho svěřenci myslí na to, co je teď nejdůležitější - na souboj s Barcelonou. "I přes to všechno je nálada v týmu velmi dobrá a všichni se těšíme na středeční zápas s Barcelonou. Jsme plně soustředěni, s obhájcem titulu to bude těžký zápas," uzavřel Benítez.

Autor: Petr Starý / goal.com, sportinglife.com

Komentáře (11)

Přidat komentář
HOST*Toff

jj,dobře mu tak ožralovi.já bych ho vyhodil zmrrrda...stejně hraje hovno!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Reagovat
HOST*Andy Conceicao

tak Bellamy je hloupý od jakživa!

Reagovat
Xavi

Až na to, že odjakživa se píše dohromady, s tebou souhlasím.

Reagovat
HOST*Andy Conceicao

Reagovat
HOST*ETO´O

Dobře jim tak blbcům.A ve středu dostanou pěknej nářez od Barci,proteže hrajou hovno celej tým

Reagovat
HOST*

Debile 0:1 pro reds

Reagovat
HOST*salihamidzic24

cO HO TOHO BLAZNÁ NAPADLO

Reagovat
HOST*Andy Conceicao

teď mě napadlo, že Riise není taky žádný svatoušek, kdoví jak to tam bylo? jestli ho John nějak nepopíchl

Reagovat
HOST*Andy Conceicao

jestli ne, tak takové hovadiny dělá jenom nemocný člověk!

Reagovat
HOST*venab

a benitez je neuklidnoval, byl nekde pric..... kdyby tam byl, tak by se tak nezhulakali..... a klidne bych se zhulakal sněma

Reagovat
HOST*

je to schyzouš

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele