Lipsko se rozloučí s rekordmanem. Kaiser po sezóně odejde

27.03.2018, 18:52
Aktuality
Záložník Dominik Kaiser opustí po této sezóně RB Lipsko. Pro klub jde o velmi významného hráče. Prožil zde totiž postupy z regionální ligy až do Ligy mistrů. Jako poděkování mu klub připraví rozlučkový zápas.

Devětadvacetiletý Kaiser strávil v dresu Lipska šest let a zažil opravdu raketový vzestup klubu, který začínal v regionální soutěži a nakonec se probojoval až do milionářské Ligy mistrů, kterou si zahrál loni na podzim.

I u toho byl Kaiser osobně. Kouč Ralph Hasenhütl bývalého kapitána poslal na posledních pár minut do zápasu proti Besiktasi Istanbul.

Svůj konec v klubu potvrdil v úterý na tiskové konferenci, kde také Lipsko oznámilo, že pro Kaisera uspořádá 13. května rozlučkový zápas. "Je to samozřejmě škoda, že můj čas v Lipsku se nachýlil a blíží se ke konci. Ale už se těším na nové výzvy a jsem zvědavý, co mi další kariéra přinese," uvedl Kaiser, který dodal, že jeho konec v Lipsku neznamená konec v profesionálním fotbale.

O záložníka se už v zimě údajně zajímalo hned několik klubů. Mezi jinými například Hamburger SV.

Autor: Jiří Fišara / sport1.de

Komentáře (30)

Přidat komentář
off-olda

Olda Kaiser > Dominik Kaiser

Reagovat
salaminoo

Jindřich Trpišovský > Aleš Trpišovský

Reagovat
!!!OCIP_KINAB

Láďa Hruška > Aleš Hruška

Reagovat
Seydou Doumbia

Nigel de Jong > Luuk de Jong > Siem De Jong

Reagovat
smazaný uživatel

Forééévr jong ♪♫♪

Reagovat
Zark

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
mayday

Jiří Schmitzer } Vladislav Šmicer

Reagovat
Stannis Baratheon

kdo?

Reagovat
mayday

Vladimír Jsem opilý, omlouvám se.

Reagovat
Rarášek

Reagovat
!!!OCIP_KINAB

Aneb průměrný hráč legendou, proto, že byl u vzniku nového zbohatlického klubu. Logo a znacka Red Bullu je asi jako MC Donald ci Coca Cola. Je pravdepodobne ze ten klub si vybuduje tradici a za 50 let az bude mit poradne klubove muzeum tak tenhle borec tam bude uveden! Kolik hracu se takhle zapise do dejin?

Reagovat
risk je zisk

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Spalovač šancí

Legenda

Reagovat
Felitel

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Werkrider

V roku 2012 v regionálnej lige si presadil klauzulu o odmene za ligu majstrov 300 000 €. Vtedy sa mu smiali, nie tak moc keď mu to o pár rokov museli vyplatiť.

https://isport.blesk.cz/clanek/fotbal-zahranici-nemecko-bundesliga/302395/blazniva-klauzule-ze-4-ligy-kapitan-lipska-ma-bonus-za-ligu-mistru.html

Reagovat
Pepe1911

Reagovat
bayern987

Reagovat
Kepy_FCB

Prijde Labus?

Reagovat
db18

S HSV by tu cestu mohl absolvovat opačným směrem.

Reagovat
Rudnevs

To by si Hamburgu vážne prial alebo je to myslené skôr takou polosrandou?

Reagovat
db18

Polosrandou (s jistou obavou, když vidím, jak dopadlo 1860).

Reagovat
Rudnevs

Jj, to som si i myslel...

Inak keď už si načal 1860 - čo hovoríš na situáciu na Grünwalder Straße? Športovo to vyzerá celkom dobre, Bierofka je schopný tréner, nakoniec sa podarilo zostaviť zaujímavý káder, ktorý teraz v zime ešte doplnil M. Görlitz (ešte minulý rok hrával 2. BL za Bielefeld), podľa mňa by im postup do baráže už nemal újsť... Vo vedení však naďalej panuje chaos, Ismaik sa teraz stiahol z dozornej rady, ale naopak si tam dosadil bývalého prezidenta Casaletteho, svojho brata a ešte nejakeho ďalšieho svojho človeka. Chce to od neho kúpiť ten Mey, to je dlhoročný fanúšik TSV, ktorý je spoločník vo firme Webasto, ale Ismaik mu ten jeho podiel chce predať len za astronomickú sumu...

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele