Lippi se zastal "arogantního" Ronalda

03.04.2008, 10:20
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (175)

Přidat komentář
Kily

Ronalda kvůli jeho častému filmování moc nemusim, ale uznávám ho jakoaktuálně jasně nejlepšího fotbalistu planety a v tomhle případě stojim na jeho straně. Pizarro plácal nesmysly, protože byl naštvanej, že prohráli. Ronaldovi vlastně vyčítá to, že se fotbalem baví a snaží se bavit i ostatní lidi. No a reakce ze strany Manchesteru? Klidně by Ferguson Pizarrovi mohl vzkázat, že v odvetě stejně už o nic nejde a Ronalda bude šetřit na důležitější zápasy v lize

Reagovat
Devil

Reagovat
Devil

Tak tomu se fakt da uz jen zasmat,Ronaldo pada vic nez je zdravo to jo,ale toto co vypustil Pizzaro je vic jak ubohy a podle me timto vyjadrenim dela ostudu ne jen sobe,ale i celemu AS.

Reagovat
smazaný uživatel

Pizzaro je komik

Reagovat
smazaný uživatel

A Ronaldo je čo, to čo robí pri osobných súbojoch je komické, ak sa ho niekto dotkne okamžite ide na zem-je to trápne a rozhodcovia by mali za filmovanie hráčov prísnejšie trestať, aby sa z futbalistov nestali herecké hviezdy-aj keď veľa z nich už nimi je, jeho kvality mu neupieram !!!

Reagovat
smazaný uživatel

Píšeš, že "A Ronaldo je čo, to čo robí pri osobných súbojoch je komické,...", ja si myslím, že skôr komickí sú obrancovia, ktorí väčšinou ešte po zápase nechápu, čo to s nimi predvádzal ten komický Ronaldo

Reagovat
smazaný uživatel

JE KOMIK-HEREC, to čo robí nepatrí do futbalu a Ferguson sa snaží ovplyvňovať rozhodcov aby jeho filmovanie pískali- to je to čo mi vadí !!!

Reagovat
Devil

Fergimu jde spise o to,aby ho nikdo nezranil a ne o nejakou podporu u rozhodcich,aby mu to divadlo piskali.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale futbal je o súbojoch a zraneniach, a A.F. pred zápasom s Livepoolom to robil, mal by svojmu zverencovi vysvetliť že hrá na ostrovoch kde sa hrá naplno 90 minút !!!

Reagovat
Devil

No nevim jestli fotbal je o zranenich,ale kazdopadne to k fotbalu patri a prave proto ma SAF obavu,ze se mu jeho eso zrani.

SAV je proste takovej a jinej nebude.

A ze se hraje naplno myslim R7 vi moc dobre a vypovidaji o tom i jeho statistiky.

Reagovat
smazaný uživatel

Nehovorím o štatistikách ani jeho kvalitách, ale simulovanie má v krvi a to nie je dobré. To isté majú španieli aj taliani v sebe, keď pozreráš ich ligu tak tam je v jednom mužstve veľa takých a rozhodcovia im to papkajú a papkajú-malo by sa vždy zažltiť aby to neprerástlo do veľkého problému. Zlé sú aj reakcie hráčov na odpískanie faulu, keď ho piati hráči napadnú a on neudelí žiadnu kartu-začína sa to stupňovať-narastá agresivita voči arbitrom !!!

Reagovat
Devil

Jo tak s tim s tebou naprosto souhlasim,to simulovani je humus,jeste ze v PL to neni tak hrozne jak uz tebou v zminovanych ligach,ale na tom maj i velky podil rozhodci.Kdyz to v Italii ci Spanelsku piskaj jak na basketu,tak se nedivim ,ze toho hraci vyuzivaj.

Reagovat
smazaný uživatel

Máš pravdu, je to aj o mentalite a osobných dohovoroch hráčom počas zápasu, aby sa im priebeh stretnutia nevymkol z rúk, vidieť väčší rešpekt hráčov voči rozhodcom !!!

Reagovat
osobnostx

Vzheldem k tomu že je považovaný i protihráči za nejlepšího hráče PL, se mu asi nemusí příliš vysvětlovat ničevo! Spíš je zajímavá tvoje reakce - sám nemáš pochopitelně žádný vliv, tak se zaštituješ vyšší instancí, v tomto případě Fergusonem , že by měl reflektovat tvůj názor. To je velice zvláštní psychologická situace....škoda že tvé závěry na názory Fergusona nezajímají...tolik by jsi mohl Manchesteru pomoci

Reagovat
smazaný uživatel

Pizzaro ukázal ze náfuka je spíš on a ne Ronaldo a že dělá ty prej zbytečné přešlapovačky tak to mě vůbec nevadí ptz se na to rád podívám....

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to je dobrej trapák

Reagovat
smazaný uživatel

Před pár lety Ronaldinho ukázal, že i geinální hračičkové jsou víc než schopni prosadit se v moderním fotbalu a přitáhnout velké množství fanoušků, kteří se jinak o fotbal nezajímají...když to samé dělá Ronaldo, tak to je špatně nebo co?..Pizzaro

Reagovat
smazaný uživatel

Italove no ,neumi to tak se jim to nelibi !! Trapaci a jsou to trapaci at se na me nikdo nezlobi ,ale nechapu jak to nekoho muze rozcilovat. Jedinej kdo neco umi je Totti a kdysi jeste Del Piero,Zola,Baggio.

Reagovat
Sasha

Pizzaro neni Ital

Reagovat
Devil

Nepise se to nahodou Pizarro a ne Pizzaro??

Reagovat
Sasha

mas pravdu pise, ja to jen prepsal jak to bylo nahore

Reagovat
Devil

Jj,ja to prave opsal z clanku taky.

Reagovat
smazaný uživatel

Souhlasím s Petrosem, Ronaldo je vynikající hráč, technicky nejvyspělejší v současném fotbale a jestli si Pizzaro myslí, že dělá z ostatních debili, tak ať mu dokáže vzít míč při těch jeho kličkách, určitě to není bezúčelné.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak nevím, jestli je vrchol techniky čtyřikrát přešlápnout míč a pak si ho předkopnout 5 metrů a oběhnout obránce. Chápu, že pro vás, kteří sledujete jenom anglickou ligu to tak je a Ronaldo toho využívá a pak je pro vás technickým bohem. Ale být Pizarrem, nechal bych ho být, ať si dělá co chce. Mě samotnému to přijde spíš směšné než nafoukané.

Reagovat
smazaný uživatel

"čtyřikrát přešlápnout míč a pak si ho předkopnout 5 metrů a oběhnout obránce."...to je presne ono. Hodi si loptu a ide do sprinterskeho suboja s hracom. To na Messiho sikovne nohy stacit v tomto smere nikdy nebude.

Reagovat
smazaný uživatel

Máš sice pravdu, ale v téhle souvislosti bych vzpomněl radši Zidana, Ronalda(brazilského), Ronaldinha nebo Ibrahimoviče. Jejich práci s míčem, jak po stránce efektnosti, tak po stránce efektivity nesahá C. Ronaldo ani po kotníky a Messi se ještě taky má co učit.

Reagovat
smazaný uživatel

To si nemyslim. Kazdy z tych hracov ma v porovnani s Messim mozno nejaku prednost, ale tu techniku vidim najlepsiu prave u Messiho.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak na kličky a přešlapovačky lidi choděj ne? Spíš se zesměšňujou obránci AS, když ještě takhle mluvěj . ..

Reagovat
smazaný uživatel

presne,lidi chodej na fotbal aby se bavili a ne aby koukali na uzasnou obranu a hru na jistotu.kdyby bylo takovejch hracu jako ronaldo vic bylo by to jedine dobre

Reagovat
smazaný uživatel

přesně tak, ale ty nejlepší jako krom CR, jako je třeba Messi dostávaj právě od obránců pořádně přes párky a jsou čatos zraněný! Pak nemůžou pořádně vokázat co v nich je!

Reagovat
smazaný uživatel

jj a proto na ne davaj rozhodci vetsi pozor a radci piskaj i mensi zakroky na ne a snazej se je aspon trochu chranit,a to je dobre

Reagovat
eder

Přesně tak, díky bohu za takové hráče, jako je Ronaldo, Messi, Ronaldinho,... Kvůli nim je radost sledovat fotbal. Nikdo není zvědavý na přemotivované žrouty syrového masa typu Materrazi, Hunt, Gattuso apod.!

Reagovat
eder

Komu chce ten zakomplexovaný nounejm vyhrožovat!!!

Reagovat
fantomas

Reagovat
M11

Reagovat
smazaný uživatel

Ronaldo rozhodne nie je technicky najvyspelejsi v sucasnom futbale. Mozno nie tak rychli a dravi v subojoch 1 na 1, ale technicky su na tom lepsie viaceri futbalisti. Messi, Hleb, Iniesta, atd..

Mozno si najde sposob, ktorym sa presadit(hru na koncovku, strelba), ale proti silnym a takticky dobre hrajucim superom ide ta jeho "supertechnika" rapidne dole.

Reagovat
smazaný uživatel

Dá sa s tým súhlasiť chlapče, sklamal si ma, na príspevky o odchode Coupeta si nereagoval !!!

Reagovat
fantomas

to se ale často utápí i Hleb viz včerejšek a to přitom v uvodu sezony pokorně rozdával, ted se z nej začíná zase stávat lonský model

Reagovat
smazaný uživatel

U Hleba je to mozno otazka aktualnej formy. Ronaldo vseobecne tie nohy az tak sikovne nema.

Reagovat
fantomas

tak šikovné je má určitě

Reagovat
Devil

Sikovne nohy nema?,ale je nej strelec LM a PL.To uplne staci i kdyz treba Messi si s balonem rozumi vic,tak to nema asi takovy ucel jak Ronaldovo pokopnuti a bezeni za balonem co.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak sikovne nohy nohy rozhodne nema. O dalsich veciach v tvojom prispevku som sa nebavil, tak sa o tom nemusis bavit ani ty.

Moje vlakno nie je o najlepsom futbalistovi sveta, ale o najlepsej technike.

Reagovat
fantomas

nemíchej jabka s hruškama...když tvrdíš že nemá dost dobrou techniku, dobrá! Ano, neumí ji učelně použít, vychází mu ty jeho kličky proti prumerným anglickym klubum (čimž nesnižuju jejich uroven, ale neni to Řím, Real a Barca), ale v uterý byl uplne neviditelný (videl sem jen první puli a co sem slyšel nezlepšil se), gola nedal ani náhodou po kličce a když už sem toho, tak z takové akce už si jeho gol v LM taky dlouho nepamatuju.

Jeho problém spočívá v tom, že on takřka vždycky když má balon si neodpustí kličku, i když se třeba vubec nehodí do situace a bylo by lepší hned nahrát - v tom se výrazně odlišuje právě od Kaká, Iniesty aj.

Potom ale když tvrdíš, že "nemá šikovné" nohy, tak seš uplne mimo. Vždyt bez nich by nevymotal tolik soupeřu, techniku proste má dobrou, ale ne příliš učelnou

Reagovat
smazaný uživatel

Mas v tom trocha chaos.

"Tak(!) sikovne nohy nohy rozhodne nema."

""nemá šikovné" nohy"

A ze kto pletie jablka s hruskami.

Reagovat
fantomas

jo sry...já to tak pochopil jen jako vstup do věty, ne jako "tak moc"

Reagovat
smazaný uživatel

Jenže on je nevymotá,ale prostě předběhne. Zvlášť "hvězdy", které mají problém se v běhu otočit. Jakmile narazí na slušného fotbalistu nemá šanci.

Reagovat
smazaný uživatel

"Jenže on je nevymotá,ale prostě předběhne."...jj, tak nejak by som to povedal ja. Rychlost, dravost, obratnost...nohy ma ale Messi a niektori dalsi daleko sikovnejsie.

Reagovat
M11

presne

Reagovat
Devil

Sikovnejsi mozna,ale pro svuj klub urcite ne prinosnejsi.

Reagovat
M11

Reagovat
Devil

Vyvrat mi to,smat se umi kazdej hele

Reagovat
M11

vzdyt jo... prinosnejsi neznamena jen to ze da vic branek

Reagovat
Devil

On,ale jen branky nestrili taky na ne nahrava.Posledni zapas v PL 1gol a 3 asistence. A vaze na sebe orance a to umoznuje jinym vice prostoru.

Reagovat
M11

vzdyt to dela i Messi... pravda takovy lauf jako ma Ronaldo nikdo nema... ale Messi je pro Barcu stejne prinosny...

Reagovat
Devil

Jj,Messi je tez spicka.

Reagovat
M11

Koho mas radsi...??? Messi x C.Ronaldo... a neber to jen z hlediska ze hraje za vas

Reagovat
fantomas

to bude těžké

Reagovat
Devil

Zezacatku jsem Ronalda nesnasel,prisel me ten jeho ksicht fakt namyslenej.Ale co ho znam dyl tak me to preslo a jediny co bych mu vytknul je to simulovani.Nikomu nic neudelal,hraje jen fotbal a dobre.Spousta lidi ho nema rado a vzdy se najde nekdo,kdo ho bude urazet za namistrovany gesta,gel na hlave a podobne.Messi je jeden z mala fotbalisto,kterej muze dnes Ronaldovi konkurovat.Jako Clovek pusobi asi mnohem simpatictejsim dojmem nez Ronaldo.

Reagovat
M11

jen abych pripomenul... me Ronaldo nevadi... je to borec... ale jen nechapu proc ho to nuti porad simulovat on ktery to nema vubec zapotrebi... skvele se uvolni da gol... a misto toho aby proste utkani dohral na vysi tak za chvili nasimuluje penaltu... a vzteka se a vzteka... to se mi nelibi proste.. ale jinak je momentalne nej... a zadny gel a podobne veci mu nevycitam... ale jak uz si napsal celkove Messi je sympatictejsi takovy klucina takze radeji jeho.... a i se na nej o neco radsi divam nez na Cristiana...

Reagovat
Devil

Je to portugalec,ten bude padat vzdy.

Reagovat
M11

asi jn... ale je to skoda... uz jen to...ze ten nesvar takovy hrac ktereho zboznuje drtiva vetsina malych kluku v tomhle nejde prikladem...

Reagovat
fantomas

Torres se to taky naučil

Reagovat
Devil

To jsem si jednu chvilku myslel o R7 taky.

Reagovat
fantomas

ale o tom se tady ted nikdo nebaví, jestli sis nevšim a to tu už opakoval Romi nekolikrát

Reagovat
fantomas

no tak nevymotá, ale neni nejrychlejší, prostě udela rychlou kličku (koloběžku nebo zasekávačku a běží)...a v běhu se otočit má i dost nadprumerných hráču, to je jako když super golmanovi střílíš do protipohybu, taky bude mít jistě problémy a možná to i nechytí...

Reagovat
smazaný uživatel

Ta účelovost byla vidět s AC Milán loni i s AS Řím teď. Jak se k němu postaví nějaký fotbalista, je s těmi svými koloběžkami bezradný. A jenom padá a rozkládá rukama.

Reagovat
M11

Reagovat
Devil

Ta ucelost je videt po celou letosni sezonu. A proti AS dal gol i kdyz jinak,ale zase se zapsalo jeho jmeno dulezite k moznemu postupu v LM.A vhledem k tvemu nicku jsi asi ze Serie A na padani zvyklej tak co te prekvapuje u Ronalda.Ten se aspon nesviji hodinu v krecich na zemy,ale vstane a hraje dal.

Reagovat
M11

tak kdyz simuluje tak proc by se svijel ze jo

Reagovat
Devil

Nevim to se musis zeptat treba Pavla Nedveda, nebo nejakyho Itala,jestli se s nim domluvis.

Reagovat
M11

ja mluvim o Cristianovi ale nevadi

Reagovat
Devil

Ptal jsi se me proc by se svijel,tak jsem ti dal tip na rozlusteni tve otazky.

Reagovat
smazaný uživatel

Svíjí se ti, které zákrok bolí, což u C. Ronalda z 90 % není možné,leda,že by ho bolel vítr.

Reagovat
M11

Reagovat
Devil

Ja vim,proto se me zda,ze v Italii musi byt pekne ostrej vitr,tam se totiz valej skoro porad a zdaleka ta liga neni tak tvrda jako PL.

Reagovat
M11

takove simulanty jako jsou Ronaldo mas vsude.. tak se tady porad neohanej Italii... uz je to trapne

Reagovat
smazaný uživatel

paneboze, tak se podivej na Torrese z liverpoolu jak lítal ze začátku sezony a to ani ten vitr nefoukal ... proste ta averze vuci ronaldovi je ze zavisti

Reagovat
M11

ty zalez odkud si prisel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Se taky bavím o tom, jak se k němu postaví nějaký fotbalista. Udělá koloběžku, předkopne balon a spadne, protože to už nejsou ti borci z Premier league,ale fotbalisti.

Reagovat
Devil

To mas pravdu,je to simulant,taky proto ho moc nemusim,ale to co tam o nem pise nahore za bludy kolega,tak to je nesmysl.

Reagovat
smazaný uživatel

Já teď ani nemyslel to simulování. Spíš to, že jak narazí na fotbalistu, který nemá problémy se změnou směru a je schopen reagovat na hráče, Ronaldo přes něj prostě nepřejde a nepomůže mu ani skvělá rychlost a naopak mu ubližují ty populární koloběžky, na které mu "fotbalista" neskočí.

Reagovat
Devil

Myslis ze v PL nejsou fotbalisti?

Reagovat
smazaný uživatel

Takových, které já považuji za fotbalisty tam moc není. Ale jde hlavně o defensivní hráče, mezi nimi "fotbalisty" budeš hledat jen těžko. Troufám si tvrdit, že v Itálii by se Ronaldo se svým stylem hry skoro neprosadil, ale věřím, že je dost dobrý na to, aby se přizpůsobil.

Reagovat
fantomas

větší kec sem ještě neslyšel

Reagovat
smazaný uživatel

Důvod?

Reagovat
fantomas

jako tvrdit že v anglii v defenzivě nejsou fotbalisti je přinejmenším zaslepené, geniálně defenzivní serii A...evidentně si jeden z tech co videli zákrok Taylora a už maj takové mínění jako o něm automaticky i o jinych

Reagovat
smazaný uživatel

Jména?

Reagovat
fantomas

co jména??? já ti je tady nebudu vyjmenovávat, jen si jediný kdo to tvrdí

Reagovat
smazaný uživatel

Je jich tolik,že si na žádného nemůžeš vzpomenout, že? Náhodou jedno jméno znám,ale neřeknu.

Reagovat
M11

musel by zmenit razantne herni styl.. to co mu staci v anglii by mu v Italii neprochalezo... ale verim ze by se prosadil ale ne v takovem rozsahu...

Reagovat
Devil

Tak to by me zajimalo jake hrace povazujes za fotbalisty a jake ne.

Reagovat
smazaný uživatel

Fotbalisti jsou ti, co hrají fotbal a ne atleti, kteří jsou schopní jenom běhat a skákat. Je jich pravda čím dál tím míň všude.

Reagovat
Devil

Jmena

Reagovat
smazaný uživatel

No jak myslíš:Jamie Carragher, Sami Hyypia, Martin Skrtel, Lucas Leiva, Wayne Bridge, John Terry, Ricardo Carvalho, Rio Ferdinand, Wes Brown, Patrice Evra, John O'Shea, Nemanja Vidic, Philippe Senderos, Kolo Toure, Gaël Clichy.

Tohle jsou jen ti,kteří hráli v posledním kole v základu "big 4", mám pokračovat?

Reagovat
fantomas

Reagovat
Devil

A to jsou atleti,nebo fotbalisti?

Reagovat
fantomas

fotbalisti, jinak je v životě nevidel hrát fotbal

Reagovat
smazaný uživatel

To jsou ti defensivní "hvězdy" PL. Někteří umí běhat, skákat a práskat,někteří jen dvě z těchto tří dovedností a někteří jen jednu.

Reagovat
fantomas

Reagovat
fantomas

tak a ted nám vyjmenuj ty tvoje "fotbalisty"...řikal si že tam náky sou...a potom tvoje slavný hráče v serii A, kde jich je určitě požehnaně na každym kroku

Reagovat
Devil

Tak v tom pripade jsem moc rad ze v MU mame takovy atlety,kteri dostali zatim za celou sezonu z 32 zapasu jen 15 golu.

Reagovat
smazaný uživatel

Debata začalo o C. Ronaldovi a o tom, proč se prosazuje nebo ne? řekl jsem, že když na něj hraje fotbalista,tak si ani neškrtne, což se v zápasech s italskými tými víceméně ukázalo. Ale Ronaldo je v Anglii výjímkou a na většinu ostatních hráčů tihle "atleti" stačí a naopak je to dokonce přednost.

Reagovat
fantomas

Reagovat
Devil

No o Ronaldovi to zaclo,ale kdyz uz jsi zacal s atletama,tak by me celkem zajimala tva odpoved na fantomasovo otazku?

Reagovat
smazaný uživatel

Jeho otázku, jakou proboha?

Reagovat
Devil

Tu psledni.

Reagovat
Devil

posledni*

Reagovat
smazaný uživatel

Jo aha, ty defenzivní fotbalisty: Makelele, Flamini, Essien, Sagna, možná Riise,když zavřu obě oči, nikdo další mě nenapadá.

Reagovat
fantomas

tak nevim no, je videt že tu PL moc nesleduješ, asi se rači vrat do svého rybníku - Serie A

Reagovat
fantomas

tak a ted nám vyjmenuj ty tvoje "fotbalisty"...řikal si že tam náky sou...a potom tvoje slavný hráče v serii A, kde jich je určitě požehnaně na každym kroku

Reagovat
smazaný uživatel

Jo tam jich musí být v každým klubu několik, jinak by totiž ten klub nemohl Sérii A hrát.

Reagovat
Devil

No,vzhledem k tvym vykrutkam jsi asi prisel na to ze jsi placl blbost, takze te trapit uz nema smysl.

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

Výkrutám? Odpověděl jsem na všechny otázky, tak o jakých výkrutách to mluvíš. To vy jste nebyli schopni jmenovat fotbalisty z PL. Jinak pokud se chceš bavit o Sérii A, tak samozřejmě je tam několik "atletů" (Matrix, Chiellini, Sissoko , Juan, Burdisso), ale většinou jsou tam fotbalisté. A to i v slabších klubech, jelikož aby se Ital dostal do Série A, musí mít většinu fotbalových vlastností na určité úrovni,včetně přehledu, "hlavy", techniky a v některé vynikat. Do PL se dostanou i kopyta, která jsou vysoce nadprůměrná v rychlosti, důrazu.

Reagovat
Devil

To ale neni porad odpoved na fantomasovu otazku.Vyjmenoval jsi tu obrance z big 4 a nazval je atlety a rikals,ze v PL jsou i fotbalisti,tak ted nam tu vyjmenuj ty fotbalisty, jak z PL tak i ze Serie A!!!!!

Jeste jses zminil,ze jsme nebyly schpni ti vyjmenovat nejaky hrace z PL,to nevim na co narazis????

A ty tvoje posledni slova nema cenu ani komentovat,pac je to naprosta blbost.To ze se hraje Anglicka PL z vedsim nasazenim a je tvrdsi je pravda,ale ze tam hraji kopyta Je to spis otazka vkusu, jakej fotbal se ti libi vic,nekomu technickej,kde se vic vali jak hraje a ne nekomu ostrovni tvrda a "neprerusovana"hra.

Reagovat
smazaný uživatel

nc.

Reagovat
smazaný uživatel

já zase položím otázku Devilovi - jaký má pro tebe význam se bavit s tím naprostým fotbalovým idiotem?

Reagovat
Devil

Asi vubec zadnej.

Reagovat
eder

Je více než evidentní, že Cristiano Ronaldo v současné formě všechny ostatní převyšuje "o parník". Je třeba odložit brýle neobjektivity.

Reagovat
smazaný uživatel

Asi si si pomylil vlakno diskusie.

Reagovat
smazaný uživatel

A tie španielské prednosti brankárov sú aké ???

Reagovat
smazaný uživatel

Mas nejaky komplex z tych svojich nazorov, ked sa mi v "kazdom druhom" clanku vtieras v diskusii na uplne inu temu ? Co si to predtym nerozdychal a teraz chces navrat do diskusie ?

...tak napriklad schopnost dobre pokryt cele pokutove uzemie v pripade moznosti superovho hraca ist do situacie sam na brankara. Schopnost brankara rozohrat, ked chce tim hrat postupny pozicny futbal. V pripade Reinu i schopnost hrat "stopera'. Ale nie je to 100 percentne pre vsetkych spanielskych brankarov.

Reagovat
smazaný uživatel

Nemám komplex, len tam kde sme sa bavili na túto tému si to nedoplnil a bol som na tú španielskú filozofiu zvedavý, nič iné, takže môžeš byť kľudný....

Tieto vlastnosti sa učí už aj môj 10 ročný syn na tréningu a nevidím to hranie na stopéra za zázrak brankárskeho umenia, dospelým brankárom vybiehanie nemôže robiť problémy !!!!

Prečítal si si Coupeta, ale určite s tým nesúhlasíš že??? Zapamätaj si že ja sa tebe ani nikomu nebudem vtierať, ale keď s niečim a niekým o futbale súhlasím, tak to dotyčnému dám najavo, nie ako ty !!!

Reagovat
smazaný uživatel

Ku Coupetovi sa vyjadrovat nebudem, lebo sa tam spomina Valdes a ako som sa vyjadril, navrat do tebou zle zvladnutuj diskusie ti uz neuzmoznim.

Uz si to presne nepamatam a nechce sa mi to hladat, ale v akom vyzneme si prvykrat spomenul svojho syna? Nechcel si vtedy naznacit, ze on chyta a preto o tom nieco vies ? No ak chces pouzivat tento argument, tak sa ti mozem len smiat.

Ucit sa to moze, ucit sa to mozu aj v Anglicku, tak ako sa aj v Anglicku ucia hraci aj technike, ta vsak nikdy(?) nebola tak dobra ako ta v Spanielsku alebo Brazilii.

A tak je to aj s tymi brankarskymi vlasnostami. Preto je mozne, ze radsej si zvolia napriklad spanielskeho brankara so svojimi charakteristickymi vlastnostami a doucia ho tie anglicke ako naopak.

Reagovat
smazaný uživatel

Spomenul som ho ako argument-veď si naozaj smiešne trápny 10 roční chlapci na futbale vybiehajú z brány a riešia rôzne situácie, ktoré ty považuješ za ŠPANIELSKÝ ZÁZRAK a možno raz budeš mať vlastné deti a nebude ti to pripadať smiešne, končím s TEBOU lebo prekrútiš všetko a zkritizuješ-komplexmi trpíš TY, budem naďalej čítať tvoje názory ale súhlasiť s niekým to by ťa veľmi bolelo, si nefér človek, ešte pourážaj aj môjho syna aby si bol happy!!!Ty maturant !!!

Reagovat
smazaný uživatel

Evidentne tomu nechapes.

V Spanielsku sa netrenuje len vlastnost A a v Angicku len vlastnost B, tak moje prispevky stavane a myslene neboli, co mas problem pochopit.

V Spanielsku sa ale vlastnost A trenuje viac a kvalitnejsie ako vlastnost B a v Anglicku naopak.

Opat ti to vysvetlim na priklade hracov v hre. V Angicku sa sice tiez trenuje technika, ale v Spanielsku a Brazilii je to proste na inej urovni. Preto predpokladam vacsinu ludi pri slove technika, kreativita napadne prave nejaky Brazilec, Spaniel, atd..

Zase v Angicku je fyzicka priprava, agresivita a atd. na inej urovni....a tak je to aj u brankarskych vlastnosti.

Ale to uz som vysvetloval v predchadzajucom prispevku slovami "Ucit sa to moze, ucit sa to mozu aj v Anglicku, tak ako sa aj v Anglicku ucia hraci aj technike, ta vsak nikdy(?) nebola tak dobra ako ta v Spanielsku alebo Brazilii.".

Tvojho syna tu nikto neurazal.Dalsia vec, ktoru si nepochopil.

Ze ale tvoj syn trenuje za branakara este neznamena,ze mas pravo tym argumentovat, tak ako ja nikde neargumentujem tym, ze som hral futbal...to neznamena, ze o tom viem viac ako ten, co ho nehral...alebo nehral tak kvalitne.

Reagovat
smazaný uživatel

Na pochopenie myšlienok je tu len jeden jediný : ROMINHO !!!!

Ak niečomu nebudete všetci prispievatelia rozumieť- tak na vysvetlenie všetkého (nilen futbalu) je tu len a len ROMINHO !!!!

Reagovat
smazaný uživatel

"končím s TEBOU"

Ty si este tu ?

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

rominho je fakt dement.

Reagovat
smazaný uživatel

Dement je ten, ktoreho slovna zasoba zacina a konci v uz prvom prispevku pri slove dement.

Reagovat
smazaný uživatel

skracene kdo to rika,toho se to tyka,ale to sme pouzivali s deckama ve skolce,ty se me jevis uz aspon na 3 tridu. ronaldo neumi hrat nohama to muze rict jen fotbalovej antisportovec-ci blbec.a stema me zakazal tata mluvit ci si dopisovat,tak te pero znalce!

Reagovat
smazaný uživatel

"ronaldo neumi hrat nohama"...kde som ja take nieco napisal ?

Reagovat
smazaný uživatel

Zachvilku budou vsechny zapasy koncit 1:0, 0:0 a 0:1 protoze kdyby to bylo o vic golu zesmesnilo by to soupere

Reagovat
smazaný uživatel

jasně, to, že je na tom technicky dobře, znamená, že se vysmívá soupeři

Reagovat
Devil

Jj,Messi je tez spicka.

Reagovat
Devil

kua

Reagovat
smazaný uživatel

o čem se tady vlastně bavíte?.....koukám, že všude tam kde se vetře "rominho" se svými "psycho-rozbory" se každá diskuse rozředí až na samotnou mez snesitelnosti........ten tvůj "hrdina" Messi by v Anglii vydržel tak maximálně 5 kol..... k čemu je pak taková bezúčelná technika vlastně dobrá?

Reagovat
smazaný uživatel

Je to tak BRUCE, ale jemu nevyhovieš, nevysvetlíš, lebo on je bývalý futbalista z ......................, a potrebuje si svoju neúspešnú kariéru na niekom vybiť !!!

Je to chodica futbalová encyklopédia !!!

Reagovat
fantomas

ale no tak

Reagovat
smazaný uživatel

je pravda, že zesměšňovat protihráče frajeřinkami se někdy nevyplácí... viz tento případ:

http://www.zkouknito.cz/video-fotbal-nebo-zapasy?m=8bb98697825d

Reagovat
smazaný uživatel

hold Pizaro neumí nic z toho co umí Cris tak jenom přihřejvá polívčičku před druhym zápasem, nejvíc mě dostala výhružka že to v odvetě nenechaj bez odezvy mu chtěj zlomit nohu čico?

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

pardon to neměla bejt reakce ale novej komentář

Reagovat
smazaný uživatel

Co se to tady děje?

Reagovat
fantomas

copak?

Reagovat
smazaný uživatel

Ty komentáře, že Ronaldo nemá techniku.

Reagovat
fantomas

njn, zaslepenej barcelonak, co bys čekal, vždyt to je přece nejtechničtější klub na světě

Reagovat
smazaný uživatel

hosi rikam vam ze ten pizzaro je jen trapak kterej neunes porazku jo a jeste ronaldo je ted v tyhle dobe nejlepsi na svete a to mi nikdo nevyvrati ani nahodou

Reagovat
smazaný uživatel

to je dobre ze robi tie triky

Reagovat
smazaný uživatel

Ach jo =p .. Ani sem ty zvasty nemoh precist do konce. viz (Ital , n.66 , Rominho a dalsi...) Pizzarovo prohlášení bylo proneseno ze zoufalství leč se mu směji . Chcete lise tu bavit o Ronaldově simulaci - Ano simuluje , uznávám. Možná víc než ostatní , ale co si budeme namlouvat , dnes simuluje 50% fotbalistu uplně stejně neli huř . U Ronalda se to akorat víc rozmazává protože je nejlepší . Koho zajímá že nějakej neznámen XXX támhle nasimuloval penaltu . A jestli ste si toho jeste nestihli všimnout tak na Ronalda je v každém zápasa vedenejch tak 80% tech nejtvrdších faulů. O zápase s AS nemluvě , kde bylospousta tvrdejch faulů a rozhodčí to nechal byt . A jestli tu někdo chce zpochybnovat sikovnost Ronaldovejch nohou , tak je podle mě blázen a fotbalu nerozumí. Jinak Comon you REDS !

Reagovat
smazaný uživatel

Niektori hraci zviditelnuju faul pre rozhodcu. Ini jednoducho zakopnu o vzduch.

Hadaj, ktoru vetu Ronaldovi vycitat ?

Reagovat
smazaný uživatel

Ronaldo má skvělou techniku, ale klasický technik to není..

Reagovat
M11

gentlemansky receno

Reagovat
smazaný uživatel

To Rominho .. Tak tohle je presne ten vecnej argument,kterej slysim porad do kola a rikaj ho jen ty lidi co nedokážou překousnout že je nejlepší ... "vzdyt on strasne simuluje" . Jak sem rekl , simuluje kazdej a ty to uvidis jen u toho u koho to budes chtit videt. A jestli to je jedina spatná věc kterou na nem mužeš najít , tak se není o čem bavit, protože toto se tu řešilo snad 1000x

Reagovat
smazaný uživatel

A ja neustale dokola pocuvam od malych deti, ze "co nedokážou překousnout že je nejlepší".

A ty si sa k tym malym detom pridal. Ako smutne.

Reagovat
smazaný uživatel

MUFan-on Je ROMINHO-psychológ, stratég, encyklopédia !!!

Jemu nevyhovieš ani týždňovou diskusiou o CR 7 !!!

Ostatní si vedia priznať chybu alebo s niekým názorovo súhlasiť ale on je EXTRA TRIEDA- on je bývalý kvalitný hráč- takí sú nemýlia v ničom !!!

Reagovat
smazaný uživatel

Ty mas skutocne komplex.

Reagovat
Devil

A ty jsi strasnej vul!

Reagovat
smazaný uživatel

Aspon nieco mame spolocne.

Reagovat
Devil

Vubec

Reagovat
smazaný uživatel

Nemusis sa hadat, staci si to priznat.

Reagovat
smazaný uživatel

...a pojďme se raději bavit o barcelonských letcích....uvidíme co z toho brouka pytlíka vypadne za hovadina...:-)

Reagovat
smazaný uživatel

Nie, len každého si rozhádaš, už viem prečo si nič nedosiahol vo futbale- AROGANCIA.

Ak sa mýlim tak napíš aké úspechy si dosiahol, to by ma zaujímalo na ktorej dedine si exceloval !!!

Reagovat
smazaný uživatel

Musis byt strasne zufaly. V schopnosti argumentovat si prepadol na plnej ciare a kedze nedojazes zachranit diskusiu, tak sa pytas na klub, v ktorom som hral.. Pravdepodobne mi potom napises, ako si ty hral za Fc "vesmirne hviezdy" s dobrym pocitom, ze si mi to natrel...v skutocnosti vsak nenatrel. Nie sme na futbalovom travniku, ale vo futbalovej diskusii a tu dostavas poriadne kapky.

Na futbalovych forach uz posobim relativne dlho, s podobnymi zufalcami som sa stretol velakrat. U teba ma vsak prekvapuje, ako dokaze pravdepodobne davno vekom dospely pracujuci clovek starajuci sa o rodinu mat tak nevyzrele nazory a hlavne chovat sa tak infantilne a uplakano..

Reagovat
fantomas

lidi, nevim o čem se hádáte, dyt je CR7 nej hráč PL v historii...chcete dukaz? tady ho máte: http://uk.eurosport.yahoo.com/football/pollresult.html?poll_id=34325&wv=1

Reagovat
smazaný uživatel

Hoši,ten Pizzaro je ubožák všech ubožáků,neunesl porážku a to,že neumí hrát ani z jednoho procenta hrát fotbal jako Cristiano Ronaldo,mu nedává důvod ho urážet,kdyby uměl to co Cristiano,tak by to taky dělal,jenže on se může jen dívat a tiše závidět.Samozřejmě,že Ronaldo je suveréně nejlepší na světě a jestli ho budou chtít sundat...úmyslně,tak ten dotyčnej z Manchesteru neodjede živej a to bych mu i přál...Italové jsou prostě ubožáci...myslím Italskou ligu,maj v hlavě jen nasráno...třeba Matterazzi PIZZARO ::spew:

Reagovat
fantomas

Giggs se vrací tentokráte však v novém plášti - s více smajlíkama! Otroctví hlašte se, je vřele na prodej

Reagovat
smazaný uživatel

omlouvám se!!Jen nemůžu vystát nějaký kecy proti Manchesteru,nebo jejím hráčům,když to jsou blbosti.To co řekl Pizzaro nemá hlavu ani patu.Když prohraje Manchester,asi by prohráli protože by měli třeba smůlu,nebo na to prostě nestačili,ale tím to končí.Nemusejí po porážce pak urážet naší megastar.Nechápu,proč když je někdo prostě dobrý,tak mu otravujou život takovýmahle blbýma kecama???V životě jsem nic neřekl proti Kaká,Messim,nebo Ronaldinhovi,jsou to skvělý hráči a ostatní by se před nima měli sklonit a sportovně popřát a snažit se,aby byli jako oni a né je kritizovat a urážet.to dělají jen zamindrákovaní ubožáci.Jinak opravdu za předešlý komentář se OMLOUVÁM

Reagovat
fantomas

kolik ti je, smím-li se zeptat?

Reagovat
smazaný uživatel

Kolik myslíš???Myslíš si,určitě,že jsem malej pošahanej kluk,viď?Je mi 26 a blázen jsem,do mojí dcery a i Manchesteru United a nesnáším když je někdo uráží,tak to je a asi se to nezmění

Reagovat
smazaný uživatel

je nafoukanej jenom proto ze je dobrej a chce to ukazat ostatnim?? ja nechapu proc po nem vseci plivou kdyby umeli to co on tak by delali preco to samy ne?? nebo vy byste sedeli skromne v koutecku kdybyste meli takej talent?!

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele