Lippi nevyloučil návrat k národnímu týmu

15.06.2008, 13:16
Aktuality
Marcello Lippi se po dvouleté přestávce chystá na návrat k trénování a je možné, že se vrátí na své bývalé místo. Zkušený kouč nevyloučil angažmá u kormidla italského národního týmu...

"Jestli se vrátím k italské reprezentaci? Nikdy neříkej nikdy," naznačil Lippi.

Lippi dlouho působil v Juventusu a stal se dobrým kamarádem Pavla Nedvěda. Stará dáma za jeho působení získala několik titulů, Lippi si pak vyzkoušel angažmá u italské reprezentace a před dvěma roky jí dovedl ke zlatu ze světového šampionátu. Od té doby je z vlastní vůle bez práce.

Italský národní tým v současné době vede Roberto Donadoni a jeho působení se zřejmě chýlí ke konci. Donadoni před začátkem evropského šampionátu podepsal novou dvouletou smlouvu a v ní je zakotvena i klauzule o možném odvolání v případě neúspěchu na mistrovství Evropy. Tam se Itálii zatím nedaří a po porážce od Nizozemska a remíze s Rumunskem jí v posledním vystoupení ve skupině k ostupu do čtvrtfinále nemusí stačit ani výhra nad Francií.

Autor: Tomáš Pavlík / channel4.com

Komentáře (4)

Přidat komentář
smazaný uživatel

vrať se na klubovou scénu , chybíš...

Reagovat
smazaný uživatel

skoda,ze taky super trener je na dochodku,,,,,vrat sa!!!

Reagovat
smazaný uživatel

tak ten už se chystá sestřelit donadoniho po návratu domů

Reagovat
jtbs

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele