Lippi čeká na nabídky

14.10.2007, 08:41
Aktuality
Italský trenér Marcello Lippi si po triumfu na mistrovství světa víc než rok užíval dovolené, nyní je podle svých slov připraven na návrat. Nebude to na však lavičku italské reprezentace, jak spekulovala média, Lippi hodlá pracovat v klubu.

Lippiho nahradil po triumfu na mistrovství světa na lavičce Italů málo zkušený Roberto Donadoni, který bývá ve své zemi kritizován. Média začala spekulovat o jeho rezignaci nebo odvolání a v otázce jeho nástupce padlo i jméno Lippiho.

Rodák z Viareggio však na reprezentační lavičku nejspíš neusedne. "Nechávám si dveře otevřené. V tomto světě jsem se naučil, že nikdy nejde říct nikdy," prohlásil Lippi. "Nicméně já doufám, že reprezentace jde správným směrem a bude se jí dařit i na mistrovství Evropy."

"Jsem připraven vést klub. Pokud přijde vážný zájemce s dobrým kádrem a seriózním projektem, pak můžu být připraven," pokračoval Lippi. "Chci znovu začít na stejné úrovni a je mi jedno, jestli v Itálii, nebo cizině."

Autor: Radim Šantrůček / goal.com

Komentáře (19)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Hej Marcelo:) pojd k nám do slovanu bohnice:)

Reagovat
HOST*

aji šlapanie by měli zajem

Reagovat
HOST*Andy Conceicao

angažmá v Chelsea

Reagovat
HOST*mazak

Reagovat
HOST*

do Valencie, taký pán tréner by sa nám zešel

Reagovat
smazaný uživatel

flores je lepsi.

Reagovat
HOST*GATTUSO

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
HOST*

flores je pica aj cela valencie...jezisi jak moze nekdo fandit takym SRACKAM

Reagovat
HOST*gunners

to ti davam za pravdu

Reagovat
HOST*Andy Conceicao

sotva uhraje Arsenal pár dobrých výsledků, už si jejich fans vyskakují

Reagovat
smazaný uživatel

hele andy ja Arsenalu fandim,fandil sem a fandit budu.Vzdykcy sem pisu komenty zaujaty pro arsenal a pisu je sem i kdyz Arsenal nebyl prvni.A zrovna Valencie mi nevadi rozhodne ji mam radsi nez Sevilli a Real...

Reagovat
HOST*Lucas

ty curaku a komu fandis ty???? jakejm shitum?

Reagovat
HOST*

a ty komu fandíš Močenku?

Reagovat
-Kopy-

chcípni.

Reagovat
HOST*lora

myslim ze pujde do juve uz ho tam chtej ale on odmitl protoze si chtel uzit dovolenou jinka by tam byl tak si myslim ze skonci tam

Reagovat
HOST*lucton

si borec marcello ale doufam že i bez tebe vyhrajou italové me

Reagovat
HOST*

druhy asistent v brne?!

Reagovat
HOST*

asistent fergusona

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele