Lille po sezoně vymění trenéra, Girard se dohodl na ukončení smlouvy

19.05.2015, 17:01
Aktuality
Po dvou letech bude mít nového trenéra Lille. V případě francouzského klubu se už několik týdnů mluvilo o předčasném odchodu Reného Girarda, který se dnes stal realitou...

61letý bývalý kouč Montpellieru přišel do Lille v létě 2013 a loni s ním obsadil třetí příčku. Probíhající ročník už tak povedený není, LOSC neuspělo v kvalifikaci o Ligu mistrů, nepřežilo podzim v Evropské lize a v tabulce Ligue 1 je až na osmé pozici.

Girard má kontrakt ještě na jeden rok a francouzská média v posledních dnech přinášela informace o předčasném ukončení spolupráce. "Rozhodnutí bylo učiněno na základě dohody mezi oběma stranami, a to po úspěšné dvouleté spolupráci," stojí v dnešním prohlášení Lille.

Girarda by měl v Lille nahradit Hervé Renard, aktuálně trenér reprezentace Pobřeží slonoviny. Zítra mají začít jednání o ukončení jeho kontraktu s africkým týmem.

Autor: Tomáš Pavlík / lequipe.fr

Komentáře (6)

Přidat komentář
Murtago

39 gólů na 37 zápasů

Reagovat
domingo

Skoda, zajimalo by me, jestli by si napresrok vedl stejne jako u Paillade ve treti sezone. Doposud ta vykonnostni krivka byla prakticky totozna - prvni rok necekanej uspech, pak druhej rok utlum a zapracovavani novych mladiku. V tom tretim ziskal v HSC titul

Na Renarda jsem ale hodne zvedavej. Mohlo by to klapat.

Reagovat
smazaný uživatel

Myslím že Lille by bylo idealní zázemí pro České hráče Doufám že tam zamíří někdo z momentálních nadějí. Mohl by Rozehnal někoho doporučit

Reagovat
jany kozak

no dajte poradneho nech mam na co pozerat

Reagovat
Godwinson

Blázni. Vyměnit Girarda za Rénarda je asi jako vyměnit Porsche za Trabanta Navíc jak píše domingo výše, další sezónu by vyhráli titul.

Reagovat
stas87

Chlapci,co zac je Nsikulu z Evianu?Po zostupe bude volny hrac a chce ho Werder.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele