Ligue 1 – Sázkařské rady do 3. kola

24.08.2008, 09:10
Tipy a analýzy
Uplynul opět další týden a pátá nejlepší liga Evropy nám připravuje opět možnost si vsadit na některé zápasy. V současné chvíli zde máme sobotní zápasy, nedělní budeme později aktualizovat. Hodně štěstí při výběru správných tipů.

LE HAVRE – MARSEILLE sobota 19 hodin
Loni spolu pochopitelně nehráli, protože Le Havre je ligový nováček. V prvním kole porazil Nice, v minulém dost nešťastně prohrál v Toulouse. Pro přístavní mužstvo bude největší snahou se letos zachránit, pochybuji, že se to podaří.
Hosté z Marseille rozhodně chtějí letos bojovat o titul, definitivně přišli o Djibrila Cissé, který odešel do Sunderlandu. V prvním kole předvedli hodnotný fotbal na hřišti Rennes (4:4), v minulém si doma vychutnali Auxerre 4:0.
Netuším, jestli Le Havre dostane také čtyři góly, ale rozhodně doporučím dvojku ve slušném kurzu 2,15.

LE MANS – ST. ETIENNE
Domácí minule překvapili snadnou výhrou v Lille 3:1, v prvním kole podlehli letos výbornému Lorientu. Hosté v prvním kole prohráli ve Valenciennes, ale ve druhém již porazili Sochaux. Zdá se, že budou poprvé od odchodu Ivana Haška opět vyznávat útočnější fotbal a jelikož soupeř také nepreferuje žádný beton, mokly by padat góly. I v loňských vzájemných zápasech (3:2, 1:4) se tak dělo, tak zde doporučím tip více než 2,5 gólu ve slušném kurzu 2,25.

MONACO – CAEN
Také Monako letos příjemně překvapuje, i když domácí výhra 1:0 nad PSG a remíza 1:1 v Nantes tuší spíše očekávanou střeleckou neschopnost, defenziva vedená Chorvatem Lekem zaslouží pochvalu.
Hosté v prvním kole předvedli výborný výkon v Bordeaux, i když prohráli, zanechali dobrý dojem. Ještě lepší pak doma s Valenciennes, které hladce přehráli 3:1.
V tomto vzájemném zápase však nečekám střelecké hody od hostů, spíše se budu držet loňského výsledku 0:0 a doporučím under 2,5 gólu v kurzu 1,7.

NANCY – TOULOUSE
Nancy sice posílili defenzivu, ale v útoku jim zůstal akorát Fortuné a v prvním kole bezgólově remizovali s Lille. Ve druhém dokonce prohráli v Nice a pokud nechtějí spadnout na sestupové pozice, musejí bodovat.
Vyloupené Toulouse (bez Elmandera) sice vyhrálo v minulém kole na bídným Le Havre, ale v prvním kole propadlo na Lyonu. Myslím, že s loňským výsledkem 1:0 by bylo Toulouse velmi spokojeno. Kurz na domácí 1,9 je velký luxus!

SOCHAUX – PSG
Domácí právem okupují poslední příčku, v prvním kole podlehli nováčkovi z Grenoblu, ve druhém prohráli v St. Etienne. Naopak hosté jsou ohromně nabuzeni, v týdnu získali Mateju Kežmana, který již v tomto zápase může nastoupit. Navíc oni jsou lepší na hřištích soupeřů, i když v prvním kole ještě prohráli na hřišti Monaka, ve druhém již porazili velmi silné Bordeaux a do Sochaux si jedou pro všechny tři body. Loňský vzájemný zápas 1:2 také něco ukazuje a kurz 2,6 má obrovské value!

VALENCIENNES – LORIENT
Tohle bude velmi zajímavý zápas, domácí bývají na svém hřišti pravidelně silní (v prvním kole výhra nad St. Etienne), ale ve druhém očekávaná prohra v Caen.
Ale Lorient je letos velmi silný a podle mne černý kůň soutěže. V prvním kole vyhrál v Le Mans, v minulém kole ubránil doma Lyon.
Loňský výsledek 3:0 se rozhodně opakovat nebude, očekávám maximálně jeden gól. Doporučím méně než 2,5 gólu v kurzu 1,55.

LYON – GRENOBLE sobota 21 hodin
Tento zápas si budem moci prohlédnou v tv Galaxie a půjde o zápas prvního se třetím. Jenže tím prvním je překvapivě nováček z Grenoblu!
Lyon v prvním zápase hladce přehrál Toulouse, ale ve druhém nedokázal vstřelit na hřišti Lorientu žádný gól. Navíc bude stát obránce Grosso pro žluté karty a další obránce Clerc má na dlouhou dobu po fotbale, takže velké zásahy do obranných řad. Naopak nováček nemá co ztratit, již překvapil v prvním kole na hřišti Sochaux, ve druhém porazil Rennes a je jediným mužstvem bez ztráty bodu. Já mám takové tušení, že by bodem mohl překvapit i v tomto zápase a jelikož vedu v patrnosti nestabilní obranu domácích, zkusím doporučit sázku hosté dají gól v kurzu 2,05 u Expektu.

AUXERRE – NICE neděle 16 hodin
Domácí překvapili příjemně již v prvním kole, kdy zdolali Nantes. Ve druhém si dojeli pro očekávaný debakl do Marseille. Hosté přesně naopak, v prvním kole prohráli na slabém Le Havre, ale ve druhém porazili v nastaveném čase Nancy. Loňské výsledky 2:0 a 2:1. Ani v jednom klubu nejsou žádní ostrostřelci, takže se zde přikloním k tipu méně než 2,5 gólu v kurzu 1,55.

RENNES – LILLE
Mužstvo z Rennes předvedlo v prvním kole skvělý výkon, kdy při domácí přestřelce remizovali s Marseille 4:4. Je vidět, že ani odchody opor tým nepoznamenaly a mladíci kádr vhodně doplnili. Ve druhém kole prohráli na hřišti Grenoblu. Lille soutěží zatím dost tápe, v prvním kole uhráli bezgólovou remízu na Nancy, ale ve druhém dostali výprask od Le Mans. Loňský zápas 2:2, očekávám, že v tomto zápase vyhrají domácí. Kurz 2,15 má slušné value.

BORDEAUX – NANTES neděle 21 hodin
Závěr kola obstará jeden z aspirantů na titul a ambiciózní nováček, který zatím získal pouze bod. Bordeaux se doma trošku potrápili s Caen a v minulém kole podlehli Bordeaux. Nantes prohráli v Auxerre a remizovali s Monakem. Na Bordeaux rozhodně stačit nebudou. Jde ale o tv zápas, takže bych nějaké hcp neriskoval a použil klasickou jedničku v kurzu 1,55.

Autor: Ugljan / EuroFotbal.cz

Komentáře (19)

Přidat komentář
M11

PSG

Reagovat
smazaný uživatel

Pěkně se to čte Ugljane

Reagovat
smazaný uživatel

Díky, hlavně aby to také tak vycházelo

Reagovat
smazaný uživatel

Asi si půjdu vsadit dneska a dám na tebe... Ještě vědět,kde se tu sází na slovensku..

Reagovat
smazaný uživatel

Já dal čistou jedničku na Lyon.

Reagovat
smazaný uživatel

jakej tam je kurz? 1.4? Jak jsem si všiml,Ugljan pod 1.7 nejde.. .

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně tak, sázet takovéhle kurzy je nezajímavé, proto zkouším, že hosté dají gól. Kurz přes 2,0.

Reagovat
smazaný uživatel

Já dneska pár tvých tipů využiju,respektive udělám kombík a 2 skupiny tvoje a 1 moje na PL apod...

Reagovat
smazaný uživatel

1,30 na zpestření, na zvýšení výhry.

Reagovat
smazaný uživatel

Na Lyon nebo MU se tohle vsadit dá,na Lpool bych to nedal ani náhodou třeba pod tímhle kurzem...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak na MU já nevsazím, a Broukům doma prostě věřím dneska.

Reagovat
smazaný uživatel

Já tam dal víc než 1,5 gólu v prvním poločase za 2.60.

Reagovat
smazaný uživatel

A vyšlo. Jen škoda, že všechny další tikety krachly na, takže zase nula od nuly pošla.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

pěknej lupen, mám něco podobnýho a Lyon bych věřil, grenoble se ještě můžu trochu vést na vlně, tak dnes bych řek že prohraje tak o gol

Reagovat
smazaný uživatel

no hlavně Lyonu nebude hrát kompletní obrana, takže by tam nějaký gólek mohl padnout. uvidíme večer v tv. Spíše se bojím, že se odloží ta Marseille, a to by byla škoda

Reagovat
smazaný uživatel

lol a uz je 1000 v prdeli 8-)

Reagovat
smazaný uživatel

dobre si to natipoval

Reagovat
smazaný uživatel

já si nestěžuju

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele