Lídr ligy Sparta se v poháru utká s obhájcem Mladou Boleslaví

20.03.2012, 20:31
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (84)

Přidat komentář
Mr.Mike

SPARTA DOUBLE!!!

Reagovat
Rarášek

Reagovat
smazaný uživatel

je uprostred tygna to znamena ze rad na fotbal se podivaji polaci

Reagovat
Filip12

Bolka je vyřadí

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Losinho

Bolka, Olomouc, Jablonec a Liberec.

Reagovat
sosna

A následně repríza loňského finále. Máme co vracet.

Reagovat
cubinho

Sigma

Reagovat
smazaný uživatel

Ted hokej - hraje se prodlouzeni casove omezene nebo do te doby,dokud nekdo neda gol? Tedy jestli je prodlouzeni 5 nebo 10 min a potom najezdy nebo prodlouzeni tak dlouho,dokud nekdo neda gol?

Reagovat
cubinho

Dokud nepadne gól (myslím, že třetina trvá normálně 20 min.).

Reagovat
FCSL

Reagovat
rufus

Přesně takhle to je.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to je dobře že nehraje Slávia, to by tam kroužili až do zítřka.

Reagovat
Rarášek

Reagovat
smazaný uživatel

Ale jenom když se jedná o sedmý zápas v sérii

Reagovat
smazaný uživatel

zítřejší moravské derby mezi Olomoucí a Baníkem bude zajímavé , tip 2:1 což pro nás přijatelný výsledek do odvety

Reagovat
cubinho

Reagovat
smazaný uživatel

0:0 a je to ještě přijatelnější

Reagovat
Filip12

olomouc baník co říct Olmíci postoupí bo Uličný je pán

Reagovat
smazaný uživatel

2:0

Reagovat
smazaný uživatel

Do **** P******ce

Reagovat
Filip12

škoda no že Pardubky vyhráli no

Reagovat
F.Torres

Paaaaardubice

Reagovat
stas87

OT:vitky strasna skoda...est rozhodne bambus..

Reagovat
Godwinson

Perníci

Reagovat
smazaný uživatel

je uprostred tygna to znamena ze rad na fotbal se podivaji polaci

Reagovat
smazaný uživatel

Kolik jede sparťanů, jestli jedou? Jsem na ně zvědavej. Snad uvidim aspoň hezkej fotbal, když už tam bude ticho..

Reagovat
smazaný uživatel

Řekl bych, že tam pojede minimum fanoušků. Na pohár se u nás docela sere. Ale na ligový zápas ve Fabrice nás pojede hodně .

Reagovat
smazaný uživatel

Hm, tak to bude paráda. To vidim na max. 2000 lidí a to přehánim.

Reagovat
smazaný uživatel

Určitě bude mizerná návštěva. Ale při tom ligovém zápase bude veselo. Očekávám kropící hasiče, nabroušené sekuriťáky, drzé policajty...stovky sparťanů a hlavně litý boj na hřišti.

Reagovat
smazaný uživatel

Joo, to půjdu taky, na to se těšim.

Reagovat
rufus

A ten ligový zápas tam hraje Sparta tak za měsíc co? To budou 100% hasiči kropit jak o závod, i když oni by se s tím nepárali ani kdyby venku mrzlo..

Reagovat
smazaný uživatel

Doufám, že si naši fans tentokrát odpustí tu podomácku vyrobenou bombu (říkat tomu dělobuch je směšné ). Stačilo to jednou.

Reagovat
rufus

Mám takový špatný pocit, že nám zavřou na pár zápasů kotel. Takže doma si snad už rozmyslí, co budou házet. Ale venku? Tam by právě z tohoto důvodu mohl být ještě větší bordel. A ten dynamit by opravdu vynechat měli, to už bylo vážně moc.

Reagovat
smazaný uživatel

Stejně by mě zajímalo, co to bylo za mrchu. Jak to prásklo, tak mi úplně poskočilo srdce. A škublo to prý i s lidma u televize.

Reagovat
rufus

A se mnou to překvapivě nic moc neudělalo.. A to se přitom leknu skoro každý rány, co tam bouchne.

Reagovat
smazaný uživatel

No já se nelekl, mně jenom poskočilo srdce . Jinak ten trest asi přijde. Ale doufám, že nezavřou kotel. Ať dají pokutu, ale sektory ať nezavírají. Nepřineslo by to žádný účinek. Ale jsem zvědavý, jestli Ultras Sparta vydají nějaké oficiální stanovisko k tomu dělobuchu, co bouchnul kousek od Krejčího.

Reagovat
rufus

Jelikož byl jeden dělobuch pod Láďu a ta druhá bomba, která roztrhla sedačku, tak si myslím, že to bude už dost. Plus dýmovnice, který jsou sice neškodný, ale zakázaný. Takže se to sečte a já očekávám, že nám kotel opravdu zavřou.. Byla by to škoda, ale naše blbost. Měl by se v tom našem kotli už konečně udělat pořádek. A jelikož náš kotel moc jednotný není, tak ani moc nečekám, že se k tomu Ultras budou nějak oficiálně vyjadřovat.

Reagovat
rufus

Pohár, všední den, v 16 hodin.. To tam vážně zítra nikdo nebude.

Reagovat
stas87

trlicik sympaticky kouc,aj to berie sportovo,ziadne vyhovorky

Reagovat
djiros

Klid s Pardubicemi. TY poletí potom, jak špinavé prádlo, protože bez golmana nemůžou v PO pomýšlet na PO.

Reagovat
F.Torres

ale aspon jsou v semifinále narozdíl od zbytku

Reagovat
djiros

Pokud nevyhrajou titul, tak si na ně nikdo nevzpomene.

Reagovat
F.Torres

no ale už toto je úspěch, nebude se hovořit o nevydařené sezoně, narozdíl od zbytku kteří se budou koukat na play off max z gauče

Reagovat
rufus

No nakonec budou mít nevydařenou sezonu asi jen na Spartě, Slavii a v Třinci.. Ostatní svůj cíl asi splní, i když někteří samozřejmě čekali víc.

Reagovat
stas87

hlavne CB cakali viac,vitky to bude mrziet ale v podstate na priebeh celej sezony a vypadnutie po dnesnom zapase pre nich neuspech rozhodne nebude,to skor pre pardubice keby to dnes nezvladli tak sklamanie jednoznacne ano

Reagovat
rufus

Budějky do série s Libercem jako favorit nešli. Určitě chtěli postoupit, rozhodně měli vyhrát v sérii víc zápasů, ale jejich vyřazení není překvapení. Liberec je silnej a má Nedvěda. Ještě budou určitě zklamaní ve Varech, ale to asi všichni hrající play out.. pro tyhle kluby je teď důležité hlavně se vyhnout baráži.

Reagovat
stas87

no,pre mna je CB vyborny tim,maju to dobre poskladane a v zakladnej casti sa na ich hokej dalo pozerat,ale uz niekolko rokov po sebe pravidelne zlyhavaju v play-off,na postup urcite mysleli a su dost sklamany

Reagovat
rufus

Mají výborný tým, ale letos ani loni je v play off nepodržel Kovář. A chybí jim nějaký tahoun v útoku. Gulaš měl velice dobrou základní část, ale v play off se neprosadil. I když myslím, že byl nějak zraněný, což ho sice může omlouvat, ale není za něj adekvátní náhrada.

Reagovat
stas87

s tym suhlasim,kotalik nebol taky tahun ako sa ocakavalo,cerveny je mlady a nema na to,cb maju dva silne utoky ale zvysok je spatny,v zakladnej casti sa to tolko neprejavi ale v play-off ano,ku kovarovi-ja z neho hotovy rozhodne nie som,v extralige je spicka ale nepridava tomu nic navyse v play-off ako treba malek,trvaj alebo pinc

Reagovat
rufus

Kovář je pořád ještě mladý, takže má čas a slibnou kariéru před sebou. Podle mě mu nepomáhá to, že je jednoznačná jednička, odchytá prakticky bez přestávky celou základní část a pak mu možná trochu dochází potřebné síly v play off.

Reagovat
smazaný uživatel

CB nemohli po poslední čtvrtině základní části kdy byli suveréně nejhorší a nedali snad ani 20 branek čekat nic jiného než vyletět jak namydlenej blesk v prvním kole a to snad i kdyby dostali Kladno. I jejich fandové psali, že kdo je dostane půjde dál, jejich postup by byl největší senzace. A celkově jim chybí lídři, mají vyrovnaný kádr ale nikdo není jasný tahoun. Kotalík byl dobrý po příchodu ale pak se zasekl, Ptáček je starý a Kovář buď potřebuje čas nebo je jen dobrý do ZČ a skutečná hvězda nikdy nebude.

Jinak 3nec kdyby loni nevahrál, tak si myslím, že by byli zase nahoře.

Slavia má lepší tým než Kladno možná teď ale to se vrátil Vondrka a Kladnu odešel Hořava. Z Kopřivy se dělá dobrý gólman ale je průměr, zbytek kádru až na Kadlece to samé. Navíc i kdyby měla papírově lepší tým než Kladno, tak ji to do PO nestačí protože díky triu Kumstát, Skuhravý, Mensator mají lepší kádr Vary a pokud někdo, tak z barážové 4ky měli brát postup oni. Přeceňování Slavie nahrává i prezentace v médiích, bylo k smíchu číst 8,9 kol před koncem neustálé žvásty jak Slavie umí zabrat v klíčových momentech ale že na 10. Kometu ztráceli 9 bodů, Kometa měla mnohem lepší aktuální fazonu a Slavia hrála celou sezonu absolutní hovno a bylo jasné, že stěží získá 15 bodů, na to novináři jaksi zapoměli. Ale Růžička je bůh.

Reagovat
djiros

No my jsme si to v Třinci, prohráli propitou přípravou. Jinak si to tady nedokázal nikdo vysvětlit. Celou sezónu tahali nohy a to ještě ti pitomci, kteří si říkali trenéři stavěli pouze snad nejslabšího kapitána extraligy Bonka. Ale tato z této sezóny by se dala napsat i diplomka. Prostě hrůza. A Slávia nevím, jestli to bere jako neúspěch. Už delší dobu to hráli s mladíky a museli už na to dojet a Růžička je taky jenom člověk.

Reagovat
rufus

Play out určitě pro Slavii úspěch není. Sice moc silný tým letos nemají, ale pořád lepší než třeba Kladno. A Třinec hodně pokazil základní část, čímž si vytvořil špatnou pozici pro předkolo. Tam sice se Zlínem hráli docela vyrovnaně, ale proti Zlínu je obzvlášť v play off těžký hrát. A nakonec chyběl Růžička víc než se očekávalo, s ním by to možná dopadlo o něco lépe.

Reagovat
djiros

Těch faktoru tam bylo mnohem více. Všichni vzpomínají jenom Růžičku, který nás dotáhl k titulu, ale odešel snad ještě důležitější hráč a to Krajíček. S ním to vypadalo aspoň jak obrana. Letos to byla komedie. A navíc tahání žoldáku v podobě Kloučka a Novotného na konci sezóny tomu Marek nasadil korunu. A taky jsme nevyhráli 3 zápasy po sobě, což mluví samo za sebe. Jak už to vypadalo, že bychom se mohli zvednou, tak tam byla ta nesmyslná kontumace zápasu s Plzni kvůli neoprávněnému startu. A ani si nevzpomínám, kdy jsme neměli žádného hráče v top5 bodování. Ba navíc letos nikdo nešel přes 30 bodů. Je to u nás kocourkov a neskutečný amatérismus. Vést to schopni lidé, tak s tím rozpočtem hrajeme rok co rok o titul...

Reagovat
rufus

Extraliga je nabitá, je tam strašně moc týmů, které mají šanci na úspěch. Takže stačí zaváhání na začátku sezony a hrozně těžko se ztráta dohání. A vy v Třinci máte dobrý tým, ale nějaký útočný tahoun typu Růžičky tam prostě chybí. Krajíček je samozřejmě taky ztráta a podle mě neměl odcházet ani Kohn.. A velký problém vidím v tom, že jako trenér byl dosazen Tlačil. Mě připadá jako člověk bez autority a všechno dělá tak nějak na náhodu a prostě se uvidí. Být tam lepší trenér, nešli jste do předkola z desátého místa..

Reagovat
djiros

Otázka trenéra se tady nevyřeší do té doby, pokud zde bude Marek. Ano, ten Marek, který nás loni "dovedl" k titulu. Ať je na lavičce nebo jako GM, tak je to hrůza. Je tady přes 10 a kdyby si tušil, co se tady děly za tahy, tak by si nevěřil, že můžeme hrát ligu. Musí přijít někdo s autoritou, který si nenechá do ničeho kecat a poskládá si tým, jaký chce on sám. Jenomže zase tušíme, že představí další Markovou loutku a dopadne to jako s Tlačilem, který díky bohu skončil.

A Láďu Kohna nemá cenu komentovat. To co předvedl pánko velkomožný Moder nemá obdobu. Jeho verze je taková, že neseděl poměr cena/výkon, ale podle toho se měla pakovat půlka mašanftu, protože jaké se tady berou prachy je neúnosné. Další verze byla ta, že po 3. prohraném derby si něco řekli a to se takovému zvířeti, jako je Moder nedělá. Prostě cirkus někdy jako Slávia ve fotbale.

Reagovat
rufus

No vida a mě se ani nezdálo, že byste tam měli takovej bordel. Zvenku mi to nepřišlo tak hrozný, přikládal jsem ty horší výsledku tomu, že jako obhájci jste zaspali start. A když odešlo i pár hráčů, tak jsem se tolik těm výsledkům nedivil. Ale jestli se v pozadí dějou různý boje a podobný hlouposti, tak by se z toho mohl určitě stát dlouhodobější problém. A potom by to přirovnání k fotbalové Slavii dostalo reálnější obrysy.. Ale to jen tipuju, zase tak dobře do toho v Třinci nevidím..

Reagovat
smazaný uživatel

no nevím jak by to v případě že zítra prohrají brali plzeňáci

Reagovat
rufus

Tak zatím je jako neúspěch nemůžu počítat, když ještě hrají. Ale určitě by to pro ně neúspěch byl, zvlášť když mají za poslední roky co napravovat.

Reagovat
smazaný uživatel

taky si myslím. Ale podle mě to zvládnou po fanouškovské stránce by jejich semifinále s Kometou bylo skvělé.

Reagovat
rufus

A série Liberec - Pardubice by byla taky skvělá. Byl by asi lepší postup Plzně, Zlín je strašně nudný tým.

Reagovat
goodbay

tak letos jsem to přál Vítkovicím asi nejvíc. Jinak Třinci samozřejmě taky. Ale, jelikož je hokej pro mě druhořadý sport, tak to budu přát ted asi Plzni, protože ještě nemá titul a už by si ho zasloužili, hlavně ne Pardubice, ty mi neskutečně pijou krev. Jako Slávia

Reagovat
smazaný uživatel

ze prej obhajce,vyradil je trebic,zadnej obhajce.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kepy_FCB

postup.šance:

Sigma-Baník 80-20 (pohár vypouštíme )

Bolka-Sparta 50-50

Budějice-Jablonec 10-90 (revanš za bod v lize)

Teplice-Liberec 40-60

Reagovat
Puskas

Vypouštíme pohár, ale kluci z lávky se budou chtít ukázat, takže bych ta procenta pozměnil, zas tak velký rozdíl tam nebude. Podle mne nastoupí třeba Greuš s Vašendou, Kraut, ukece možná zkusí na hrotu, bude hrát Šenkeřík, Frydrych, možná Kaizar...

Reagovat
smazaný uživatel

aspoň se ukážou noví a zabojujou.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Puskas

U toho Žižkova bych dal jednoho fanouška - šoféra autobusu týmu

Reagovat
Kepy_FCB

pochybuju že tam nikdo nebyl, spíš jen nikdo nenahlásil počet

Reagovat
smazaný uživatel

jeden názor z jedné diskuze, se kterým se dá pouze jen souhlasit:

FRmarkEE před 9 hodinami

Boleslav - Baník 450 Baník - Jablonec 7 102 ranní tréning hráčů před bohemkou přes 200 fans Bohemians - Baník 409 Baník - Budějovice 8 248 Sparta - Baník 1 200 .......... kde jsou ty názory ,že baník má fanoušky jen když se daří ?! Neskutečné počty na tým hrající o záchranu , nemluvě o choreích a supportu.:....

Reagovat
smazaný uživatel

Ta návštěvnost na domácích zápasech se výrazně zvedla po odchodu Petery, že?

Reagovat
smazaný uživatel

to je jeden z faktů. Pak se rozjela kampaň "zachraňme Baníček", dále tu máme nového majitele, kteří poukazují na světlé zítřky, hráči na hřišti makají a další. A třeba u banky je transparentní účet, kam mohou přispívat fanoušci a další a teď už tam je přes půl mega:

http://www.rb.cz/firemni-finance/transparentni-ucty/?tr_acc=vypis&account_number=1981200417

Tohle už není jen kdejaká póza, tady fanoušci jasně stojí za svým klubem.

Reagovat
smazaný uživatel

Jak je česká fanouškovská scéna relativně slabá, tak v kritických chvílích se fanoušci dokážou zaktivizovat. Viz. Bohemka, Slavia...teď i Baník.

Reagovat
smazaný uživatel

třeba na dnešní pohár do Olmíku (i když je to v nejhorší čas, tzn. středa odpoledne), tak už v předprodeji prodáno přes 100 lístků.. Osobně tipuju tak do 300 chacharu v Olomouci, což je taky dobré číslo.

Reagovat
smazaný uživatel

To nás do Bolky moc nepojede. Hádám, tak pár desítek. Možná stovka. Pohár se u nás vyloženě ignoruje.

Reagovat
smazaný uživatel

Tu jsem viděl. Vtipná. Myslím, že jsi jí sem dával když ta série nálepek vyšla.

Reagovat
smazaný uživatel

To jsem viděl v televizi.

Reagovat
smazaný uživatel

ty taky všechno znáš, všechno víš, všechno si viděl :)

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska to není tak těžké, informace na tebe bafají z každé strany . No, ale zrovna tohle jsem zahlédl v hospodě, když jsme se koukali na fotbal (teda vlastně na zápas Dukla-Slavia).

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele