Levante propustilo kouče Resina

08.10.2007, 11:50
Aktuality
Tragický start Levante do letošní sezony má očekávané vyústění, o svou práci dnes ráno přišel Abel Resino. Valencijský klub je po sedmi kolech španělské nejvyšší soutěže s jedním bodem na samém dně ligové tabulky...

"Levante chce Abelu Resinovi poděkovat za jeho snahu, obětavost a profesionalismus během posledních měsíců své práce pro náš klub," rozloučilo se Levante se svým trenérem.

Levante začalo letošní sezonu tragicky, v sedmi zápasech dalo pouze tři branky a jediný bod si na své konto připsalo za domácí remízu s Realem Murcia. Klub herně tápe a nedaří se mu ani v obraně - za poslední tři zápasy s Osasunou, Barcelonou a Zaragozou má skóre 2:11.

Španělská média již začala spekulovat o Resinově nástupci, nejžhavějším kandidátem údajně je bývalý kouč Gimnasticu Tarragona Paco Flores. Až do jmenování nového trenéra přebírá tým Jose Gomez, který měl až do této doby za úkol dbát o fyzickou kondici hráčů.

Autor: Tomáš Pavlík / sportinglife.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
HOST*

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele