Levante má nového trenéra, přebírá ho Mendilibar

30.05.2014, 10:58
Aktuality
Přesuny na lavičkách španělských prvoligových klubů pokračují, dalším týmem s novým trenérem je Levante. To v průběhu týdne opustil Joaquín Caparrós, jehož novým domovem se stala Granada, valencijský klub místo něho povede José Luis Mendilibar...

"Levante se dohodlo na podmínkách angažmá s Josém Luisem Mendilibarem a Bask se tak stane novým trenérem pro nadcházející sezonu. Smlouva je platná pro ligový ročník 2014/2015 a její součástí je opce na prodloužení o další rok," stojí v prohlášení španělského klubu.

Caparrós se kormidla Levante ujal před začátkem uplynulé sezony a s týmem se bez problémů vyhnul sestupovým bojům. Levante skončilo desáté a hodně míchalo kartami v boji o titul, doma po velkém boji až díky dvěma inkasovaným gólům ze samého závěru podlehlo Realu Madrid, na jaře remizovalo s Barcelonou a v závěru sezony dokázalo porazit Atlético Madrid.

Mendilibar v minulosti působil například ve Valladolidu a ještě na začátku sezony 2013/2014 seděl na lavičce Osasuny. Odvolán byl už na začátku září.

Autor: Tomáš Pavlík / insidespanishfootball.com

Komentáře (3)

Přidat komentář
ryzskej

Tak hodně štěstí, letos opět záchrana...

Reagovat
smazaný uživatel

Podle mě špatnej krok, budou bojovat o záchranu. Kdyby radši vzali Mela, ten je mohl dostat klidně do pohárů.

Reagovat
smazaný uživatel

mel snema byl predbezne domluvenej ze po sampionatu podepise,ale nebyli mu schopni nakonec zaplatit ani polovinu z platu kterej mu slibili a navic odmitli privist castra,tak se jim na to vykaslal

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele