Lescotta sledují Arsenal a Manchester

27.01.2008, 16:14
Aktuality
Talentovaný obránce Joleon Lescott se stal jedním z nejdůležitějších hráčů anglického Evertonu, k čemuž mu stačilo pouhých 18 měsících strávených v Goodison Parku. Tehdy ho vedení Toffees přetáhlo z druholigového Watfordu za pět milionů liber. Teď ho chtějí i Arsenal s Manchesterem United, a to určitě za mnohem vyšší sumu.

25letý bek si už dokonce odbyl debut v dresu anglické reprezentace, tehdy ještě pod Stevem McClarenem. Zda-li si své místo v národním týmu udrží i pod Fabiem Capellem, se zatím neví, ale pokud bude pokračovat v tak skvělých výkonech, jaké odváděl doposud v této sezoně, je velice pravděpodobné. že Albion bude reprezentovat i nadále.

Spekulace o odchodu Lescotta, jenž má dokonce v poslední době na obránce velmi slušnou střeleckou fazonu, se rozvířily hlavně poté, co s klubem podepsali nové lukrativní kontrakty Leon Osman s Tonnym Hibbertem, což by znamenalo, že už by pravděpodobně nemohlo vedení Evertonu Lescottovi nijak závratně přilepšit na nové smlouvě. Angličtí giganti Manchester a Arsenal tak hned začali monitorovat situaci okolo tohoto mladého beka.

Zvláštní však je, že zrovna tyto kluby mají jedny z nejlepších obran na světě, zvláště pak na stoperu disponují velkými jmény. Proto se zdá být nepravděpodobné, že by usilovaly o dalšího bezesporu kvalitního středového obránce. V Arsenalu hrají standardně ve středu obranné čtveřice Gallas s Tourém, v Manchesteru zase Vidič s Ferdinandem. United se sice poohlíží po bekovi, ovšem po pravém. Na místě zraněními sužovaného Nevilla by však těžko na vysoké úrovni hrál právě Lescott.

Taková Chelsea se zase ale poohlíží po náhradě za Ben Haima, i když už získala defenzivního univerzála Ivanoviče. Je tedy možné, že se v blízké době k Manchesteru a Arsenalu se svým pozorovatelem připojí i londýnská Chelsea. Kdo nakonec uloví talentovaného stopera je tak zatím ve hvězdách.

Autor: Tomáš Daníček / goal.com

Komentáře (13)

Přidat komentář
Devil

jj je to super hrac , byla jen otazka casu kdy po nem sahne nejaky velikan tipu Arsenalu nebo Man. Utd.

Reagovat
smazaný uživatel

Miluju ty jeho vlasy. Spolecne s Obi Mikelem ma nejlepsi haro Premier League.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

taky essien

Reagovat
Slejdy

Reagovat
smazaný uživatel

jeste Campo :D

Reagovat
milan78

tomu se říká NÁSER

Reagovat
smazaný uživatel

dufam ze ho nekupi chelsea

Reagovat
Maritazzi

doufam ze neodejde, jeden z piliru hry Evertonu, byla by ho skoda na lavicku

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Je to jeden z nej.hlavickaru PremierLeague a taky vyborny obrance..jenom at jde do velkoklubu i kdyz se ted Evertonu dari...

Reagovat
smazaný uživatel

Je to mega typeq...

Reagovat
smazaný uživatel

Podle mě by měl zustat v Evertonu a to jsem fanoušek Chelsea bude mu to tam svědčit jestli pujde do Arsenalu nebo United tak se tam zakope a to by byla škoda jelikož to je hrač jak má být doufám že karamëlky nezklame

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele