Lékaři poslali Huntelaara domů. Stále není v pořádku

22.03.2011, 11:02
Aktuality
Klaas Jan Huntelaar se chtěl po zranění kolena vrátit na hřiště v dresu Nizozemska, ve kterém se mu daří a je nejlepším střelcem kvalifikace Eura 2012. Reprezentační lékaři ale Huntelaara poslali domů, protože jeho koleno ještě není na zátěž připraveno. Huntelaar si tak nespraví chuť po rozpačitých výkonech za Schalke.

"Koleno ještě není stabilní, doktoři mě na trávník nepustí. Trénovat budu přibližně za čtrnáct dní," sdělil Huntelaar. Po Janssenovi a Robbenovi se stal dalším Nizozemcem, který zmešká kvalifikační dvojzápas proti Maďarsku.

Huntelaar neskrýval své zklamání. V nizozemském dresu se mu totiž mimořádně daří, v posledních šesti zápasech dal deset branek a s osmi góly je nejlepším střelcem probíhající kvalifikace Eura. Jeho výkony za oranjes navíc jsou ve velkém kontrastu s těmi za Schalke, kde se poslední dobou hodně trápil.

"Je to velká škoda, v reprezentaci se mi poslední dobou hodně dařilo. Nic s tím nenadělám. Letím domů a budu se soustředit na plné zotavení, protože to je pro mě teď nejdůležitější věc," doplnil vytáhlý útočník. V nominaci na Maďarsko jej nahradil Ruud van Nistelrooij z Hamburku.

Autor: Radim Šantrůček / sportinglife.com

Komentáře (5)

Přidat komentář
Filip12

hodně štěstí lovče

Reagovat
smazaný uživatel

Dej se dohromady a v létě tě čekáme zpět!

Reagovat
smazaný uživatel

Dobře pro něj, dobře pro Schalke, dobře pro Gavranoviče a pro diváky = dobře pro všechny. Snad se vrátí s lepší formou

Reagovat
smazaný uživatel

Je to stejny pripad jako Klose, v repre vali, ale v klubu je to v podstate prumerny, lehce nadprumerny hrac. Nikdy nebude extratrida.

Reagovat
smazaný uživatel

Velice smutné On je fakt dobrej Sice teďka v Schalke neválí,ale on by se do toho dostal Drž Klassi,jsem s tebou

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele