Leicester přivedl z Hannoveru německého brankáře Zielera

03.06.2016, 13:11
Aktuality
Vedení Leicesteru se rozhodlo pro rychlé vyřešení otázky brankářů pro příští sezony. Novou pětiletou smlouvu by měl dostat dánský reprezentant Kasper Schmeichel, který bude mít od léta nového konkurenta - z Hannoveru do týmu anglického šampiona přestoupil Ron-Robert Zieler...

"Je to skvělý pocit, přijít do Leicesteru po tak skvělé sezoně, je opravdu pěkné být od této chvíle součástí klubu. Byly mi zde ukázány tréninkové prostory, které vypadaly velmi dobře a byl jsem i na stadionu. Slyšel jsem o skvělé atmosféře a fanoušcích, moje první dojmy byly velice dobré," říká Zieler.

27letý Zieler strávil v Hannoveru šest sezon, během nichž nastoupil ke 185 bundesligovým zápasům, od 9. dubna roku 2011 dokonce v německé nejvyšší soutěži nevynechal ani jedinou minutu. Letošní ligový ročník byl jeho nejhorší, tým se od úvodu sezony pohybovat v sestupovém pásmu a nakonec spadl o parto níže.

Mistr světa z roku 2014 své rozhodnutí odejít z Hannoveru oznámil již koncem dubna a do Leicesteru přicestoval v pondělí, aby doladil podmínky smlouvy a podrobil se zdravotní prohlídce. Kontrakt podepsat na čtyři roky.

Autor: Tomáš Pavlík / lcfc.com

Komentáře (1184)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele