LEHMANN: ZŮSTÁVÁM V ARSENALU

26.04.2007, 11:15
Aktuality
Jens Lehmann se po dlouhém rozmýšlení rozhodl zůstat v londýnském Arsenalu. 37letý brankář se nakonec spokojí s nabídkou jednoletého kontraktu a na Emirates Stadium tak stráví i příští sezónu...

"Budu hrát za Arsenal ještě jeden rok. Tento klub má velké vyhlídky a pro mě je důležité hrát Ligu mistrů," zdůvodnil německý gólman své rozhodnutí.

Lehmann po vedení Gunners podobně jako třeba před rokem Robert Pires požadoval dvouletou smlouvu, politikou londýnského klubu však je nabízet hráčům starším 30 let jenom jednoleté kontrakty. I ten nakonec Lehmann, narozdíl od Pirese, přijal.

37letý gólman zažil skvělou loňskou sezónu. V ní patřil ke světové špičce ve svém oboru, měl velký podíl na postupu Arsenalu do finále Ligy mistrů a vysloužil si místo německé jedničky pro domácí světový šampionát. Letošní sezóna pro něho už tak dobrá není a Lehmann za nesehranou obranou často zmatkuje a kapituluje.

Autor: Tomáš Pavlík / bbc.co.uk

Komentáře (3)

Přidat komentář
HOST*

Reagovat
HOST*

Obsáhlej příspěvek

Reagovat
HOST*

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele