Lehmann nevyloučil konec kariéry

24.03.2008, 12:50
Aktuality
Jens Lehmann se po letošní sezoně možná rozloučí s profesionální kariérou. Německý brankář vysedává pouze na lavičce Arsenalu a již naznačil, že pokud po evropském šampionátu nedostane nějakou zajímavou nabídku, pověsí rukavice na hřebík...

"Nevím, co budu v létě dělat. Budu chytat na evropském šampionátu a poté to bude záležet na tom, zda dostanu dobrou nabídku. Pokud ano, mohu chytat další dva roky a když ne, pravděpodobně ukončím kariéru," svěřil se Lehmann.

Lehmann letošní sezonu začal jako jednička Arsenalu, po dvou minelách a zranění ovšem o svou pozici přišel. Do základní sestavy ho poté již nepustil Manuel Almunia a německý veterán se mezi tři tyče dostal pouze ve chvíli, kdy měl jeho španělský kolega zdravotní problémy. V zimě se o něho zajímala Borussia Dortmund, Lehmann však návrat do svého dřívějšího působiště odmítl.

"Byl jsem velice blízko k odchodu, ale zůstal jsem z několika důvodů. Má zkušenost z AC Milán, odkud jsem odešel příliš brzy, byla jedním z těch důvodů. Pak také rodina, nechtěl jsem brát děti ze školy a stěhovat se jinam. Také jsem věřil, že zde mohu něco vyhrát a být součástí toho všeho," prohlásil dále Lehmann.

Autor: Tomáš Pavlík / teamtalk.com

Komentáře (11)

Přidat komentář
smazaný uživatel

skoda ho

Reagovat
Zajda

přesně...

Reagovat
One-Real

Byl dobrej dříve,kdo ví třeba ještě je ale měl by odejít z Arsenalu a zkusit to jinde kde bude 1jednička.

Reagovat
smazaný uživatel

uz aby bylo...nemam ho rad

Reagovat
smazaný uživatel

hej na týhle fotce bych ho vůbec nepoznal

Reagovat
smazaný uživatel

to co má na sobě vypada jako dres Liverpoolu,na fotce mi přijde jako Harry Kewell

Reagovat
MiraM

S rukavicema ? ;) V obličeji je poznat.

Reagovat
smazaný uživatel

nebyt rukavic no...prostě mi tak přijde...

Reagovat
smazaný uživatel

jj, celej kewel...

to MiraM: i hráči v poli si někdy zahrají na postu brankáře

Reagovat
smazaný uživatel

Má na to bejt v Arsenalu jedničkou,protože když nastoupí předvádí parádní výkony a chyby dela kazdej(Cech,Robinson,Blazek,V. Valdez v Barcelone taky nic moc nedela a dela chyby......a nepočítaje končícího Kahna kterej uz se vidi v duchodu.

Reagovat
smazaný uživatel

Nech sa ti darí Mad Jensi, pri tebe bola vždy zábava. Síce niekedy na úkor môjho tiketu, ale vždy si ma dokázal dostať do tranzu

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele