Legia Varšava bude obhajovat polský titul s trenérem Hasim

04.06.2016, 19:52
Aktuality
Velice rychle si za Stanislava Čerčesova sehnala náhradu mistrovská polská Legia Varšava. S klubem, v jehož dresu hrává i Adam Hloušek či Slovák Ondrej Duda, se ihned po svém propuštění z Anderlechtu dohodl bývalý albánský fotbalista Besnik Hasi...

Čerčesov se v Legii dohodl na vzájemném ukončení spolupráce po jediné sezoně, během níž s týmem vyhrál domácí double. Nyní se jeho jméno spojuje se Spartakem Moskva či Red Bullem Salzburg.

Ruského kouče mohl nahradit rovněž lodivod Žiliny Adrián Guľa, nakonec však dostal přednost Besnik Hasi, který doposud vedl akorát Anderlecht, kde začínal již roku 2008 jako asistent.

Hasi na jaře 2014 zvládl odtáhnout bruselský klub za titulem, v následujících dvou plných sezonách už ale do hlavního města Belgie nepřinesl ani jednu trofej, což odnesl vyhazovem.

Jeho pravou rukou bude v Legii Aleksandar Vuković, brankáře bude nově po boku veterána Krzysztofa Dowhana trénovat Grzegorz Szamotulski.

Autor: Tomáš Daníček / psnfutbol.com, sport.aktuality.sk

Komentáře (5)

Přidat komentář
stas87

Snad si konecne Legia zahra v CL.

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli to nevyjde ani letos, tak potom už asi nikdy. Sice se mi tyhle častý změny trenérů nelíbí, ale Hasim předváděl s fialkama docela pěknej fotbal, co se tedy týká evropských pohárů, takže by to mohla být trefa do černýho. Pokud by se přivedl kvalitní CM, a trochu se zapracovalo na defenzivě, tak by ta Liga Mistrů vypadala víc než reálně. Takhle to zatím moc optimisticky nevidím.

Reagovat
smazaný uživatel

a pak bude Hasi obhajovat sebe na konci sezony

Reagovat
Elliasson

Původně jsem si myslel, že ztráta Čerčešova bude pro ně nepříjemná a nechápal jsem ji, ale s Hasimem to můžou dotáhnout celkem daleko.

Reagovat
Elliasson

Původně jsem si myslel, že ztráta Čerčešova bude pro ně nepříjemná a nechápal jsem ji, ale s Hasimem to můžou dotáhnout celkem daleko.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele