Lazio si pojistilo Strakoshu a Immobileho

21.10.2017, 15:44
Aktuality
Thomas Strakosha a Ciro Immobile spojili i své další roky své aktivní hráčské kariéry s Laziem. Oba zmínění mají velký podíl na úspěšné sezóně Biancocelesti, za což dostali nové kontrakty do roku 2022...

Prvně jmenovaný přišel do Říma ještě během dorosteneckého věku a mezi tři tyče tradičního klubu se probojoval v minulé sezóně, kdy definitivně nahradil Federica Marchettiho.

Letos už Strakosha patří mezi jasné opory Biancocelesti, se kterými se po osmi odehraných zápasech drží na průběžné čtvrté pozici, odkud se postupuje přímo do Ligy mistrů.

Ještě větší podíl na úspěšném vstupu do letošního ročníku má Ciro Immobile. Ten doposud zaznamenal jedenáct ligových gólů a je nejlepším střelcem italské ligy.

Italský reprezentant tak má zatím nakročeno k tomu, aby překonal bilanci z minulé sezóny, ve které si celkově připsal šestadvacet branek.

Zmíněné duo by pak mělo patřit k hlavním pilířům Lazia i během nadcházejících let, neboť římský klub se s nimi dohodl na prodloužení pracovních dokumentů o celých pět roků.

Autor: Jiří Vojík / football-italia.net

Komentáře (9)

Přidat komentář
Pipo123

Ešte De Vrij

Reagovat
$$CaptainKokotko

prodlouzi?

Reagovat
Pipo123

Mal by, on chce zostať v Laziu, ale zároveň chce mať nastavenú výkupku do budúcna, údajne chce 25 mega, Lazio až 40

Reagovat
Ferguson6

Až 40? Však za to dnes chodia obrancovia na úrovni Salátu.

Reagovat
lucius6

Reagovat
smazaný uživatel

Cirovi proste sedi jen SERIE A .... je to proste talianofil

Reagovat
Eldarion

Reagovat
mato Kreator

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele