Lazio dostalo ultimátum ohledně přestupu Zarateho

26.03.2009, 15:30
Aktuality
Mauro Zarate letos zaujal v římském Laziu a prakticky od začátku sezony se mluví o změně hostování z klubu Al-Sadd v trvalý přestup. Klub z hlavního města Itálie si nyní bude muset řádně pospíšit, od druhé strany dostal ultimátum do konce dubna...

"Na odpověď od Lazia budeme čekat do 30. dubna. Prezident by se do tohoto data měl s Al-Saddem dohodnout. Pokud se tak nestane, budeme moci začít jednat i s ostatními kluby. Mauro každopádně chce i nadále pokračovat v Laziu...," řekl agent a bratr argentinského útočníka Sergio Zarate v rozhovoru pro Calciomercato.it.

Zaratemu vyšel vstup do letošní sezony a v úvodních pěti zápasech dal šest branek. Skvěle fungovala především jeho spolupráce s Goranem Panděvem a těžil z ní celý tým, který chvíli mohl myslet i na Scudetto. Jenomže poté se Zarate zasekl, ve zbytku sezony dal jenom čtyři góly a to se podepsalo i na výsledcích Lazia. To je nyní až na devátém místě tabulky Serie A.

Autor: Tomáš Pavlík / goal.com

Komentáře (13)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Snad zůstane v Itálii,věřím tomu že jo.

Reagovat
smazaný uživatel

Nebojím se toho,že by se vrátil do Kataru.Pokud se Lazio nerozhodne,hned po něm sáhne nějaký jiný top tým ...Mauro má před sebou dobrou budoucnost

Reagovat
smazaný uživatel

Do Chelsea

Reagovat
smazaný uživatel

Birmingham je blizko PL, tak by se mohl vratit zpatky na pristi sezonu:)

Reagovat
kubys

Reagovat
smazaný uživatel

To není hráč pro Anglii,skoro jako každej Argentinec.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja vim ze neni, ale za pul roku se adaptoval dost a s McFaddenem hral vyborne:))... skoda, ze se neudrzeli aby ho mohli koupit.. ted uz urcite zustane v Italii.

Reagovat
smazaný uživatel

a co tevez,mascherano??

Reagovat
smazaný uživatel

Lotito by si to u fanoušků znovu zazdil, kdyby Zarateho neudržel..., ale času dost.

Reagovat
smazaný uživatel

Vždyť už prý prodloužil na 5 let.

Reagovat
smazaný uživatel

mamma mia.. Lotito dělej ty hajzle podepiš ho!!!!!!!!!

Reagovat
One-Real

Byla by to škoda, ale nepochybuju, že kdyby nepodepsal Laziu, tak by po něm nesáhl některý jiný dobrý klub..

Reagovat
smazaný uživatel

ten yb se dost hodil do aston villy

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele