Lavička vidí problém v síle kádru Sparty

08.10.2008, 15:15
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (20)

Přidat komentář
GEGE

Sympatak

Reagovat
smazaný uživatel

ja mu věřím

Reagovat
smazaný uživatel

Sparta uz neni co byvala........a to je dobre

Reagovat
smazaný uživatel

jen je mi divný, že za celou dobu nikde nepadlo ani slovo o Sigim...Že by donášel Chovancovi?

Reagovat
smazaný uživatel

velice trapny

Reagovat
smazaný uživatel

Je pravda, že klub typu Sparty by neměl mít takové hráče v obraně, jaké má ... Ke Kučerovi se již vyjadřovat nechci, nemá to vůbec cenu, Řepka je sice rapl, ale bez něj by Sparta byla poloviční ... Voříšek se vypracoval ve skvělého hráče, z těch sparťanskcý obránců se mi líbil nejvíce ... Pak tam mají na stopera, tuším, už jen Hada, což je pro mne spíše levý obránce ... Záloha: křídla Kušnír s Kuličem podle mě nemají ve Spartě co dělat, Berger hraje jen díky velkému jménu, Kolář byl nulový ... Nevím, jak hrál Matušovič, to nechám na jiných, Hušek podává standard ... Útok: Fatal ... Došek by měl jít hrát do průměrného českého týmu, Wilfrieda nechci nijak soudit, Slepičkovi nelze moc vyčítat, navíc byl sám ... A kdo dál? V záloze a na brankářském postu je přetlak, útok a obrana strádají ..

Reagovat
irik

přetlak v záloze? Ani náhodou ... talent Hušek , ten ujde , Kladrubský a dál...?

Reagovat
Oxbow

Kysel, Matusevic, Vacek, byl tam i ten Kolar, Zeman, Husek,Kladrubsky, Bergr, Kusnir ... mozna i Kudela a kulic to taky hraje spis ze zalohy takze mi prijde ze tam dost zalozniku ve sparte

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně.

Reagovat
smazaný uživatel

Asi tak... Ted Sparta ztrácí respekt,který měla dříve a to obrovskou rychlostí... Hlavně nějak nechápu vlastníka Sparty. Křetínský přece nemohl být v plusu,respektive aby byli v plusu dlouhodobě,museli by postupovat každoročně do LM... Místo toho každoroční rozprodej hráčů,který neukazoval opravdický stav klubu. Odcházela kvalita,místo toho přicházeli průměrní hráči.

Lavička je správný člověk a postavil se k tomu čelem,pro něj to bude vysvobození.

Reagovat
smazaný uživatel

Neskutečný, že takhle dobrýho trenéra vyrazili. Tohle dlouho nevydýchám a jak jsem dlouho Spartu všude bránil, tak tímhle ríozhodnutím si u mě vedení zlomilo vaz. Dokud tam budou tyhle kreatury, tak se to k lepšímu nepohne. Dane, táhni už do prdele

Reagovat
smazaný uživatel

Rozumší slovu rezignace?

Reagovat
smazaný uživatel

Rozumíš...

Reagovat
smazaný uživatel

velmi dobře. Rozumíš tomu, že se rezignace dá také nepřijmout, čili podržet současného trenéra říci mu, že se něco nepovedlo, ale chyba byla jinde než v trenérovi a že mu nadále věří ...?

Reagovat
smazaný uživatel

Jistě že tomu rozumím:) Ale ve svém příspěvku obviňuješ vedení, o Spartu se nezajímám, takže nevím podrobněji o jejich problémech atd, já svojí reakcí cjtěl jen říct, že přijmutí rezignace nerovná se vyhazov..podle mě, když trenér Lavičkových kvalit a schopností sám uzná, že to nepujde a je na čase jít o dům dál a podá rezignaci, nevidím důvod ji nepřijímat a bránit mu v odchodu, v tomhle případě není podle mě sparťansému vedení co vyčítat..kde se stala konkrétní chyba netuším, zřejmě jich bylo uděláno několik, ale jednou se holt Lavička rozhodl pro rezignaci, předpokládám, že to nebyla nějaká ukvapená reakce, ale promyšlený tah a a proto je třeba řešit co by mělo sparťanské vedení udělat, aby chybám zamezila a ne řešit co udělalo špatně, to už nikdo nevrátí

Reagovat
smazaný uživatel

On Lavička taky neni úplně bez poskvrny. Věděl do čeho jde, Kušníra chtěl (nebo to aspoň tvrdil), stopera si měl vydupat, že ho nutně potřebujou ví každej už aspoň dva roky. Jestli je info z Hattricku i jen z poloviny pravda, tak musel vědět i to, že mu do práce bude kecat vedení (resp. nějaká ta jejich komise nebo co, já tu vaší organizaci nějak nechápu...). Asi byl až moc hodnej, ale to je u trenéra, kterej chce vést klub s ambicema, podstatná chyba.

Reagovat
smazaný uživatel

dokud neodejde kretinsky bude to furt stejne na hovno

Reagovat
smazaný uživatel

Angažování Košťála?Jsem myslel,že už ho dávno mají

Reagovat
smazaný uživatel

Jenom se směju tomu, že tragéd Siegl přežije asi všechny trenéry. Kdo se nad tím zamyslí, tak musí zjistit, že tímhle stylem to nemůže fungovat nikdy Je to prostě Chovancův kůň a vůbec bych se nedivil, kdyby práskal...

Reagovat
smazaný uživatel

ani náhodou. O Sigim vím skoro stopro, že nepráská

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele