Laursen se letos na hřiště pravděpodobně již nevrátí

15.04.2009, 13:12
Aktuality
Aston Villa měla letošní sezonu skvěle rozehranou a její fanoušci se pomalu začínali těšit na zápasy Ligy mistrů, poslední týdny ale vše změnily. Villans se přestalo dařit a v návratu na vítěznou vlnu týmu již zřejmě nepomůže kapitán Martin Laursen...

Laursen má již od konce roku 2008 problémy s kolenem. Nejprve chyběl pouze dva týdny a 10. ledna nastoupil k zápasu s WBA, od té doby se ovšem na hřišti neobjevil. Problém nakonec vyřešil operací a chybět měl "pouze" dva měsíce, jenomže minulý měsíc si v Dubaji zranění obnovil.

"Martin s tím bojuje. Není co k tomu dodat. V letošní sezoně si zřejmě již nezahraje," řekl manažer Aston Villy Martin O'Neill.

Vedle Laursena je čerstvě na marodce také další důležitý hráč Villans. Útočník Gabriel Agbonlahor si ve víkendovém duelu s Evertonem poranil podkolenní šlachu a stále není jasné, o jak vážné zranění se jedná. "Gabby kvůli tomu zranění opustil v neděli hřiště. Zdá se, že se to zlepšuje, ale stále čekáme na výsledky podrobného vyšetření. Doktoři se obávají spíše lehčího zranění, to by znamenalo ohrožení startu ve víkendovém zápase," prozradil O'Neill.

Autor: Tomáš Pavlík / sportinglife.com

Komentáře (17)

Přidat komentář
smazaný uživatel

No jo kluci, je to s vama spatne. Jeste ted mne pripada, ze vam lezi v hlavach domaci zapas se Stoke

Reagovat
smazaný uživatel

Dobry postreh.

Reagovat
smazaný uživatel

Skoda toho Melberga ze sel do Juve. By ztrata Laursena nemusela byt tak citelna.

Reagovat
Kapřík

Je to zlý, je to zlý . Ale letos není poslední sezóna, kdy Villans útočili na Ligu Mistrů .

Reagovat
smazaný uživatel

Ale letos mali najväčšiu šancu sa presadiť. Tá sa nemusí tak skoro zopakovať.Uvidíme ako budú

Reagovat
smazaný uživatel

Ale letos mali najväčšiu šancu sa presadiť. Tá sa nemusí tak skoro zopakovať.Uvidíme ako bude káder Villans vyzerať po lete.

Reagovat
Kapřík

Villans pracují dlouhodobě koncepčně. Po letošním roce odejde zřejmě Barry a není úplně vyloučeno, že Young (registroval jsem zájem CFC). Pokud dokáží v záloze zacelit ztráty, a rozšíří trochu kádr, můžou příští rok pomýšlet na podobné, nebo ještě lepší výkony. Plus post gómana asi vyřeší Hart. Finančně jsou zajištění .

Reagovat
smazaný uživatel

Ale příští rok už nebude Arsenal tak slabej...Díky zraněním posílili kádr,takže budou na příští sezonu silnější a na ostatní AV nemá...

Reagovat
Kapřík

Tak nevíš jak na tom bude Arsenal se zraněním příští rok a kdo jim zase odejde . Fabregas může zdrhnout do Španělska, v obraně pár zranění a hned to může vypadat úplně jinak .

Reagovat
smazaný uživatel

Problem je v tom,že v záloze ted má Arsenal dostatečnou kvalitu i kdyby se pár hráčů zranilo...

Reagovat
smazaný uživatel

Od teba by som to necakal.

Reagovat
Kapřík

Tak to samozřejmě vím, letos to bohužel dokázali. Ale taky to závisí na tom, koho Villans dotáhnout a koho pustěj. Jestli odejde jenom Barry, toho dostatečně nahradí plus přijde pár dalších kvalitních hráčů (prachy mají a zvuk Villans ve fotbale sílí) a podpoří to odpovídajícími výkony, tak se přiblíží Big four ještě víc a nikde není psáno, že příští rok nepotká výpadek kohokoli z velký čtyřky...oni mají prostě výbornou koncepci, kterou musí jenom dál rozvíjet a ta šance může zas přijít .

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Tuto sezonu mala vypadok cela Big Four a aj napriek tomu zostala v znamom zlozeni...

Reagovat
Kapřík

Opticky to tak samozřejmě vypadá, ale jednak se třeba neví kdo bude trénovat CFC příští rok, neví se jestli se v létě ManU nezbaví konečně Ronalda což by mohlo mít jak pozitivní, tak negativní účinek, taky může někdo z nich vyhrát Ligu mistrů což má občas účinek takový, že ten tým ztratí motivaci, zkrátka je tu hromada proměných...já bych je dopředu neodsuzoval k neúčasti v první čtyřce, šance tu je. A nejen Aston Villa - Manchaster City se teprve rozehřívá, Everton se čím dál víc stabilisuje a i ten Tottenham pod Harrym jde nahoru (navíc se může stát že se naučej kupovat ty správný hráče...malá šance ale existuje ). A když to letos nebyla nijak ukázková sezóna pro Big four, může se to v menším nebo větším měřítku opakovat a podle mě se bude špička dál vyrovnávat...ta dominance Big four stejně nemůže trvat věčně .

Reagovat
smazaný uživatel

Ja se jenom nejvic smeju tem co tady po dvanactem kole tvrdili, jak uz neni big four, ze se big four meni a takove ty debilni keci, kdyz se nekomu nedari. Big four bylo je a bude big four.

Reagovat
homeles8

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele