Lásik: Věřím v záchranu Avellina

25.01.2017, 20:55
Aktuality
Niekdajší reprezentant Slovenska Richard Lásik strávil v talianskej lige už nejednu sezónu. Tá mu maximálne vyhovuje, o čom svedčí aj jeho pôsobenie v tíme U.S. Avellino.

Pôsobil aj v drese bratislavského Slovana, predtým aj v v Brescii, prvom zahraničnom angažmáne Mareka Hamšíka. Richard Lásik si zahral aj v slovenskej reprezentácii, no na ňu teraz podľa svojich slov nemyslí. "Momentálne sa snažím sústrediť len na seba a na svoje výkony. Na repre nemyslím. Ak ma raz opäť oslovia, budem rád, ak nie, život sa neskončí," hovorí pre profutbal.sk. Momentálne to však v jeho tíme nevyzerá ružovo. Jeho zápasová prax poklesla.

"V poslednom období nedostávam toľko priestoru, ako by som si predstavoval. Tréner má asi iné predstavy, ale nezostáva mi nič iné, len ďalej poctivo pracovať. Podľa mňa by sme mali byť na vyšších priečkach, no stratili sme zbytočne veľa bodov. Napriek tomu verím, že sa zachránime," povedal ďalej Lásik, ktorý si zahral aj v Ostrave. Toto pôsobenie považuje za veľmi pozitívne. "Mal som už aj úspešnejšie roky, no každý je iný. Vyrastal som však na talianskom futbale. Tento štýl mi vyhovuje. Mám rád, keď v zápase presne viem, čo mám robiť," dodal na záver stále len 24-ročný záložník

Autor: Ľubomír Hudačko / profutbal.sk

Komentáře (2)

Přidat komentář
monkej

Doteraz nechápem, ako ho vtedy Pat a Mat mohli stavať do základu repre...

Reagovat
Han střelil první

Držím mu palce. V Baníku byl jedním z minima dobrých hráčů minulé sezóny.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele