Las Palmas má k lepším zítřkům nasměrovat Setién

20.10.2015, 10:19
Aktuality
Jen několik hodin byl bez hlavního trenéra nováček španělské nejvyšší soutěže z Las Palmas. Po špatném startu do sezony na jeho lavičce včera skončil Paco Herrera, jehož následně nahradil Quique Setién...

Las Palmas v úvodu sezony dokázalo obrat o body Celtu Vigo a Sevillu a po výsledkové stránce nebylo daleko od senzací na hřištích Atlética Madrid a Barcelony, celkem ovšem v osmi zápasech posbíralo jenom pět bodů. Aktuálně prohrálo tři utkání v řadě a se ziskem pěti bodů je na předposledním místě tabulky.

"Las Palmas děkuje Pacu Herrerovi za jeho oddanost, profesionalitu a vřelost, kterou se prezentoval od prvního dne, kdy se ujal prvního týmu. Las Palmas a Quique Setién se dohodli na trenérově působení u týmu do konce sezony s opcí, jejíž aktivace bude záviset na předvedených výkonech," stojí v prohlášení španělského celku.

57letý Setién má na svém kontě tři starty za španělskou reprezentaci a trenérskou dráhu začínal v Santanderu, v jehož týmu strávil většinu hráčské kariéry. S Racingem v minulosti dokázal postoupit do nejvyšší soutěže a pracoval v něm i jako sportovní ředitel, jeho další kroky pak směřovaly do nižších soutěží a vedl Poli Ejido, Logrones a Lugo, několik měsíců strávil rovněž na lavičce reprezentace Rovníkové Guiney.

Autor: Tomáš Pavlík / sportinglife.com

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Rovníková Guinea, Logrones, Lugo

Snad se mu bude dařit víc, než jeho předchůdci. Díky Paco

Reagovat
smazaný uživatel

Čekal jsem že, když postoupí tým z Kanárských ostrovů, chytnou se ho nějací boháči a udělají z něj něco jako Monaco. A ono nic. Škoda. Na to, že hrajou víceméně se stejnou soupiskou jako minulej rok ve druhé lize, tak si nevedou až tak špatně. Nebo snad někdo čekal že by najednou hráli o poháry?

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele