LAPORTA: MÁM RÁD GERRARDA

19.02.2007, 12:28
Aktuality
Den před vzájemným soubojem v Lize mistrů se prezident Barcelony Joan Laporta přiznal k obdivu liverpoolského Stevena Gerrarda. "Je to symbol Liverpoolu," citují Laportu oficiální stránky anglického klubu.

"Sledoval jsem minulý víkend v televizi finále Ligy mistrů mezi Liverpoolem a AC Milán. Bylo to hodně emotivní, sledovat Gerrarda v tomto zápase. Xabi Alonso a brankář byli důležití, ale Gerrard byl srdcem týmu. Když šel po zápase slavit s fanoušky, bylo v tom hodně emocí," vyznal se Laporta.

I jeho tým ale prý má takového kapitána: "Carles Puyol reprezentuje Barcelonu stejným způsobem. Vždy myslí na tým, je velkorysý ke svým spoluhráčům a je to bojovník."

Nejen na Gerrarda si ale prý musí dát hráči Barcelony pozor, dalším nebezpečným členem liverpoolského týmu je podle Laporty Peter Crouch: "Proti němu se bude těžko hrát. Je dobře, že Rafa Marquez má dobrou hru hlavou, ale Crouch umí dávat góly i nohama."

Šéf Barcelony dále přiznal, že se nemůže dočkat odvetného zápasu. "Těším se na odvetu, protože jsem slyšel, že Anfield je svkělý stadión pro velké zápasy. Nikdy jsem v Liverpoolu nebyl, takže pro člověka v mém věku, který miluje Beatles, to bude ještě více neobyčejné. Chci navštívit Cavern Club, kde začínali."

Na návštěvu Liverpoolu si Laporta bude muset ještě dva týdny počkat. Jen aby mu ji nezkazily obavy o postup Barcelony - to napoví zítřejší večer na Nou Campu.

Autor: Petr Starý / liverpoolfc.tv

Komentáře (3)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Hezkej článek, Laporta mluvil rozumně. Bude to velkej zápas. Ale na druhou stranu doufam, že hned po konci interview se zavřel do "ředitelny" s Rijkaardem a řešili důležitější věci, než je Gerrard.

Reagovat
HOST*Andy Conceicao

jj souhlas, moc pěkný článek!

Reagovat
HOST*MANUFAN

taq mohli preberat aj toho Gerrarda,len trochu z inej stranky,a to prinosu pre ich tim

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele