Lampard: Odmítl jsem nabídky z Premier League

28.01.2017, 10:50
Aktuality
Bez angažmá zůstává po odchodu z New Yorku City bývalý anglický reprezentant Frank Lampard. Ten podle svých slov odmítl několik nabídek z Premier League, protože nechce hrát jen o záchranu...

Dlouholetá opora Chelsea se před dvěma a půl lety upsala zámořskému New Yorku City, následující sezónu však ještě Lampard odehrál za Manchester City a až poté šel do MLS.

Během uplynulého ročníku zámořské soutěže pomohl svému týmu 15 góly, čímž jen dokázal, že rozhodně ještě nepatří do starého železa, následně však neprodloužil smlouvu.

Nyní je Lampard bez angažmá, přestože již obdržel několik nabídek z anglické nejvyšší soutěže, sám si nedokáže představit hrát o záchranu. "Odmítl jsem několik nabídek z Premier League," potvrdil Lampard. "Po tolika letech v Chelsea a sezóně v Manchesteru City si neumím představit, že bych hrál jen o záchranu," vysvětlil 38letý záložník, jenž čeká na významnější nabídku, která by mohla přijít se závěrem přestupového okna. "Chtěl bych se dostat do týmu, kterému bych mohl pomoci. Zatím však žádná nabídka, která by mě oslovila, nepřišla," uzavřel Lampard.

Autor: Jiří Vojík / soccerway.com

Komentáře (1366)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele