Lamelu čeká klíčová sezona, říká trpělivý Pochettino

16.09.2015, 21:50
Aktuality
Erik Lamela před sebou má dost možná poslední měsíce, během nichž si může na svou stranu naklonit vedení a fanoušky Tottenhamu. Ofenzivní Argentinec po přestupu z AS Řím nenaplnil očekávání a v průběhu léta se spekulovalo o jeho odchodu. Nakonec zůstal na White Hart Lane a může ho těšit důvěra manažera Mauricia Pochettina...

Tottenham za Lamelu v létě 2013 zaplatil třicet milionů eur a jihoamerický fotbalista si v první sezoně nedokázal vybojovat stálé místo v základní sestavě. Loni už nastupoval pravidelně, čekalo se od něho ovšem mnohem více a i to bylo důvodem pro následné spekulace o možném odchodu do Porta nebo Interu Milán.

"Věříme, že můžeme rozvinout jeho hru, podle mého názoru je třeba trpělivost," domnívá se Pochettino.

"Je to pravda, začíná zde třetí sezonu, ale věříme mu a chceme mu dát šanci, aby ukázal svou cenu. Čeká nás spousta zápasů a potřebujeme dobré hráče na všechny pozice. Pro Lamelu se jedná o klíčovou sezonu, po dvou letech v Tottenhamu přišel jeho čas," dodal.

Autor: Tomáš Pavlík / soccerway.com

Komentáře (381)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele