Lainer se vrátil do tréninku Gladbachu

20.11.2023, 20:40
Aktuality

Stefan Lainer z Borussie Mönchengladbach se čtyři měsíce po zahájení léčby rakoviny mízních uzlin vrátil k tréninku. Onemocnění u rakouského obránce lékaři diagnostikovali v červenci v ranné fázi. Série nedávných vyšetření ukázala, že terapie zabrala a nemoc se podařilo vyléčit.

"Mám obrovskou radost, že se zase můžu naplno soustředit na fotbal a znovu trénovat s mužstvem," řekl jednatřicetiletý Lainer v klubovém prohlášení.

Vedení Borussie mu dopřeje dostatek času, aby se mohl naplno vrátit. I během terapie zvládl Lainer pracovat s kondičními trenéry na atletické přípravě a podle sportovního ředitele Rolanda Virkuse si udržel dobrou fyzickou formu. Před zařazením zpět do týmu bude muset spoluhráč českého útočníka Tomáše Čvančary podstoupit povinný zátěžový test.

Autor: ČTK

Komentáře (3)

Přidat komentář
andrew96

❤❤❤

Reagovat
Rudnevs

Reagovat
Rudnevs

OT: Kruse končí v Paderborne. Fakt som čakal niečo iné od tohto pôsobenia. Max síce je aký je a profík to moc neni, ale doteraz hádam v každom klube (okrem Wolfsburgu, kde na neho nevsádzali a kde bola treba asi trošku iná profesionalita a PR vystupovanie) ukázal že kopať vie. Obzvlásť v tých menších kluboch, kde šlo skôr o to bavenie futbalom a on sám tam bol skoro až celebrita, mal vždy motiváciu a vždy mu to šlo. Navyše Paderborn je jeden z tých klubov, kde sa presadí skoro každý. Čakal som, že budú nebezpeční a že by ich možno pri zaváhaní favoritov Kruse opäť dotiahol do BL. No našťastie to nevyšlo. Pre neho to ale asi je už aj pomaly aj na koniec kariéry.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele