LA LIGA - SOUHRN 1. KOLA

28.08.2005, 02:20, aktualizováno 30.08.2005, 12:17
Aktuality
V prvním kole hostil nováček z Alavésu mistrovskou Barcelonu a vybojoval velmi překvapivou remízu. Real Madrid, který jel na půdu dalšího nováčka, Cádizu, byl úspěšnější a zvítězil. Ve šlágru kola porazila Valencia Betis, na čele tabulky se usadilo Bilbao, které zdolalo rozdílem třídy v baskickém derby San Sebastian.


Real Murcia - Real Zaragoza   2:1
Branky:  18. Alvaro Mejia, 64. Fernando Baiano - 30. Ricardo Oliveira

Letošní ročník ligy otevřel zápas mezi Alavésem a Barcelonou. Barca nastoupila s Márquezem ve stoperské dvojici, Edmilsonem v záloze a netradičně též s Oleguerem na postu pravého obránce, který tak měl neutralizovat levé křídlo soupeře Neného. Lví podíl na bodovém zisku pro Alavés měl brankář Bonano, který dříve působil právě v Barce. Vitorijský nováček začal aktivně, napadáním nenechal Barcelonu rozehrát svoji hru a nepouštěl ji do šancí. Až po dvaceti minutách hry nebezpečně centroval Giuly, ale před Ronaldinhem sebral míč gólman Bonano.

Hosté se rozehráli a přišly jejich velké chvíle. Eto´ovu dělovku ale Bonano s námahou vytáhl, Giulyho střela koníčkem neměla patřičnou razanci. Xavi poslal chytrým pasem za obranu Guilyho, ale ten pálil jen do připraveného gólmana domácích. Alavés nestíhal, další Decovu ránu vyrážel Bonano na roh. Z ojedinělé akce domácích hlavičkoval po centru Edu Alonsa Astudillo vedle branky. Po pěkné akci Ronaldinha, Eto´a a Xaviho dělal ještě ve vápně kličku Giuly, ale obránce mu míč ukopl.

Do druhé půle nastoupila Barca s větším úsilím, zejména Ronaldinho byl jak utržený z řetězu, Bonano však čaroval. Centr Ronaldinha Giuly jen těsně minul, dvě Ronaldinhovy pumelice, které vyslal na branku během dvou minut, perfektními zákroky vyrážel gólman Alavésu na roh. Brazilský kouzelník byl nezastavitelný, z další akce trefil levou tyč. Střelecké štěstí zkusil i Xavi, ale pozdravil jen diváky na tribuně. Malou domů vystihl Eto´o, ale poslal míč těsně vedle branky. Jen na chvíli se Alavés vymanil z drtivého sevření, střídající Wesley však střelou za hranicí vápna trefil jen vlastního hráče, trestný kop Neného šel vedle.

Barcelona poslala na hřiště čerstvé síly Bellettiho a Larssona, hlavní postavou dalších minut však byl Eto´o. Nejprve skončil míč z jeho kopačky těsně vedle tyče, další Kameruncovu jedovatou střelu vytáhl Bonano na tyč. Domácím hrdinou mohl být Bodipo, ale po rychlém brejku střílel z voleje jen těsně vedle branky zkoprnělého Valdése, který si jinak celý zápas nesáhl na střelu. Barca vypila kalich hořkosti až do dna, když Ronaldinhův trestný kop jen olízl břevno!


Valencia CF - Villarreal CF   0:3
Branky:   16. Jon Dahl Tomasson, 63. Giuseppe Rossi (pen.), 73. Santi Cazorla

Valencia se oklepala z vyřazení z Poháru Intertoto a díky šťastné trefě Pabla Aimara získala v utkání kola s Betisem tři body. Jako první o sobě dal střelecky vědět Betis, ale Joaquínova střela z úhlu nemohla Canizarese vážněji ohrozit. Na druhé straně střílel po brejku Aimar nad branku Vicente. Hosté hrozili i svou tradiční zbraní. S Assuncaovým trestným kopem měl Canizares plné ruce práce. Smůlu měla Valencia, když Mista trefil po Vicenteho centru břevno.

Spíše defenzivní taktický fotbal pokračoval i po změně stran. Jediný gól padl krátce po přestávce a postaral se o něj nejlepší hráč zápasu, domácí Aimar. Fabio Aurelio rozehrával trestný kop, Aimar míč hlavou přizvedl, ten však knockautoval obránce Juanita a Aimar tak měl dost času přehodit si míč na pravačku a k tyči zavěsit. Betis mohl srovnat, když si trestný kop málem srazil do vlastní branky Kluivert - Canizares vytáhl skvělý reflex. Poslední šanci Betisu měl Oliveira, ale jeho skákavá střela se odrazila od břevna nad branku.


Sevilla FC - Getafe CF   4:1
Branky:  46. Jesús Navas, 67. Luis Fabiano, 70. Frederic Kanoute, 82. Alexander Keržakov - 2. Pablo

První baskické derby tohoto ročníku pro sebe rozhodl domácí Athletic Bilbao. Debut si v domácím dresu odbyl mladý středový záložník Ibon Guttierez, v dresu hostí krajní záložník Larrea. Zápas byl v režii domácích, Etxeberría po centru Llorenteho střílel vedle branky, stejně jako o pár chvil později Llorente sám. Další pokus Etxeberríi pacifikoval Riesgo. Po změně stran mohl poslat hosty do vedení Larrea, ale zblízka přestřelil. Z protiútoku dalo gól Bilbao. Po pasu Etxeberríi se nemýlil Yeste. Llorente zvýšil, když jeho střelu nešťastně tečoval Garitano. Snížit mohl uzdravený střídající Nihat, ale Prieto na brankové čáře zachránil. Ještě jednou se prosadili domácí, Etxeberríu Riesgo vychytal, proti trestnému kopu Tika a střele Prieta však už byl bezmocný.


Recreativo Huelva - Real Betis   1:1
Branky:  26. Florent Sinama-Pongolle - 40. Victoriano Nano

Real Madrid vstoupil do soutěže úspěšně, když zvítězil v Cádizu. Posledních 25 minut se představil i Brazilec Robinho, zato Owen nebyl ani mezi náhradníky. Druhá velká posila Baptista nastoupil na postu hned za útočníky, ale dlouho byla partie vyrovnaná. Real rozhodl až v závěrečných minutách. Přitom se pro Merengues vyvíjelo vše dobře. Už ve čtvrté minutě centroval Roberto Carlos a Ronaldo překonal gólmana Armanda po jeho levé ruce. Cádiz se nezalekl a hnal se dopředu. Enrique poslal pas před branku, obrana hostí selhala, spolu s ní však i Oli, který hlavičkoval vedle. Enriqueho volej zase likvidoval Casillas.

I do druhé půle vstoupil Cádiz bez bázně, střely Oliho však byly zblokovány. Po hodině hry vyrovnal Argentinec Pavoni, když se jako první zorientoval ve skrumáži ve vápně. Na hřiště přišel Robinho, zrychlil hru svého týmu a měl výrazný podíl na rozhodující brance. Pět minut před koncem rozehrál míč Beckham, Robinho z první přiťukl Ronaldovi, ten poslal přízemní pas Raulovi a ten už snadno překonal Armanda. V nastaveném čase ještě trefil Helguera břevno.

Deportivo La Coruňa - UD Almería   0:3
Branky:   19. Álvaro Negredo Sánchez, 35. Fernando Soriano, 51. Albert Crusat

FC Sevilla zvládla start do soutěže úspěšně, jediný a vítězný gól dal Kepa. Santander se soustředil na obranu a dlouho ani Sevillu do šancí nepouštěl. Až po necelé půlhodině nacentroval Antonio Lopez a Kepa uklidil hlavou míč do Aouatovy sítě. Domácí pak zpřesnili hru, dvě slibné šance zahodil Kanouté. Daniel Alves i Aitor Ocio z trestného kopu branku minuli. Z ojedinělých akcí hostí pálil Felipe Melo nejprve vedle, poté do gólmana Palopa. Další branky už nepadly, když neuspěli sevillští Maresca či opět obránce Aitor Ocio.

Athletic Bilbao - Osasuna Pamplona   0:0

Celta Vigo vkročila dobře zpět do Primera division, když porazila Malagu. Domácí byli jasně lepší a fans nemuseli na gól čekat dlouho. Gerardo fauloval Irineyho, ten rozehrál trestný kop na Gustava Lópoze a ten vydařenou střelou překonal Arnaua. Na druhé straně ztroskotal Juan Rodríguez na pozorném Pintovi. Zvýšit vedení Celty mohl po pasu Canobbia Iriney, ale jeho pokus skončil vedle levé tyče. Krátce po změně stran se po centru Antonia Nuňéze trefil do branky svému loňskému klubu Baiano a zařídil Vigu dvoubrankový náskok. Tlak Malagy už k ničemu nevedl. Přízemní střelu Paco Estebana Pinto kryl, střelou z rohového kopu překvapil Nacho, ale trefil jen vnější tyč.

Racing Santander - FC Barcelona   0:0

Velké překvapení se odehrálo na hřišti Espanyolu, odkud si Getafe odvezlo všechny body. Do první šance se dostali domácí, ale De la Peňův trestný kop prošel netečován do zámezí, v další akci De la Peňa vyslal do šance Tamuda, ale tomu byl odmáván ofsajd. Na druhé straně pálil nad Guiza. Téměř do sítě dostal míč Tamudo, ale Contra jej na brankové čáře odkopl do bezpečí. Střela De la Peni byla zblokována, Ito trefil nůžkami břevno! Do vedení šli hosté, když Gavilán dostal příliš mnoho prostoru a ranou zdálky překonal Kameniho. Po centru Guizy pak přidal Riki druhý gól a Espanyol se propadl v chaos. Další šanci Guizy vychytal skvěle Kameni, snížit zkoušel ještě z trestného kopu De la Peňa, ale gólman Luis byl pohotový.

Espanyol Barcelona - Real Valladolid   0:1
Branka:   55. Joseba Llorente

Depor začal novou sezonu nejlépe jak mohl, přivezl totiž velmi cenné vítězství z Mallorky. Domácí však začali lépe a dostali se do šance. Tuni se dostal až před Molinu, ale ten míč za svá záda nepropustil. Naopak po čtvrthodině hry se odražený míč dostal k Juanmovi, a ten jej napálil do sítě Mallorky a získal La Coruni vedení. Hosté pak byli aktivnější, v zakončení však neuspěli Ivan Carril, Andrade ani Tristán, za domácí tým střílel vedle branky Potenza. Druhá půle nabídla šanci domácího Davida Cortéze, ale Molina se překonat nenechal, před druhou brankou spálil další šanci Tristán i v poslední minutě Duscher.

Real Mallorca - Levante UD   3:0
Branky:  24. Ariel Ibagaza (pen.), 56. Daniel Güiza, 72. Ariel Ibagaza

Atlético se hodně posílilo, ale v prvním zápase se Zaragozou své ambice zatím nepotvrdilo. Dominovalo první půli, gól vypadal, že je jen otázkou času, ale koncovka byla špatná. Colchoneros navíc nebyly uznány dvě branky. Po pádu Fernanda Torrese se penalta nepískala, Petrovova střela skončila těsně vedle tyče, Kežmanův gól nebyl uznán pro ofsajd. V dalších akcích se vyznamenal hostující gólman César. Poradil si s Luccinovou dalekonosnou střelou a poté, co Petrov obešel dva obránce, trefil Kežman tyč. Torres tváří v tvář Césarovi trefil jen jeho nohy. Z ojedinělé akce Zaragozy střílel Sergio García vysoko nad. V druhé půli střílel nejprve nad břevno z voleje střílející Zapater, o minutu později využil domácí Maxi centr Antonia Lopeze, ale sudí viděl hraní rukou. Atlético se utápělo v křeči a zápas tak skončil bez branek.

Real Madrid - Atlético Madrid   2:1
Branky:  15. Raúl, 80. Wesley Sneijder - 1. Sergio Aguero

Villarreal si poradil s Evertonem a protlačil se do Ligy mistrů, v domácí lize však formu nepotvrdil, když podlehl v Pamploně. Dvakrát se za domácí trefil Bernardo Romeo. Villarreal začal lépe, Román vysunul Forlána, ten však pálil jen do Ricarda. Osasuna přežila úvodní bouři a udeřila. Centr Davida Lópeze přiťukl Miloševič Romeo a ten překonal svého argentinského krajana Barbossu. Villarreal srovnal po změně stran. Román další skvělou přihrávkou nabil Forlánovi a ten prostřelil Ricarda. Dlouho se domácí z vyrovnání neradovali, když se po centru Delporeteho hlavou trefil opět Romelo. Pamplona mohla i vyhrát, ale po minele Quique Alvareze hlavičkoval Miloševič nepřesně.


Tabulka:
1. Athletic Bilbao11003:03
2. Celta Vigo11002:03
Getafe CF11002:03
4. Real Madrid11002:13
Osasuna Pamplona11002:13
6. Valencia CF11001:03
Sevilla FC11001:03
Deportivo La Coruňa11001:03
9. Deportivo Alavés10100:01
Real Zaragoza10100:01
FC Barcelona10100:01
Atlético Madrid10100:01
13. Cádiz CF10011:20
Villarreal CF10011:20
15. Racing Santander10010:10
Real Mallorca10010:10
Real Betis10010:10
18. Espanyol Barcelona10010:20
Málaga CF10010:20
20. Real San Sebastian10010:30



Autor: Radek Nosil

Komentáře (98)

Přidat komentář
smazaný uživatel

no bonano sa nam odvdacil a vychytal bod pre alaves..skoda no ale ved v pohode barca opat hrala krasny futbal pre divakov:).to napr fanusikovia chelsea moyu zavidiet

Reagovat
smazaný uživatel

A jak víš, že fanoušci Chelsea jsou tak uvědomělí jak ty a místo výsledku upřednostňují pohlednou hru?

Reagovat
smazaný uživatel

co uz.ked im stacia vysledky..

Reagovat
smazaný uživatel

No podle některých tady se vážně zdá, že moc uvědomělí nejsou.

Reagovat
HOST*Michal

Nenadávej fandům Chelsea, pouze proto, že jsi zklamaný z výsledku Barcelony a neumíš si přiznat, že Chelsea je na tom výsledkově líp a že si to i zasloží.

Reagovat
smazaný uživatel

ha ha ha.ty si pekne mimo...

Reagovat
smazaný uživatel

Proč bych ot nemuměl přiznat? Tak to je snad jasný, že je na tom líp, když zatím vše vyhrála, ne? Ale taky je jasný, proč tomu tak je...

Reagovat
HOST*Michal

Protože má propracovanou defensivu a umí vstřelit gól?

Reagovat
smazaný uživatel

ma prepracovanu defenzivu a stastie na goly

Reagovat
smazaný uživatel

Žádný velkoklub se neobejde bez štěstí. Chelsea ho má teď, Barca bude mít zase jindy. Tak to tak berte, síla týmu se pozná i z uznání síly konkurenta

Reagovat
smazaný uživatel

Protože má dostatek peněz na nákup těch nejlepších hráčů, opravdu zarážející, co všechno se ti musí vysvětlovat.

Reagovat
smazaný uživatel

pekne

Reagovat
Mr.Jindros

No čekal jsem možná trochu průchodnější obranu, ale ne bezzubý útok.

Reagovat
HOST*RM

Aspoň něco.

Reagovat
smazaný uživatel

bezzubý útok? To je pak těžký, když si nějaké individum ani nepřečte něco o zápase a jen blbě kecá.

Reagovat
HOST*RM

Oxide ber to tak že branková konstrukce se do výsledku nepočítá. Jinak jste ale měli smůlu ale ber to z té lepší stránky vaše smůla naše štěstí.

Reagovat
smazaný uživatel

No ty jseš teda chytrý, a já si myslel, že za dvě tyčky je jeden gol

Reagovat
Mr.Jindros

Já jsem si přečetl ten zápas komplet. Spálili ste všechno. Tomu já říkám bezzubý.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to říkáš blbě.

Reagovat
antimadrista

Tak to si trochu divnej

Reagovat
smazaný uživatel

inak real ma velku sancu viest asi po roku a pol tabulku ale to by musel dat veeeela golov..

Reagovat
HOST*RM

Taky má veeeela dobrých útočníků.

Reagovat
smazaný uživatel

hej aj posledne 2 roky mal velmi dobrych utocnikov zaloznikov a veela dobrych trenerov

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jim to Bonano vychytal. Podle komentáře to vypadá,že Bonano musí dostat za výkon jedničku s pěti hvězdičkama.Barcelona je asi hodně drtila,protože dvě tyče,jedno břevno a několik dalších gólovekhovoří za vše.

Reagovat
smazaný uživatel

ako vzdy.ale nevadi...

Reagovat
antimadrista

Jojo, máš zcela pravdu.

Reagovat
antimadrista

Pro ty, co kritizují, viz. Mr.Jindros: viděli jste to utkání? Nebo jen si něco přečtete a už víte jak hra vypada?

Reagovat
smazaný uživatel

No tak Mr. Jindros není ve vedení a i přesto ví naprosto přesně proč nemáme reklamu, protože bychom na tom finančně prodělali...Takže určit sílu našeho útoku bez vidění jediného zápasu pro něj problém určiět nedělá...

Reagovat
HOST*

uz se poprali?

Reagovat
smazaný uživatel

14 střel na bránu, včetně dvou tyčí a jednoho břevna... O čem to svědčí? Co myslíte? Produktivita pokud jde o šance vysoká, ale že by to byla jenom smůla?

Reagovat
smazaný uživatel

Produktivita a bezzubost je trochu rozdíl

Reagovat
Mr.Jindros

Útok neschopný dát gól z tolika šancí je bezzubý - útočí, mají šance, další šance... a furt nic. To je přesně to slovo.

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle je pravda,ale podle jednoho zápasu se to nedá soudit.

Reagovat
antimadrista

Neschopný útok je ten, který se nedokáže dostat do šancí.. Nám chyběl ke gölům jen krůček (2 tyčky a 1 břevno).

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně tak.

Reagovat
smazaný uživatel

Kravina...bezzubý útok by znamenalo, že jsme ani nekousali...

Reagovat
HOST*yarda

...kousali, ale doprázdna

Reagovat
antimadrista

O smůle

Reagovat
smazaný uživatel

Robinho se pěkně uvedl hned v prvním zápase a nebýt jeho nevezeme z Cádizu výhru Každopádně hra do jeho příchodu byla ta klasika z minulého roku. Ronaldo dal sice rychlého góla, ale pak prostě nic moc. Lenost obrany zapříčinila vyrovnání. Pak vystřídal Robinho Gravesena (moc fauluje oproti loňsku, už má i žlutou ) a stál u zrodu vítězné branky Jen tak dál Pak ještě skoro na konci dal Helguera po jeho šanci do břevna! Obávám se, že po tomhle debutu půjde Owen pryč, protože na Ronalda a Raúla (střelce vítězného gólu) si nikdo nedovolí sáhnout A Owenovi přeju, aby si před MS zahrál pořádně v jiném klubu. Díky za všechno...

Možná stihneme ještě nějaký nákup...

Reagovat
smazaný uživatel

...mimochodem, ne že bych se chtěl chlubit, ale trefil jsem přesně výsledek v Tiplize

Reagovat
Potty

nejsi náhodou "velitel" (nick v tiplize)?

Reagovat
smazaný uživatel

Tak tento výsledek zas nebylo až tak těžké trefit

Reagovat
HOST*yarda

Taky zkazíš každou radost

Reagovat
smazaný uživatel

Když už jsem si rýpnul do Kyslíka s Barcou, tak proč ne do tebe s Realem Aby to bylo spravedlivé...

Reagovat
HOST*yarda

Jenže Kyslík nemá odvahu se do Tipligy přihlásit, aby se nezjistilo, že není dokonalý Mimochodem, já tipoval 2:0 pro Barcu Všechno mi zkazej´, culos

Reagovat
smazaný uživatel

Já jsem byl v tiplize dřív než ty...a vyhrál jsem 4 zápasy ze čtyř...

Reagovat
HOST*yarda

A dál nic?

Reagovat
smazaný uživatel

Dál jsem přestal

Reagovat
HOST*yarda

A pročpak? Dle hesla "V nejlepším je třeba přestat?"

Reagovat
smazaný uživatel

Jednou sjem zapomněl ( to se totiž hrálo ve středu a já si to neuvědomil...) pak sjme byl pryč a pak už to nemělo cenu...

Reagovat
antimadrista

To já sem se zas zapoměl přihlásit, sem pouze v eurolize

Reagovat
antimadrista

Máš pravdu, od příchodu Robinha se hra zvedla, nebál se jít do souboje jeden na jednoho a z těchto soubojů vycházel jako vítěz a posléze přesně přihrál spoluhráči. Hodně podobnej tip Ronaldinha

Reagovat
smazaný uživatel

Méně geniální, ale zase gólovější

Reagovat
antimadrista

V tom prvnim stebou souhlasim, v tom druhym to se uvidí

Reagovat
smazaný uživatel

Uvidímě jestli dá aspoň 15...

Reagovat
HOST*RM

To taky záleží na tom jak často bude hrát.

Reagovat
smazaný uživatel

To záleží na tom, jak dobře bude hrát....

Reagovat
HOST*Jose

Nechapu nad cim se dohadujete,takovych zapasu este bude,ve kterych nedaji gol.

p.s. Sance jsme promenovali ,ale goly jsme nedaly!!

Reagovat
HOST*AAA

Ahoj Lidi nedávno sem byl v Barceloně a pokud by někdo chtěl koupit fotky stadiónu i zevnitř! a espaňolu tak napište. 4EVER FCB

Reagovat
HOST*Barcafan

Proč nemůže hrát???? Mohl nám pomoct zrovna tak. Gamper Trophy hrál neskutečně. Je lepší než Robinho. Musí hrát častěji. Kdo ho viděl pro ti Juve tak můj názor pochopí. Zatápěl tam Vieirovi i Cannavarovi, že byli zralí na kinedril.

Stejně je to je¨n otázka času, než se prosadí do základu, tak proč ho nevytáhnout už teď?

Reagovat
antimadrista

Teď by ještě na základ neměl, musí se postupně vstřebávat, stejně jako to bylo u Puyola, Xaviho, či teďka Iniesty.

Reagovat
HOST*yarda

Protože mu to jeho statut neumožňuje, jde o byrokratickou formalitu, která mu zabraňuje nastupovat za áčko v La Lize. Sám se v tom moc nevyznám, nicméně se Barceloně divím, že to už nestihla vyřídit dávno...

Reagovat
HOST*yarda

...jo mimochodem zbožňuju ty zpovykané culos, kteří zmasírovaní katalánskou propagandou automaticky prohlašují, aniž by viděli jediný Robinhův zápas, že Messi je lepší (hraje přece za Barcelonu)

Reagovat
smazaný uživatel

Jono, trener Juventusu se taky zařazuje mezi katalánskou propagandu?

Reagovat
antimadrista

Hehe, teď jsi ho dostal

Reagovat
HOST*yarda

A potrefené husy se ozvaly

Reagovat
smazaný uživatel

Když ho chválí Capello, tak to ještě neznamená, že je lepší než Robinho Z Robinha byl taky Wenger posr... a nejen on Uvidíme, čas ukáže. Messi vás třeba okouzlil, jenže jste ho viděli hrát párkrát, kdyby hrál stabilně, tak byste znali i jeho chyby, které určitě má.

Reagovat
antimadrista

Ehm, uvidíme.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale znamená to, že to není katalánská propaganda, jak si yarda naivně myslel...

Reagovat
HOST*yarda

Ale těžko bude s jeho chválou začínat někdo jiný než Katalánci, když hraje za Barcelonu a těžko se culos nechají zmanipulovat někým lépe než vlastním tiskem

Reagovat
smazaný uživatel

Však počkej za dva roky, až se utká robinho vs Messi...

Nebo možná robinho vs ramos, joaquin, messi...

Reagovat
antimadrista

Tak už jen možná proti Joaquinovi a Messiho

Reagovat
smazaný uživatel

Mně osobně by to stačilo

Reagovat
antimadrista

Mně taky

Reagovat
Mr.Jindros

Trenéři často chválí kluby, se kterými hráli...

Reagovat
antimadrista

Tak když maj proč..

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jo, on si to vymyslel, fajn.

Reagovat
HOST*Viktor

nie som si isty, ale nesmie hrat viac hracov ako 3 mimo europskej unie, ale nepocitaju sa medzi nich hraci vychovani klubom a to Barca este nema vybavene.

Reagovat
smazaný uživatel

a já myslel že messi má italský pas

Reagovat
HOST*Tomik10

No tak barca to teda pekne podelala!! A real taky nic moc!!

Reagovat
ronaldinho_10

Co Barca podělala. Hrála super fotbal, pokud jsi to neviděl, tak stačí přečíst komentáře trenéra a hráčů Barcy. Jak říkal Rijkkard, pokud budeme hrát takhle dobře, tak vyhrajeme skoro všechno. Deco si teda myslí, že s touto hrou bychom vyhráli jen 9 zápasů z deseti, takže teď nás čeká devět výher. Sice máme dost vostrej los na začátku, ale hold to ted bude už lítat. Můžete si to odpočítávat na prstech, děvětkráááát

Reagovat
smazaný uživatel

vykat mi nemusiš ale remiza s nováčkem?? sice je duležity aby se fotbal libil ale fotbal se hraje na vysledky pak se te nekdo nebude ptat kdo hral lepši fotbal ale kdo vyhral rozumiš

Reagovat
smazaný uživatel

Máš hodně jednoduchý pohled na fotbal. Prostě body nebo ne, nic jiného ti neříká

Reagovat
HOST*Michal

Ale v podstatě věci má pravdu. Lidé si zapamatují úspěch a pouze odborníci si zapamatují jaký fotbal zrovna ten tým hrál.

Reagovat
smazaný uživatel

a v čem má pravdu? On si prostě na teletextu přečte, že Barca 0:0 a to mu stačí

Reagovat
HOST*Michal

Jako ostatně většina lidí.

Reagovat
HOST*Barcelona

ty ses fakt p...., ty tvoje kecy stoji za to. KDyz neni po tobe, tak hned nervis. Kdyz nekdo nechvali pobouchanou barcelonu, tak rudnes vzteky!!!

Reagovat
HOST*Michal

To není pravda proč bych měl rudnout vzteky když někdo nechválí Barcu, když to ani není můj oblíbený klub?

Reagovat
HOST*Barcelona

Sorry, nemyslel jsem tebe, ale Dr.Kyslika!!!!!!!!!!

Reagovat
HOST*Michal

OK

Reagovat
smazaný uživatel

Nevím, kdo tady právě nerví a sere se, do čeho nemá

Reagovat
HOST*Barcelona

před do se čarka nepíše, aspon si trošku kontroluj ramatiku.

Reagovat
smazaný uživatel

No tak to sis tou "ramatikou" celkem naběhl.

Nehledě na malé písmeno na začátku věty a jakýsi patvar "aspon"...

PS: "do" v tvé větě mělo být v uvozovkách...

Reagovat
smazaný uživatel

Btw, nechal jsem si to ověřit...ta čárka tam skutečně má být. Trapko.

Reagovat
smazaný uživatel

A jestlipak jsi za konzultaci zaplatil?

Reagovat
smazaný uživatel

Dobré slovo často stačí

Reagovat
HOST*johnny

To je neuvěřitelný takovej pech neměla barca už dlouho

Reagovat
HOST*yarda

U posledního zápasu: "Pamplona mohla i vyhrát, ale po minele Quique Alvareze hlavičkoval Miloševič nepřesně." Vždyť už v té době Osasuna vedla...

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele