LA LIGA - PREVIEW 10. KOLA

11.11.2006, 12:12
Previews
I další kolo La Ligy přinese zajímavé zápasy a pozornost se jistě přesune především na souboj Barcelony se Zaragozou, který v neděli celé kolo uzavírá. Real Madrid jede na hřiště Osasuny Pamplony, Valencia hostí Bilbao, Sevilla se představí na půdě Santanderu.

Atlético Madrid přivítá v sobotu Villarreal a má starosti. Hráči již 372 minut nedali gól a kouč Aguirre je pod tlakem, zda nemá konečně do základu postavit Argentince Aguera. Navíc zraněni jsou Pablo, Maxi, Petrov a Mista. Villarreal po trápení ze začátku sezony již stoupá v tabulce výše, v poháru navíc našel střeleckou pohodu dvěma góly Nihat.

V sobotu večer hostí zraněními sužovaná Valencia Athletic Bilbao. Prvděpodobně se jako v Copa del Rey postaví Miguel na levý kraj obrany a napravo stane Curo Torres. Albiol možná opět v záloze, v útoku dvojice Morientes a Angulo. Na lavičce připraveni do hry již budou Baraja, Vicente a Tavano. Bilbao je téměř kompletní, pro trest bude chybět jen Gabilondo. Yeste bude hrát 200tý zápas za klub.

Real Madrid jede na Osasunu Pamplona, do prvního týmu se již vrátil Cassano, novou smlouvu podepsal Roberto Carlos, na měsíc je ale opět zraněný Ronaldo. Barca zase nastoupí proti Zaragoze posílena vědomím, že zranění Eto´o již začíná na Mallorce s rehabilitací, pozor si ale bude muset dát zejména na střelecky disponovaného Diega Milita.

Celta Vigo hostí Huelvu, Getafe (bez Pulida) Mallorku, Tarragona (Llera) La Coruňu, Santander (Antonio Tomás, Colsa, Melo) Sevillu (Jesús Navas 3 měsíce mimo), Betis Levante a poslední San Sebastian, kterému se navíc zranil Kovačevič, Espanyol (Riera).

Autor: Radek Nosil

Komentáře (15)

Přidat komentář
sansiro

Today’s Italian newspapers claim Inter will offer Adriano to Barcelona in part-exchange for Lionel Messi.

Nerazzurri patron Massimo Moratti has always had a soft spot for the 19-year-old Argentine creative midfielder and believes this is the right time to make a serious bid.

With Adriano not scoring for the club since March and his period of rest and recuperation in Rio de Janeiro a last resort, L’Imperatore could be moving on as early as January.

A summer departure is more likely and it’s claimed in today’s ‘Corriere dello Sport’ newspaper that he will be used as bait to lure Messi away from Barcelona, cutting his £60m price-tag considerably.

Out injured for much of last season, Messi’s future is intertwined with that of another San Siro outfit – Milan.

Barca would only be ready to release the Argentine talent if they resisted the Rossoneri’s attempts to sign Ronaldinho.

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Moratti si nedá pokoj... No tak snad to Vierimu vyjde a chvíli bude od toho lůzra klid.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

To mě jen utvrzuje v přesvědčení, že italský, španělský a anglický sportovní deníky jsou horší než Blesk s Aha dohromady.

A vedení Interu a AC je to samý. To sou ale debilové.

Jen tak mimochodem, já už vážně nevim kdo je víc směšnej a koho mam víc nenávidět, jestli AC, Real, Inter nebo Chelsea. To je fakt těžký rozhodování. (i když Real má na eurofotbalu aspoň inteligentní fanoušky).

Reagovat
smazaný uživatel

zato ty si najinteligentnejsi fanusik na svete

Reagovat
smazaný uživatel

Já sem to nemyslel jako ironii. Merengues, RMCF a yarda jsou inteligentní fanoušci Realu.

Ale jak je vidět, tak ty máš dost dlouhý vedení.

Reagovat
smazaný uživatel

lool.

Pozri co si napisal:

Jen tak mimochodem, já už vážně nevim kdo je víc směšnej a koho mam víc nenávidět, jestli AC, Real, Inter nebo Chelsea. To je fakt těžký rozhodování. (i když Real má na eurofotbalu aspoň inteligentní fanoušky).//

To ze nemas rad tieto kluby, to je OK.Ale tou poslednou vetou si tu vsetkych tych fanusikov klubov ktore si vymenoval ( vratane mna ) oznacil za neinteligentnych.Co je dost dobra blbost.

Tak sa uvedom.

Reagovat
HOST*

když mu k tomu "fans" jako stam dávají tolik příležitostí...

Reagovat
smazaný uživatel

"fans" ?

Pls, aspon sa podpis a neprejavuj sa ako slaboch.

Reagovat
smazaný uživatel

když tak tam máš v tom příspěvku oba jazyka na jednou, tak jsem si po přečtení uvědomil, že ta slovenština je o moc krásnější

Reagovat
smazaný uživatel

Vo mne to taky pocit nevyvolava

Reagovat
smazaný uživatel

Tys to prostě blbě pochopil. Jenom jsem tim chtěl říct, že Real, i když ho nesnášim, tak musim uznat, že má tady dobrý fanoušky. Tim sem nechtěl říct, že ostatní jsou blbý. Ale nehodlam se s tebou hádat, protože já sám vím nejlíp co jsem chtěl říct a co si myslíš ty je mi upřímně u prdele.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja sa tiez nechcem hadat.To ze sam vies najlepsie co si myslel, tomu verim, ale nabuduce to lepsie zformuluj.Lebo teraz to vyznelo ako keby boli vsetci fanusikovia ACM, Interu a Chelsea tu na EF blbci.

Reagovat
smazaný uživatel

yarda je sice inteligentní, ale jak mi v poslední době dokázal, tak i značně neznalý

Reagovat
smazaný uživatel

Pan poeta "Chlubilos con cizos peřos" mě nemá co poučovat...

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele