Kvůli sněhu byl odložen i zápas mezi Zlínem a Slavií

03.12.2023, 10:40, aktualizováno 03.12.2023, 12:51
Aktuality

Kvůli sněžení a nezpůsobilé hrací ploše byl odložen dnešní zápas 17. kola první fotbalové ligy mezi Zlínem a Slavií. Informovala o tom Ligová fotbalová asociace, která v Česku řídí profesionální soutěže. Utkání mělo mít výkop v 18:00, náhradní termín zatím nebyl určen. Pražané už v sobotu na Moravu složitě cestovali autobusem a jejich zástupci zkritizovali vedení LFA.

Zápas Zlína se Slavií je šestým odloženým duelem kola, zvládlo se odehrát pouze sobotní utkání mezi Slováckem a Olomoucí (1:1). Obhájce titulu Sparta má nastoupit dnes v Pardubicích. Východočeský klub ráno na sociálních sítích oznámil, že terén byl schválen a od 15:00 se bude hrát. Pardubičtí přiložili fotografii zeleného trávníku bez sněhu.

Představitelé Zlína na klubovém webu uvedli, že utkání se Slavií bylo odloženo kvůli velkému množství sněhu, jenž nepřestal padat ani během noci. "Ve Zlíně napadlo během noci a dnešního rána 20 centimetrů sněhu. Přestože vytápění jede naplno, ani to nestačí. S ohledem na zdraví hráčů a nevýhodné počasí pro fanoušky nelze zápas odehrát," uvedl Zlín.

Slavia podle svého šéfa Jaroslava Tvrdíka žádala o odložení duelu už v sobotu před odjezdem z Prahy, ale neuspěla. LFA uvedla, že oficiálně žádnou žádost neobdržela. Tvrdík poté odpoledne a večer dokumentoval cestu mužstva autobusem do Zlína, která se kvůli sněžení a ucpané dálnici značně protáhla.

V kritice LFA pokračovalo slávistické vedení i po dnešním rozhodnutí zápas odložit. "Vzhledem k počasí, předpovědi na sobotu i neděli, regulérnosti celé soutěže, zdraví hráčů a kvůli fanouškům bych odložil celé ligové kolo. Tento návrh jsem včera dlouho před zahájením prvního zápasu tohoto kola směřoval vedení LFA. Procedurálně není nic jako 'oficiální žádost'. Je jen a výhradně na vedení LFA v době kratší než týden do zápasu, jak rozhodne. Je to stejné jako s TV právy. Buď je vedení LFA kompetentní, nebo nikoliv," uvedl na sociální síti X Tvrdík.

O vysílacích právech na první ligu se v poslední době vedly velké diskuze. Před pár dny skončilo výběrové řízení a vítězové jeho hlavních částí, dosavadní vysílatel O2 TV a sázková kancelář Betano, přinesou LFA přes 430 milionů korun ročně, což je téměř třikrát více než dosud. Dříve tendr neprobíhal, s tím ale nesouhlasil mimo jiné Tvrdík. Obrátil se dokonce na Úřad pro ochranu hospodářské soutěže. Nyní se o práva nově dvoukolově soutěžilo.

Kritikou LFA nešetřil ani ředitel strategické komunikace Slavie Jakub Splavec. "Od pátku bylo jasné, že to na většině stadionů prostě nepůjde. V zájmu ochrany zdraví hráčů, zachování regulérnosti pro všechny zúčastněné, nezničení už tak zkoušených hracích ploch a atraktivity pro fanoušky na tribunách i u televize jsme se to snažili vysvětlit těm, kteří mají za úkol řídit ligu," uvedl na sociální síti Splavec.

"Ti samí lidé nechali naše kluky odjet do Zlína s tím, že druhý den dopoledne zápas odloží. Místo toho, aby se řídili racionálním úsudkem, hráli si na meteorology a byrokratické mravokárce. Výsledek ať si každý zhodnotí sám. Šťastnou cestu zpět klukům i fanouškům, kteří už ve městě jsou. Jinak už fakt nemám slov," doplnil Splavec.

LFA upozornila, že postupuje podle řádů a při odkladu má vždy poslední slovo hlavní rozhodčí. "Kvůli dění v posledních hodinách a dnech byla ale LFA v intenzivním kontaktu s kluby v rámci celé ligy. Pokud domácí celek požádal, LFA vyslala na stadion delegovanou osobu, aby situaci posoudila a v případě špatného stavu utkání s předstihem odložila," uvedla asociace na svém webu.

"V případě Zlína ale klub o nic podobného nežádal. Dopředu avizoval, že stav hrací plochy je dobrý a díky příznivé předpovědi by mělo být vše připraveno tak, aby se utkání mohlo uskutečnit bez jakýchkoliv omezení. Bohužel noční sněžení situaci změnilo a i přes všechnu snahu domácího celku nebylo možné hrací plochu uvést do odpovídajícího stavu," doplnila LFA.

Kvůli sněhové kalamitě byly už dříve odloženy sobotní zápasy Českých Budějovic s Hradcem Králové, Jablonce s Teplicemi, Mladé Boleslavi s Karvinou a Bohemians 1905 s Libercem a dnešní utkání Ostravy s Plzní. Po duelu Olomouce se Slováckem hraném na sněhu a těžkém terénu oba trenéři konání zápasu kritizovali a označili ho mimo jiné za hazard se zdravím hráčů.

Oficiální náhradní termín má zatím jen utkání Jablonce s Teplicemi, které se odehraje ve středu od 17:00. Bohemians 1905 pak na svém webu avizovali, že proti Liberci nastoupí 13. prosince od 18:00, což však zatím LFA nepotvrdila.

Autor: ČTK

Komentáře (215)

Přidat komentář
John Obi Mikel

To bylo úplně jasné už včera, doufám, že nám proplatí zbytečnou cestu, kreténi.

Reagovat
smazaný uživatel

Však ses tu včera mohl dočíst, že někteří nechápou, proč by se mělo kvůli troše sněhu něco odkládat, nebo že se má hrát za každou cenu. Asi jak kluci z LFA, kteří do dneška čekali, jestli ta trocha sněhu nebude i ve Zlíně

Reagovat
Damis

Jak by to byly tvoje prachy

Reagovat
John Obi Mikel

Máme tu fIALOVOU DRAHOTU a jedeme na zBYTEČNÝ výlet do Gottwaldova

Reagovat
Damis

Kolik tě stála ta otočka?

Reagovat
KingMaster13

Škoda že to kluci neodhadli a nezůstali rovnou doma

Reagovat
r.mrazik

mozna kdyby Zmrdik napsal oficialni mail,tak byste nikam jet nemuseli

Reagovat
Mupi

1. Slavia volala a bylo jí sděleno, že zápas nebude odložený. Na co by byla nějaká další žádost? Nehledě na to, že LFA nic takového ani nemá ve stanovách

2. LFA to snad měla odložit bez ohledu, jestli Slavia požádá nebo ne. Nebo snad taky chtěli, aby se zápas odehrál jako v Olomouci, kde je hřiště po zápase v katastrofálním stavu? Byla naprosto jasná předpověď. Nehledě na to, že tahat fanoušky přes D1 je totálně mimo vzhledem k situaci. Ale, tak jak jsem se vyjadřoval jinde, fanoušci tady nikoho nezajímají. Tady si jen kreténi honí ego a vedou žabomyší války a vlastně naprosto zbytečně jeli fotbalisti do Zlína. Nepochybuju o tom, že v LFA věděli, že se zápas odloží. Jsme východ a tam zůstanem. Ego kreténů vyhrává. V Německu včera krásná ukázka, jak to funguje. Tam prostě nejedou ega pseudo funkcionářů. A to můžou spolu 100x nesouhlasit a být největší rivalové.No, škoda mluvit. Stejně to vezmete, že za to může Slavia atd. Hlavní problém, že měla LFA, stejně jako v Olomouci zasáhnout a zápasy odložit bez nějaký žádosti se nejspíš přejde. Jen vlastně doufám, že je to, kvůli těm žabomyším válkám a ne, kvlki tomu, že by byli tak neschopní. I když..tady je to asi kombinace obojeho.

Reagovat
r.mrazik

chudaci fotbalisti museli byt v autobuse

vy si delate srandu

a navic co Zmrdik placa do éteru od nejaky pomste...to je normalni idiot

Reagovat
r.mrazik

a k 1. asi to hriste vypadalo oukej a cekalo se,co se stane v noci...

zapas se fakt neodklada pres twitter a whatsup

Reagovat
wyqinac

Reagovat
Freedo

Reagovat
db18

Reagovat
Mada

Reagovat
Salfovic

Dobře potrolleno

Reagovat
inferno08

No a už tam aspoň slavisti dojeli nebo jsou ještě na cestě?

Reagovat
John Obi Mikel

Už tam jsou Douděra dával na instáč foto z tribuny

Reagovat
Kincl

Hahahha jak tam jeli přes tu D1 zbytečně

Reagovat
Damis

Přes D2 nakonec jeli

Reagovat
KingMaster13

To by dorazili ještě do větší díry jménem Slovensko

Reagovat
Uwe háže buly

a teď si to dají znova

Reagovat
KingMaster13

Až příště prodáme dalšího Juráska tak by za to Jarda měl koupit nějakej soukromej letoun

Reagovat
Strakosha

Pěkně si je LFA povodila

Reagovat
jackinho10

At si to jeste do cervna uziji

Reagovat
jackinho10

"LFA v posledních dnech kvůli počasí detailně a pečlivě sleduje dění na všech stadionech a Zlín není výjimkou. Současný stav hrací plochy je na Letné vyhovující k odehrání zápasu se Slavií a dle předpovědi počasí by se na tom nic měnit nemělo ani v neděli. Do startu utkání navíc zůstává více než den."

Asi vy meli na ty lidi, kteri jim delaji predpoved pocasi, vyhlasit tendr

Reagovat
John Obi Mikel

Na jakou předpověď koukali?

Reagovat
smazaný uživatel

Doma v trenkách čuměl na ČT na počasí.

Reagovat
smazaný uživatel

A asi to tak fakt bylo

“Kvůli dění v posledních hodinách a dnech byla ale LFA v intenzivním kontaktu s kluby v rámci celé F:L a pokud domácí celek požádal, LFA vyslala na stadion delegovanou osobu, aby situaci posoudila a v případě špatného stavu, utkání s předstihem odložila.

V případě Zlína ale klub o nic podobného nežádal a dopředu avizoval, že stav hrací plochy je dobrý a díky příznivé předpovědi by mělo být vše připraveno tak, aby se utkání mohlo uskutečnit bez jakýchkoliv omezení.”

Reagovat
KingMaster13

Takže ještě to svedou na Zlín to ať jdou do hajzlu

Reagovat
Mupi

banda neschopnejch arogantních čuráků, stejný jak FAČR

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
srandamač

Tak je pochopitelné, že na tomto terénu by šance Zlína na body vzrostly, tak proč by něco chtěli odkládat.

Reagovat
KingMaster13

Lobují za své zájmy, jako my za svoje. Dneska by ta šance udělat dobrý výsledek byla prostě nižší než třeba v březnu

Reagovat
Whitemedia

Já k předpovědím přistupuji tak, že když se hlásí třeba déšť, tak očekávám úplný opak a LFA to má asi stejně.

Reagovat
KingMaster13

Předpověď která hlásila že na Moravu se blíží div ne orkán Jak moc velkej idiot musí člověk být aby to neodložil už v sobotu

Reagovat
jackinho10

Dost natolik, abys byl mistopredseda predstavenstva Sparty.

Reagovat
Hasan Šáš

o tom rozhoduje jeden člověk, jo?

Reagovat
jackinho10

To byl vtip. Ale vzhledem k fungovani LFA si myslim, ze ani oni sami nevi, kdo o tom rozhoduje.

Reagovat
Hasan Šáš

Ta struktura je celkem přehledná. Delegát na základě blábolů od rozhodčího navrhne něco komisi delegátů a ta to odklepne. Předseda je nějakej Emil Ubias.

Reagovat
jackinho10

Takze takovy klasicky urad, kde vetsina dela hovno

Reagovat
Greny

Podle mě se do toho zamotala jak LFA a Slavia.. fakt by mě zajímalo jak to bylo realne

Reagovat
Greny

Co jsem pochopil tak Doudera si stěžoval na Bártu coz je předseda komise pro stadiony ...

V tomhle bych si ale spíš stěžoval na Ubiase což je předseda komise technický delegátů, tam je Bárta jen jako člen

Reagovat
John Obi Mikel

myslíš, že to Douděra takhle studoval

Reagovat
Greny

Právě že myslím že Doudera vůbec neví kdo to vede a že jim řekl někdo z vedení že Bárta to zamitl

Reagovat
Firkraag

Reagovat
fabec1222

Tvrdík v agresivním módu za 3 2 1...

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Jsem cekal, ze ta komunikace ze strany LFA se po prichodu Jahody zlepsi no. Ten vcerejsi tweet si za ramecek nedaji.

Reagovat
Greny

Můžou to vzít rovnou do Hradce

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
tofupust

Reagovat
HorajzmAmmann

Nebylo teda lepší odložit cely kolo rovnou už včera? Vždyť to bylo jasný. Odehrají se 2 zápasy a k tomu ještě Olomouc Slovácko fatální peklo a všichni nasrany. Zbytečný…

Zrušit nadstavbu a nehrat v prosinci by taky možná pomohlo.

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
Freedo

Reagovat
PBLead

Reagovat
ACSeRw!n

ne

Reagovat
Rizek

krásně tvrdika vykejvali.

Reagovat
Greny

jojo pojebali je krásně

Reagovat
delfin

A pak poslali zprávu do jak to udělali.

Dokonalost.

Reagovat
Mupi

v jednom příspěvku o sobě řekneš víc, než si myslíš

Reagovat
Rizek

Reagovat
delfin

Jen jednom?

Reagovat
db18

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
Kily

Pardubice aspoň na jeden den hlavním městem českého fotbalu a zájem je tak velký, že mi deset lidí s permanentkami píše, jestli nevím o někom, kdo by chtěl jít

Reagovat
tofupust

Reagovat
Firkraag

Jen ať

Reagovat
Greny

Lístky jsou jo? Tak to bych klidně jel s kamosema, ale máme strach že bychom se na půl cesty někde otáčeli že to odlozili

Reagovat
Kily

ee, vstupenky jsou vyprodané, jen majitelé permanentek jsou v lepším případě jen nemocní/v práci

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Reagovat
John Obi Mikel

Česká kopaná pro fanoušky

Reagovat
dave30
Reagovat
Salfovic

Tak v Německu jsou fanoušci spolumajitelé, to je úplně o něčem jiném.

Reagovat
Kily

hmm, jsem zkusil deset lidí, jeden má lístek a zbytek odmítl. Vlastně by se dalo říct, že se v místních konečně probudila pardubická hrdost, jelikož se semkli a dali tímhle způsobem Spartě jednoznačně najevo, že tady na ní není nikdo zvědavý

Reagovat
Freedo

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
delfin

Reagovat
Salfovic

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
ratusek

Reagovat
db18

Reagovat
mistr129

oni to ještě ti chcípáci hodí na Zlín, neuvěřitelný

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
Greny

no já bych ale věřil tomu že by to Zlín hrát chtěl za každou cenu a proto včera nezadali o delegáta

Reagovat
Firkraag

Hodit to na nejslabšího je nejjednodušší

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Igner Farnsworth

V Pardubicích někoho napadlo použít fén nebo se tam od rána otočila 100x Tatra?

Reagovat
Kily

uklízelo se od včerejšího rána, dokonce se zapojili i členové vedení

Reagovat
Igner Farnsworth

, tohle je reakce na jinej článek

Reagovat
Kily

sice tady to bílé svinstvo padalo dva dny, ale bylo to jen lehké sněžení, takže toho nenapadlo tak moc, navíc v noci přestalo

Reagovat
monty25

Já se spíš děsím toho, jak to hřiště bude vypadat po zápase...

Reagovat
5PUR5

Reagovat
Kepy_FCB

Když se chce...

Reagovat
Sosi

Tak to nechápu. Od včerejška nenasněžilo nic, mrzne, teren neni vlativy... bud meli vcera odlozit cele kolo, nebo to nechat odehrat. Podle.me se jen lekli vcera te Olomouce a bali se, ze to dopadne stejne...

Reagovat
delfin

Rozhoduje delgát. Tipuju že řekli, že je to podmáčený.

Reagovat
Whitemedia

Kde od včerejška nesněžilo? Tady ve Zlíně to padalo celou noc.

Reagovat
doshcz

Pan Svoboda uchranil Slavii od bodove ztraty s mocnym Zlinem a slavisti tu nadavaj

Reagovat
delfin

Sprata do toho!

Reagovat
Salfovic

Je to tydýt.

Reagovat
PBLead

to už je holt osobnostní rys některých, za vším vidět spiknutí a jak jim jen ubližujou.

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
mrtvej ofsajd

Bud je to naprostá retardace LFA, zvláště k jasne předpovědi, nebo to je vzkaz Slavii, že na ně jebou a otevřené vyhlášení války.

Sadek si vse osefoval v poklidu.

Táhnout tym v kalamitní stavu do Zlína, když ve čtvrtek byli v Tiraspolu...dobrej fakac.

Reagovat
jackinho10

Šádek si podle me nic osefovavat nemusel, protoze hraci Plzne uz byli od patku v Ostrave.

Reagovat
bobis21

Takže byl rozdíl jen v tom, že nebrečel na netu jak Jarda. Chová se jak čurák a pak se diví, že s ním všichni jednají jak s čurákem

Reagovat
jackinho10

Nazor hodny inteligentniho fanouska

Ja treba rozdil vidim v tom, ze hraci Plzne nemuseli absolvovat cestu autobusem pres skoro celou republiku.

Reagovat
Greny

Však to nemuseli ani Slavisti

Reagovat
Salfovic

Mohli do toho klubového autobusu naložit bezdomovce.

Reagovat
Greny

To nevím, ale Plzenaci se vůbec nevraceli do Plzně po pohárech, mohla to tak vyřešit i Slavie ne?

Reagovat
jackinho10

Ano mohli spolehat na to, ze na LFA budou mit v nedeli zdravy rozum.

Reagovat
bobis21

Hráči Plzně ale v Ostravě už byli v době rozhodnutí o odkladu.

Reagovat
jackinho10

Presne tak a v tom je ten rozdil ze

Reagovat
Salfovic

Žádnej rozdíl, vy jste se to taky dozvěděli až na místě.

Reagovat
jackinho10

A presne takovi jsou v LFA.

Reagovat
Salfovic

Šádek si to tak ošéfoval, že už jsou v Ostravě od pátku

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
Blasphemer

Šádek si půjčil HAARP od Amíků, aby tím ovlivnil ligu a hlavně poškodil Slavii. Příště by měl Jarda víc octovat a možná by se to nestalo.

Reagovat
Mass

Příště to chce na LFA poslat se žádostí taky pytel jablek, Tvrdíku.

Tak snad se na týhle zbytečný cestě nikdo nerozbil, co poslouchám, tak nehod na silnicích je víc než dost.

Reagovat
smazaný uživatel

Pomůže jen to, když Tydýtovi pošle pytel peněz, aby mu nahradil tu ztrátu, co mu způsobil tím, že ho donutil k tendru na TV práva.

Reagovat
meno

pikachu surprised face

Reagovat
lampas

Takže si ta kurva Tvrdík to odložení nakonec vybrečel Dělají, jako kdyby byla poprvé v historii lidstva zima.

Reagovat
Blasphemer

Už včera bylo jasný, že se odehraje maximálně jeden sobotní zápas a už se taky vědělo, že minimálně Plzeň nebude hrát v Ostravě. Za těchto okolností je mi fakt záhadou, proč se neodložilo celé kolo. Stejně budou muset hledat termín pro dohrávku šesti zápasů. Myslím že daleko lepší a regulérnější by bylo, kdyby se pak v jednom termínu dohrávalo celé kolo. Hrát dva zápasy s osmi je fakt píčovina.

Reagovat
monty25

Přesně, navíc je to o zdraví hráčů i diváků.

Reagovat
srandamač

Přesně, studené pivo v téhle zimě, to je o nastydnutí.

Reagovat
Blasphemer

Nevim jak jinde, ale v Plzni už delaji par kol i svarak.

Reagovat
Imos

v Liberci taky a díky tomu, že nás tam je tak málo ani nemrzneš ve frontě

Reagovat
monty25

Já studený pivo na fotbale nepil a stejně jsem teď nachcípanej jako už dlouho ne.

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
pobody's nerfect

Proč by hráli zápas s osmi? Však jedou společně busem ne?

Reagovat
Blasphemer

Wow, neskutečný humor. Datloval jsem to na hajzlu na mobilu, takže se divím, že tam mám jen tenhle preklep.

Reagovat
Salfovic

Fůj, si vem, že si to někdo přečte u jídla.

Reagovat
Cotton

Reagovat
Sosi

Jakoze pri srani ti vypina mozek?

Reagovat
Blasphemer

Hovna mi tlačí na mozek.

Reagovat
Kucka

Reagovat
Sosi

Reagovat
Salfovic

Ideálně by mohla ještě ztratit Sparta, to by teprve pak byla prdel.

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
žrout

Reagovat
Bakary3

Sice Jardu za jeho výstupy taky často kritizuju, ale tady jsou za curaky jen a pouze LFA.

Ale jak jsem četl diskuzi už včera, spoustu retardu, který zase hlásili jen Tvrdíka, ikdyz v tomhle případě je pravda na jeho straně. Protože prostě Tvrdík.

Reagovat
John Obi Mikel

Překvapuje tě to tady?

Reagovat
Bakary3

To samozřejmě vůbec

Reagovat
Strakosha

Neznamená, že když si kupuješ jízdenku, tak se ti všichni budou klanět. LFA Tvrdíkovi ukázala, že všechno si jízdenkou koupit nedá

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
mistr129

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
žrout

Reagovat
Rizek

Za sebe otevřeně - Prostě Tvrdík.

Reagovat
Bakary3

Promiň, ale teda:

"Napsal jsem píčovinu.

Prostě Tvrdík"

Tak super, no

Reagovat
Rizek

Samozřejmě to není jen o Tvrdíkovi, ale tak nějak jste si zvykli, že vám všechno prochází, takže se teď hodně lidí zaraduje nad tím, když vám liga jednou nekývla. A to, jak to Tvrdík na X včera rozehrál, byla opravdu nadutost level milion. Tak to vidím já.

Reagovat
bobis21

Na jednu stranu chcete být "středoevropský velkoklub", na druhou je od vašeho vedení komunikace na úrovni namyšlené třináctky. Je pak jasné, že se vám za to budou všichni vysmívat.

Reagovat
Bakary3

Ale jako v tomhle případě za co?

Požadovali věc, která byla naprosto opodstatněna.

Oni s tebou vyjebou, vyloženě.

Je pak správný dělat, že se nic nestalo, ze z tyhle strany bylo od lfa vše ok?

Když se chovají jak dementi a mluví o nějaký oficiální žádosti, která tady nemá žádný opodstatnění?

Za mě je dlouhodobě jediná chyba, že tuhle komunikaci okolo nedělá vyloženě tiskový mluvčí, který by se od toho uměl trošku oprostit a byl profesionálnější.

Tady je ale Slavia dost v právu, takže namyšlená třináctka je od tebe trošku mimo.

Reagovat
bobis21

"Za mě je dlouhodobě jediná chyba, že tuhle komunikaci okolo nedělá vyloženě tiskový mluvčí, který by se od toho uměl trošku oprostit a byl profesionálnější." - a to je přesně ono. Dělat tu komunikaci nějak profesionálně, ne že si trvdík píše na twitter co ho zrovna napadne při sraní.

Reagovat
tofupust

Na stolici byl Blasphemer, ne Tvrdik.

Reagovat
Bakary3

Ano, o tom žádná, ale už to tak je, takže hodnotím jen obsah...

A tady je to, co píše, na místě, takže ten výsměch na něj byl prostě mimo

Reagovat
bobis21

Nebyl mimo, protože to co předváděl bylo až bolestivě trapné.

Reagovat
PBLead

Reagovat
Bakary3

No, tak... Tady nečekám šanci na shodu, ok

Reagovat
verv

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
Petr325

Reagovat
JessePinkman

Reagovat
andrew96

Reagovat
tofupust

Namyslena trinactka > uplakana Slavia

Reagovat
$$CaptainKokotko

Mě to přijde v pohodě. Nevím proč by se jim měl za tohle někdo vysmívat

Reagovat
John Obi Mikel

Kdo chce psa bít, hůl si najde.

Reagovat
$$CaptainKokotko

Reagovat
Coutinho10

a zajímavý, že Plzeň do Ostravy nemusela...jaká náhoda, jaký je v těch podmínkách na východě rozdíl ?

Reagovat
John Obi Mikel

Plzeň tam prý už jela rovnou z Albanie

Reagovat
Coutinho10

takže si to nějak rovnou ošéfovali s Baníkem

Reagovat
Bakary3

No... Buď jsou fakt nekompetentní, nebo jednali účelově, myslím LFA, nevím, jak jinak si to vysvětlit

Reagovat
kilobyte

Jednali stejně jako když odkládali zápasy kvůli covidu. Prostě "random".

Reagovat
Coutinho10

j jako takto si člověk jejich důvěru fakt nezíská

Reagovat
Greny

Plzeň tam byla už v pátek

Reagovat
mistr129

No to je hezký, ale taky se už v sobotu ráno rozhodlo o zrušení

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
db18

V sobotu ráno tam Viktorka měla předzápasový trénink...

Reagovat
r.mrazik

oni jsou fakt číňani

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
Rizek

Reagovat
havrys99

Reagovat
samson192

Reagovat
db18

Reagovat
verv

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
andrew96

Zajeď si někdy do Ostravy a Zlína prosím.

Reagovat
Coutinho10

úplně mě to neláká, ale díky

možná to vyznělo, že je házím do jednoho pytle, ale předpověď byla +- podobná u obou měst, takže spíš to fakt tak vypadá, že LFA nemůže zkousnout, že Tvrdík nenechal přeházování práv za drobáky pro Pragosport, jak bylo zvykem a dělají nám naschvály dál

Reagovat
andrew96

Reálně bylo ale počasí dost jiné, respektive na Zlínsku se to výrazně zhoršilo skutečně až v noci ze soboty na neděli.

Reagovat
Cotton

Reagovat
Coutinho10

super a kkti nás tam ženou

Reagovat
CHONG

Nečekaně

Reagovat
oli9

Tak hlavně že je potahali půl soboty po dálnici v kolonach

Reagovat
delfin

A to jsou ještě dvě kola před námi.

Reagovat
oli9

Myslím si že takové sněžení už nebude..

Na Vánoce klasika +12

Reagovat
Salfovic

Aspoň se mohli kochat českou krajinou v zimním hávu.

Reagovat
delfin

Škoda, že v autobuse se na sněhu moc neda driftovat s ručkou.

Reagovat
Uwe háže buly

No s tím vysokým bych to nedělal, když máš těžiště víc nahoře, ale jinak to jde pohodě.

Reagovat
Vinci

Snad to chudinky prezijou

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
Pony Slaystation

Všechny křivdy se dějí jen Slavistum, neskutečný ubrečenci. Tvrdíku, karma je zdarma...

Reagovat
delfin

Dobrá karma? Nebo špatná?

Reagovat
dave30

https://fcbayern.com/de/news/2023/12/wegen-extremer-schneefaelle-bundesliga-spiel-gegen-union-berlin-abgesagt?fbclid=IwAR0WIBH-ng6b080mleU2vDb5OEQKsWnxqOAzk3Vuf4WrOahqeLA--xQc3RM

Opravdu neuvěřitelný rozdíl v přístupu. Oni to tam odloží kvůli pohodlí diváka... Je to opravdu jenom proto, že tam ti fanoušci na fotbal chodí a u nás téměř ne?

Reagovat
Rizek

Tvrdík je náturou jakou Mourinho. Dokáže masy Slávistů neustále přesvědčovat, jak moc dobře to s klubem myslí, a jak moc klubu ubližují ti druzí. A on je ten hrdinný rytíř, který Slávii brání, seč může.

Bohudík za Kréťu, který taky není svatý, ale nedělá klubu takovouhle ostudu.

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
r.mrazik

to ne...Tvrdik je naturou proste klasicky smejdsky Socan

Reagovat
kilobyte

Nebyl to Zlín, jak jednomu klubu LFA odmítla odložit zápas, když měli v týmu asi 15 pozitivně testovaných? A pak Slavii odložili zápas, když měli asi 10 falešně pozitivních. A pak to zdůvodňovali tím, že Slavia dala oficiální žádost.

Třeba se chtěl Zlín pomstít.

Reagovat
Zdechlina

LFAVCD

Reagovat
Witcher

V bundeslize a pl se taky jezdí Karosou? ptám se pro kamaráda

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele