Kvalifikace MS se bude hrát v Praze, Teplicích a Brně

19.03.2008, 17:30
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (43)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Nedvěd..

byl bych moc rád, kdyby hrál na EURU a hlasy, které se odvolávají na to, že Nedvěd nehrál kvalifikaci, jenom se tam chce zase nasrat jsou trapné. Nedvěd se cosi nahrál a takový hráč se neodmítá.. 80% zápasů za repre zahrál v takovém tempu, že přecházel zrak.. ten nemusí nic dokazovat v kvalifikaci. Můj názor, kdo viděl Nedvěda proti Itálii na MS musí mi dát zapravdu, tam se taky nasral, ale to co předvědl bylo neuvěřitelné a dech beroucí. Prakticky to byl jenom Nedvěd kdo odvedl maximum. Sláva mu!

Reagovat
smazaný uživatel

S Nedvědem souhlasím. Jinak co se týče nahrazení Olomouce Brnem, to snáším velmi těžko. V Olomouci byla vždy skvělá atmosféra, taková v Brně (tedy na tomto hrozném stadionu) nikdy nebude. Bohužel jde o pokračování boje Košťálovy kliky na svazu proti Kubíčkovi. Je škoda, že se nějaký zápas (alespoň přátelský) neodehraje na Slovácku, tam byla také vždy velmi dobrá fotbalová atmosféra.

Reagovat
smazaný uživatel

mas recht ten brnenskej stadion je hraznej

Reagovat
smazaný uživatel

souhlasím s Olomoucí.. tam se odehrály hezké zápasy. Slovácko má podle mne moc malý stadion, atmosféra skvělá, ale co naplat, podle mne je ten stadion ideální pro repre do 21*.. přátelák možná, já jsem spíše proti. Olomouc je super. Proti Brnu nic nemám, ten stadion je pofidérní, ale nijak zvláště mi to nevadí. Teplice klasika.

Reagovat
smazaný uživatel

Jojo u nás v Olomouci byla vždycky na repre(případně na poháry) nádherná atmosféra, na trénink přišlo 5000lidí. Toto fakt nepochopím.

Reagovat
M11

Reagovat
alegre

Ten hrozný stadión v Brně je nefotbalový. Ale právě tak nechápu, proč se má hrát na dvou stadiónech v Praze. Tedy chápu, má to jasné jméno: Košťál. Tak ať hrají všechno v té AXA Aréně a nestěhují se během 4 dnů jak bezdomovci...Nedvěd? Jako fotbalista , jinak..., no nevím.

Reagovat
M11

ale ja vim nektera vyjadreni nebyla stastna.. ale myslim ze se mu u nas az moc krivdi.. divne je ze u nas je z nej delany sasek a v italii ho uctivaji.. ale je to slozita povaha to je fakt...a ted se bavime o jeho hernich kvalitach a to je nejdulezitejsi

Reagovat
smazaný uživatel

to uz tady bylo hodne krat ze se chce vratit do repre

Reagovat
smazaný uživatel

na každém šprochu pravdy trochu.

Reagovat
rufus

Ačkoliv by to nebylo moc fér vůči ostatním hráčům, kteří Euro vykopali v kvalifikaci, tak jsem taky víc pro to, aby se Nedvěd vrátil zpátky. Rozhodně by to byla velká posila, jeho zápal pro hru je neskutečnej, strhnul by svým výkonem ostatní spoluhráče..

ALE v první řadě v tom musí mít jasno sám Nedvěd a ne pořád to jeho typický váhání! Viz. dnešní Sport: A co červnové mistrovství Evropy v Rakousku a Švýcarsku? "Jestli bych se měl vracet do reprezentace? Nevím. To je těžké říct. Nejsem tam už dlouho a nevím, zda bych na to měl a jestli bych týmu ještě pomohl. Myslím, že je to ani nenapadne, zavolat mi nebo tak..."

Reagovat
smazaný uživatel

mně jsou sympatičtí váhaví lidé, protože takový jsem sám.

Reagovat
rufus

Já neřekl, že je mi Nedvěd nesympatický, ale už by měl mít jasno, jestli by na EURO chtěl jet nebo ne. Už se to blíží, moc času nezbývá a neni prostor na váhání. On sám řekl, že ještě neví a myslí si, že by mu nikdo z reprezentace nezavolal, ale co by řekl, když by se ho zeptali? Že ještě neví.. Možná to jen nechtěl sdělit do médií, v tom bych to schvaloval, jenže nebylo by to poprvé, kdy takhle váhá a teď na to opravdu neni nejvhodnější situace. Takže jestli chce jet, měl by to říct narovinu.

Reagovat
smazaný uživatel

Po sportovní stránce by reprezentaci určitě prospěl. Ale pokud řekne, že definitivně končí a najednou dostane před Eurem chuť reprezentovat, tak mi to nepříjde jako pravé ořechové. Byl bych radši, kdyby tam nejel.

Reagovat
smazaný uživatel

No skoda, ze to nebude Brazilie nebo Argentina.Ale i ta Anglie nebo Italie jsou dobry tymy(no i kdyz s Italii jsme hrali docela nedavno),hlavne aby hosi odvedli dobrej vykon.

Reagovat
smazaný uživatel

Prý by to měla být Argentina.

Reagovat
M11

nechapu.. jak se oteviral stadion u nas v Hradisti tak to bylo reci jak je svaz rad ze muze rozsirit vyber o dalsi stadion.. a jedine co tu bylo kdyz nepocitam 21 zapas se Srbskem.. coz byla spis rozlucka Nedveda.. kdyz je tu plno... je tu atmosfera jak cip...

Reagovat
smazaný uživatel

atmoféra super jak už jsem psal, ale to je takovej stadionek... já nevím, mi se to tam moc nepáčí, ale každý proti chuti.

Reagovat
smazaný uživatel

A co je Liberec, kde se hrála minulá kvalifikace? Navíc stadion Slovácka má větší kapacitu než v Brně...

Reagovat
smazaný uživatel

o Liberci jsem se nevyjádřil... ta tvoje narážka je trochu scestná. Prostě mi to tam nesedí, toť vše. Brno mi nevadí, ptže jako město ho mám rád, ale ten stadion je pofidérní.. toť vše

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, výborný stadion. Navíc by Morava měla dostat větší prostor (vzhledem k tamním stadionům hlavně v zápasech proti méně kvalitním soupeřům).

Reagovat
smazaný uživatel

*mělo tam být "každému po chuti"

Reagovat
smazaný uživatel

a tohle zas měla být reakce na M11..

Reagovat
M11

ja vim ze je to maly stadionek.. ale myslim si ze je stale nove postaven.. zazemi je vynikajici vse moderni.. na nejakeho slabsiho soupere opravdu podle me ideal... a zase tak mala kapacita to neni.. a tady i kdyby hraly Faerske ostrovy tak bude plno... nebo aspon teda vic tech pratelaku sem muzou dat.. co je lepsi 8 tisic sedicich fandu na Letne nebo 8 tisic vyprodany stadion tady v Uh.. ja nechci tady nikomu nic nutit ale myslim ze kdyz to srovnam s Libercem kolik tam bylo zapasu za tu dobu a mame srovnatelny stadion... je to zarazejici... a to ze oddelaji Olmik se mi taky nelibi... Brnensky stanek je krajne nefotbalovy

Reagovat
smazaný uživatel

To muselo být pro Prose velmi drahé, ale aby mu tam vůbec někdo přišel .

Reagovat
smazaný uživatel

Vy jste dmnti. Píšete, že na Brno se nechodí, ale když se Brnu daří, tak se chodí. Viz poslední 2 domácí zápasy. Stadion v Brně není na dobré úrovni, ale až budou Lužánky, tak tam příjde 30 000 lidí. A že je stadion v Brně nefotbalový? V Olomouci taky není všelijakej a město jako Brno si zaslouží nějaký reprezentační zápas

Reagovat
smazaný uživatel

V Olomouci není všelijakej? Neříkám že je zrovna světovej, ale minimálně o třídu lepší jak v Brně je určitě. Jinak nic proti Brnu, až se někdy zrekonstruují Lužánky tak ´budu jenom rád když tam bude hrát repre ale na tom rádoby stadionu co tam je tedkom to snad ani nemůže být vtip

Reagovat
Talker

Ohledně stadionů - Brno Olomouc byla lepší...

Ohledně Nedvěda - nemám ho moc rád,ale jak tak koukám na repre zálohu tak by se mohl hodit...

Reagovat
alegre

Budeme hrat s Anglii ve Wembley!

Reagovat
smazaný uživatel

tak to je fantazie, předpokládám, že to bude velmi očekávaný zápas, když tam přijedeme jakožto semifinalisté EURA

Reagovat
alegre

Reagovat
Talker

Pokud nedopadnem jako na MS

Reagovat
smazaný uživatel

Kvalifikace v Brně. Tak to je snad špatný vtip.

Reagovat
smazaný uživatel

Kvalifikace v Praze (new Eden) je jasná, moderní stadión se vším všudy. V Teplicích je dobré zázemí, ale trošku už to je provařený a ani místní fans pro reprezentaci (ani pro svůj klub) nijak extrémně nehoří. Brno si samozřejmě plně zaslouží hostit po letech repre ČR, ale to by muselo mít nový stadión !!! Rekonstrukce starého stánku Za Lužánkami se ještě ani nerozjela, ani nevím, v jakém to je nyní stádiu. Současný stadión v Srbské ul. není na fotbal ideální. ČMFS záměrně bojkotuje Olomouc a Slovácko. Je to jasné proč. Zbytečné to dál rozebírat. Zkrátka máme pěkné, moderrní stadióny, kde by se lidi na vystoupení repre těší, ale hrát se tam nebude a nebude. To radši budou hledat místa, kde to nebude ono a sami to dobře vědí, ale slintat budou něco o tom proč tak a tak, atd. Bída a bída !

Reagovat
alegre

Slavia? Bude se hrát 2x na Spartě!

Reagovat
smazaný uživatel

Já myslel, že 1x v novém Edenu.

Reagovat
Slejdy

presne

Reagovat
smazaný uživatel

v teplicich nehori fanousci jo a co je pak slavie?jsou prvni a chodi na ne stezi 3000 jsi asi znalec nejdriv se podivej na tabulku navstevnosti..a prestan poslouchat capka kterej kdyz vidi proridle tribuny tak hned odsoudi teplicaky ze tam nikdo nechodi a pritom ve zbytku republiky je to stejny akorat nemaji tak velky stadion a neni to tak videt...myslim ze v republice nema konkurenci banik zbytek je priblizne stejny a jinak lepsi stadion po letny a edenu nez v teplicich neni..

Reagovat
smazaný uživatel

Jenomže na eden může přijít kdokoliv z Prahy na rozdíl od Teplic

Reagovat
Talker

Tak ono v teplicích taky naplní pro repre... stejně jako kdekoliv v republice,jde o to,kdo si to cinkne...

Reagovat
smazaný uživatel

Jenže u Slave je ta výhoda, že se na ní můžou sjet fans z celé republiky, což u Teplic nehrozí. A návštěvy po přestěhování se zvednou, lidi nebude lákat jen fotbal, ale další důležité mimofotbalové věci. Např. poskytované služby, pohodlí, atd. A nemusím poslouchat p. Čapka, úsudek si udělám v klidu sám, milý hochu.

Reagovat
smazaný uživatel

tak kdyz si myslis ze jinym tymum nez sparte a slavii nefandi nikdo jiny nez lide z mesta kde sidli je dost divny...dale k tem navstevam myslim ze se zvednou urcite ale kolik chodi slavistu ted tak tolik bude priblizne po roce...pravych fanousku je malo a je to skoda ne jen pro slavii ktera si zaslouzi vetsi publikum...a jestli jsis udelal usudek o klubu kde jsi asi nikdy nebyl tak to mluvi samo za sebe chlapce...

Reagovat
smazaný uživatel

Sparta a Slavia jsou dva nej... kluby v ČR a pak ostatní, mimo nich má jen minnimum klubů fanoušky i mimo sídelní město, např. Bohemians 1905,... A s tím úsudkem se to má následovně : nevím proč tvrdíš, že jsem tam nikdy nebyl, když to vůbec nevíš !!!!!!!!!!!!!! Je to jednoduché to takto vyslovit, aniž člověk o tom druhém cokoli ví či spíše neví !!!

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele