Kvalifikace MS (Evropa) - preview prvních barážových zápasů

15.11.2013, 08:37, aktualizováno 15.11.2013, 08:37
Previews
Evropská část kvalifikace i MS 2014 brzy pozná poslední čtyři postupující. Šlágrem baráže má být souboj Portugalska a Švédska, jehož první část se odehraje v Lisabonu, Francie se představí na Ukrajině, Řecko hostí Rumunsko a Chorvatsko se musí popasovat s chladným prostředím na Islandu...
Portugalsko - Švédsko  (pátek 20:45)
Páteční večer by mohl mnohé napovědět o šancích dvou ambiciózních týmů. V Lisabonu se však bude odehrávat ještě jeden velký souboj: domácí Cristiano Ronaldo totiž v přímém střetu vyzve další hvězdu evropské kopané. Podaří se mu zazářit, nebo se z gólu bude radovat Zlatan Ibrahimović?

Přestože jde o postup celé zemi, v obou mančaftech se bude pozornost vztahovat především na duo velkých osobností evropské kopané. Zatímco Portugalci se pyšní Cristianem Ronaldem, Švédsko hodně spoléhá na schopnosti Ibrahimoviće. Dalo by se říct, že pro ega obou zmíněných pánů však není v základních skupinách mistrovství světa místo - postoupit může jen jeden z nich.

Kdybychom spočítali všechny zásahy obou útočníků dohromady, jen za probíhající sezonu bychom se dostali na skvostné číslo 39! Vysoký Švéd sice nepatří mezi nejmladší hráče barážových klání, ale i přes 32 let se cítí v doposud možná nejlepší formě. Na tiskové konferenci švédského týmu ještě před odletem totiž řekl: "Celou svou kariéru pracuji na tom, abych se neustále zlepšoval. I když už mám nějaký věk, cítím se ve velké pohodě. Myslím, že jsem ještě nikdy takhle dobře nehrál. Bude to tím, že opravdu tvrdě trénuji a měl jsem možnost hrát vedle těch nejlepších a za ty nejlepší kluby," nahlédl populární "Ibra" do své minulosti.

Mnoha osobnostem světového formátu se v poslední době klade jednoduchá otázka: Kdo je nejlepším hráčem uplynulého ročníku? Zlatan nemá žádného favorita, naopak si cení všech tří nejvýše postavených hráčů: "Podle mého názoru se Ribéry prezentuje opravdu skvěle. Vyhrál všechny důležité trofeje a stal se klíčovým hráčem týmu. Pak tady máme Lionela Messiho, který se prostě narodil s obrovským talentem. To je příklad člověka, který dostal dar od Boha. No a Cristiano Ronaldo je prostě fantastický. Všichni tři hráči jsou těmi nejlepšími," dodává rodák z města Malmö.

Statistiky stojí mírně na straně Švédů protože z posledních patnácti utkání podlehli Portugalcům pouze třikrát. Poslední dva duely však skončily bezbrankovou remízou, což budou chtít oba soupeři napravit. Ronaldo a spol. se sice chtějí kvalifikovat na třetí po sobě jdoucí šampionát, ale na domácí půdě Švédy už sedmkrát neporazili! Svěřencům trenéra Erika Hamrena se nepovedl poslední zápas, ve kterém podlehli favorizovanému Německu poměrem 5:3, Portugalci naopak již sedm posledních kvalifikačních utkání neprohráli.

Domácí Seleccao se možná bude muset vyrovnat s několika důležitými absencemi. Miguel Veloso nenastoupí zcela určitě, protože bolest v jeho levém kotníku je prý příliš velká. Kromě něj panovaly obavy o zdravotní stav také u dvojice Fabio Coentrao - Joao Pereira. Všem fanouškům domácího týmu pochopitelně zatrnulo, když čtvrteční trénink nedohrál ani Cristiano Ronaldo, podle posledních zpráv by ale útočník Realu Madrid chybět neměl. Ostatně, trenér Paulo Bento prohlásil: "Bylo to jen nepatrné zranění. Ronaldo odpočíval jen z preventivních důvodů. Počítám s ním do základní sestavy," uklidnil Bento překvapené Portugalce. Zlomí domácí hráči na domácí půdě švédské prokletí?
Portugalsko - pravděpodobná sestava:
Patricio - A. Almeida, Pepe, Ricardo Costa, Antunes - Meireles, Veloso, Moutinho - Nani, C. Ronaldo, Helder Postiga
Švédsko - pravděpodobná sestava:
Isaksson - Lustig, Nilsson, Antonsson, Olsson - Wernbloom, Elm - Larsson, Kacaniklic - Elmander, Ibrahimovic
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.70 - 3.90 - 5.50
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Ukrajina - Francie  (pátek 20:45)
Někdejší vítěz mistrovství světa nemá na týmy bývalého východního bloku dobré vzpomínky. Nyní jej čeká další souboj o vše; přivítá je Ukrajina. Les Bleus však kromě nevýhody hostujícího týmu budou čelit také skvělé statistice Ukrajinců. Svěřenci trenéra Fomenka totiž již jedenáct utkání neprohráli!

Před dvaceti lety nastupoval Didier Deschamps k důležitému utkání proti Bulharsku. Záložník francouzské reprezentace však po uplynutí určeného času nemohl oslavovat - před diváky v Parku princů totiž národní výběr svému soupeři podlehl poměrem 2:1. Francouzi - tehdy ještě vedení trenérem Gerardem Houllierem - se kvůli prohře nedokázali kvalifikovat na nadcházející mistrovství světa pro rok 1994 a dodnes tuto ztrátu pociťují.

Chuť si Deschamps ještě coby hráč alespoň částečně napravil o čtyři roky později, když měl tu čest vést svou zemi k titulu s kapitánskou páskou na ruce. Také ve zbývajících třech šampionátech se Francie dokázala probojovat do závěrečné fáze, i když v letech 2002 a 2010 nepostoupila ze základní skupiny. Na německé půdě v roce 2006 ale byli Francouzi opět velmi blízko trofeje, když se dostali do finále. Památný zápas však nakonec rozhodly penalty, v nichž se díky poslednímu zásahu Fabia Grossa radovali Italové.

Ani vzpomínané výsledky však podle slov trenéra Deschampse nezahojily ránu, kterou vyřazení v roce 1993 způsobilo. Na tiskové konferenci to bývalý hráč Marseille či Juventusu komentoval následovně: "Možná je to už dvacet let, ale stále to mám v hlavě. Často na náš neúspěch myslím a rozhodně jej už nikdy nechci zažít. Čekají nás dva duely v pěti dnech a náš cíl je jasný - kvalifikovat se bez ohledu na cokoli jiného. Moji hráči dobře vědí, do čeho jdou. Jsou to profesionálové a to znamená, že hrají s chutí, citem pro odpovědnost a především se vždy snaží vyhrát," dodal rázně Deschamps.

V sestavě hostujících Francouzů by se měl objevit obránce Patrice Evra, který v posledních týdnech rozvířil poklidné vody národního týmu, když kritizoval několik sportovních komentátorů včetně Bixenteho Lizarazua. Kromě něj se Ukrajinci budou muset vyrovnat také se schopnostmi Francka Ribéryho, který zaznamenal čtyři góly v posledních třech startech za Les Bleus.

Hosty však na ukrajinské půdě nečeká nic snadného. Trenér Michajlo Fomenko proměnil slibný tým v opravdovou hrozbu, když s ním za dobu svého účinkování na lavičce ještě neprohrál. Ukrajinci jsou neporaženi již jedenáct zápasů, k čemuž vydatně pomáhá také organizovaná defenzíva. Ta už v posledních sedmi zápasech neinkasovala! Ani historie Ukrajiny však není bez kazu. Podobně jako Francouzi se musí i domácí tým vyrovnávat s několika minulými neúspěchy. Porážky od Chorvatska, Německa a Řecka totiž Ukrajincům nedovolily postoupit na mistrovství světa v letech 1998, 2002 a 2010.

To ale současného trenéra netrápí. Michajlo Fomenko na tiskové konferenci prohlásil: "O minulých zápasech mluví pouze novináři a fanoušci. Můj tým se nemůže trápit historií - hráči se mají zaměřovat jen na budoucnost," dodal zkušený trenér. Ten se bude nejvíce spoléhat na dvojici Jevhen Konopljanka a Andrij Jarmolenko. Zvládne ofenzivní duo dotáhnout Zbirnou na další šampionát?
Ukrajina - pravděpodobná sestava:
Pjatov - Fedeckij, Chačeridi, Kucher, Ševčuk - Rotaň, Edmar, Jarmolenko, Bezus (Stěpanenko), Konopljanka - Zozulja
Francie - pravděpodobná sestava:
Lloris - Debuchy, Koscielny, Abidal, Evra - Pogba, Cabaye (Nasri), Matuidi - Rémy, Giroud, Ribéry
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 3.60 - 3.20 - 2.30
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Řecko - Rumunsko  (pátek 20:45)
V balkánském derby se rozhodně nedá očekávat hra bez emocí a pro oba celky je postup na světový šampionát nesmírně důležitý. Řecko startovalo na tomto svátku poprvé v roce 1994 v USA a nyní usiluje o svou teprve třetí účast, Rumuni se zúčastnili hned sedmkrát. Naposledy se však na MS probojovali v roce 1998, kde ve Francii skončili v osmifinále. Favorit této bitvy se dá odhadovat jen těžko.

Řecko bylo ve své kvalifikační skupině favoritem a zvládlo ji velmi obstojně. V deseti utkáních nasbíralo slušných 25 bodů a za normálních okolností by tento výsledek stačil na přímou účast, jenže nakonec skončilo druhé o skóre za konkurenční Bosnou. Také hosté ukázali svou kvalitu a získali 19 bodů, v těžké konkurenci skončili druzí za suverénním Nizozemskem, ovšem před silným Maďarskem a Tureckem.

Oba dva výběry se naposledy střetly symbolicky přesně před dvěma lety 15. listopadu 2011 v přátelském duelu, kde Rumunsko překvapivě zvítězilo v Řecku v poměru 3:1. Řecko se zúčastnilo předchozího MS v JAR a vypadlo ve skupině, stejně jako v roce 1994. Rozhodně má co překonávat, ovšem nejprve musí zvládnout tuto těžkou zkoušku.

Řecký trenér Fernando Santos bude mít na rozdíl od svého protějšku k dispozici téměř kompletní kádr, mírné zdravotní potíže má klíčový útočník Georgios Samaras a jeho start je v pátečním klání výrazně ohrožen. "Jsme zkušený tým, který dokáže v takovýchto zápase vyhrát o jeden gól a postoupit. Dobře víme o kvalitách soupeře, ale pevně věříme, že uděláme o krok více a kvalifikujeme se do Brazílie," uvedl optimisticky.

Rumunský stratég Victor Piturca musí řešit mnohem větší komplikace s marodkou. Citelně chybět bude obránce anglického Tottenhamu a zároveň kapitán reprezentačního výběru Vlad Chiricheş. Původní diagnóza zlomeného nosu se sice nepotvrdila a Chiricheş bude potřebovat jen speciální masku, nicméně nastoupí případně až do odvetného barážového utkání. Připraven nebude ani Mihai Pintilii, který se zranil v Lize mistrů minulý týden.

Kvůli zranění zad možná nenastoupí obvyklá brankářská jednička Ciprian Tatarusanu, kterého by mohl nahradit Costel Pantilimon. Ten v se v nedávné době stal jedničkou anglického Manchesteru City a zatím se mu daří velmi dobře. "Řecko je nesmírně silný, zkušený a velmi koncentrovaný výběr, který hraje chytře a vždy míří za dobrým výsledkem. My ale určitě máme šanci a chceme ji zužitkovat," uvedl odhodlaně Piturca.

Jeho slova potvrdil též záložník Razvan Cocis: "Účast na světovém šampionátu je nesmírně důležitá pro rozvoj naší kariéry. Za každou cenu se chceme na MS kvalifikovat a vydáme se ze všech sil. Máme dobrý přehled o strategii soupeře. Hraje velmi defenzivně a čeká na chyby, které umí potrestat. Našim cílem je na půdě Řecka skórovat, nicméně i bezbranková remíza 0:0 by pro nás byla dobrým základem pro odvetu."
Řecko - pravděpodobná sestava:
Karnezis - Vyntra, Sokratis, Manolas, Holebas - Tziolis, Karagounis, Maniatis - Salpingidis, Samaras, Mitroglou
Rumunsko - pravděpodobná sestava:
Tatarusanu - Matel, Goian, Gardos, Rat - Bourceanu, Lazar - Torje, Maxim, Tanase - Marica
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.00 - 3.30 - 4.50
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Island - Chorvatsko  (pátek 20:00)
Sníh a mráz, takové podmínky čeká na fotbalisty Chorvatska, kteří jsou v této baráži s Islandem jednoznačným favoritem. Hosté si zatím na severu Evropy užívají kvůli počasí nemalé problémy, dokonce museli svůj trénink přesunout do haly. Domácí, znalí lépe těchto podmínek, by této výhody mohli využít.

Hostující celek se o mistrovství světa v Brazílii bude prát již s novým trenérem. Kouč Igor Štimac totiž rezignoval na svou funkci ihned po ukončení kvalifikačního cyklu ve skupinách, a tak jeho místo převzal bývalý reprezentant Niko Kovač, který předtím působil u národního mužstva jednadvacítky.

Los přitom Chorvatům určitě přál, z možných soupeřů mu vybral toho nejnezkušenějšího, jenž se zatím na žádný evropský ani světový šampionát neprobojoval. "Psychicky jsme v naprosté pohodě a to je skvělé. Všichni jsme připraveni na to, co nás čeká v pátek, dáme do toho všechno," mluvil spokojeně záložník Luka Modrič.

Kovačova dužina si nehodlá na nic stěžovat. Pravda, je celkem smůla, že Island nikdy v historii nehrál soutěžní utkání v půlce listopadu, kdy na ostrově panuje již krutá zima, a že zrovna slunečné Chorvatsko jako první okusí nepříjemné přírodní živly. "Podmínky jsou přece pro oba stejné," mával rukou Modrič.

Ani domácí lodivod Lars Lagerbäck kvůli této skutečnosti nezoufá. "Pokud počasí bude špatné, tak pro oba. Většina hráčů je zvyklá hrát v těchto podmínkách. Připouštím, že jestli bude foukat a pršet, bude to větší boj," říkal pro uefa.com. "Zatím jsme vždy ukazovali skvělý přístup. Ale proti Chorvatsku musíme zůstat realističtí."

Oba celky by mohly mít v odvetě na Maksimiru nepříjemnosti s vykartovanými. Třeba u Chorvatska je v ohrožení Modrič, Mandžukič, Čorluka, Eduardo, Kranjčar, Schildenfeld, Rakitič, Vrsaljko, Jelavič i Kovačič. A to je pořádně dlouhý seznam. "Nevím, jak jsme mohli nasbírat tolik žlutých karet," uvedl Kovač.

Že by však svému týmu naordinoval kvůli tomuto faktu gentlemanštější hru? "Nehrajeme basketbal," rázně odmítal. "I Islanďané jsou na tom s možnými suspendacemi podobně. Byla by škoda dostat zbytečnou žlutou, ale když je prostě potřeba, faulovat se musí. To je důvod, proč máme široký kádr," vysvětloval.

Pro Island je postup ze druhého místa senzačním úspěchem, spíše se čekalo, že se do play-off probojuje Slovinsko nebo Norsko. Domácí mají velkou sílu především směrem dopředu, vždyť sedmnáct gólů za celou kvalifikaci vstřelilo i první Švýcarsko. Tam mimochodem dokonce uhráli divokou remízu 4:4.

V dobré formě je typický hrot Kolbeinn Sigthórsson, jemuž se daří v Ajaxu, zezadu by ho měli podporovat Gylfi Sigurdsson, jenž začíná dostávat v Tottenhamu stále více prostoru, spolu s Jóhannem Gudmundssonem a zkušeným Eidurem Gudjohnsenem. První utkání v Reykjavíku bude řídit Španěl Alberto Undiano Mallenco.
Island - pravděpodobná sestava:
Halldórsson - Saevarsson, R. Sigurdsson, Árnason, Skúlason - Gunnarsson, Bjarnason - Gudjohnsen, G. Sigurdsson, Gudmundsson - Sigthórsson
Chorvatsko - pravděpodobná sestava:
Pletikosa - Vrsaljko, Lovren, Čorluka, Strinič - Srna, Modrič, Kovačič, Rakitič - Mandžukič, Jelavič
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 4.50 - 3.40 - 1.95
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (344)

Přidat komentář
penepi

Pome Sverige!

Reagovat
smazaný uživatel

1, 0, 1, 2...

Reagovat
smazaný uživatel

afram island !

Reagovat
smazaný uživatel

Kurvy špinavé Chorvátske, dostanú takú nakladačku, že zamrznú priamo vo svojej šestnástke! 3:1

Reagovat
oli9

nějaký chorvat ti na dovolené ojel starou ?

Reagovat
frankiefcb

třeba je to Srb.

Reagovat
Puskas

anebo Viking

Reagovat
frankiefcb

Tak to by asi prvně podpořil Island než, že by nadával na soupeře.

Reagovat
Puskas

třeba je řízlý s našincem, to je tuzemská specialita - fandit v první řadě pomocí urážek soupeře, nabude tak dojmu, že je pravý srdcař

Reagovat
frankiefcb

No jo no.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
DelPiero137

Az teraz mi to trklo CR vs. Ibra to sa oplati sledovat uz len koli nim dvom. Sepp by chcel zrusti baraz takychto zapasov, to by prisiel o nejake tie eurase...

Reagovat
smazaný uživatel

Čtyřikrát under, gólů asi moc padat nebude...

Reagovat
smazaný uživatel

Looking ahead, in an environment of modest growth in the euro area and well-anchored long-term inflation expectations, underlying price pressures should remain subdued.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Puskas

Chorvatsko

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
j_mrazik

Nevím, jestli sledovat POR x SWE nebo UKR x FRA.

Reagovat
Puskas

ten druhý by mohl být otevřenější

Reagovat
Puskas

ale zkus Srbsko-ČR

Reagovat
smazaný uživatel

jasná volba

Reagovat
smazaný uživatel

Od prvního dne očekávám dva rychlé zápasy, hlavně jsem zvědavý, co předvede Joker ve svém pekle ... Musíme urvat zítra čtyřhru

Reagovat
smazaný uživatel

Djoko

Reagovat
GEGE

Svedi uz dve golovky skoda....

Reagovat
madridcan

Ak mas DAJTO a notebook, tak nemas problem

Reagovat
j_mrazik

To jsem zkoušel párkrát koukat na 2 zápasy a ani z jednoho jsem toho moc neměl.

Reagovat
kiwwi

Anglicko - Chile

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska snad výhry Islandu, Rumunska, Ukrajiny a Ibry

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Určitě bych nebyl ani v jednom případě proti, ale víme, jak to ve fotbale chodí a realita bude nakonec taková, že na šampionát postoupí soupeři jmenovaných týmů, co bude v podání na jednoho hráče vše hrajících portugalských tragédů a zejména nesympatických, na všechno se neustále stěžujících, nejodpornější možný fotbalový styl reprezentujících Řeků pořádná facka fotbalovému fanouškovi, těšícímu se na MS.

Reagovat
olymp

videl jsi nejaky zapas Recka v kavaliifikaci?

Reagovat
frankiefcb

Reagovat
smazaný uživatel

Samej blivajz, kromě zápasu Island - Chorvatsko, na ten jediný mám chuť se dívat a také si ho na netu kouknu, pokud stihnu.

Reagovat
oli9

Island , Rumunsko, Francie, Švédsko

Reagovat
smazaný uživatel

idealna štvorka

Reagovat
minoLFC

kedy je ten druhy zapas Uruguaja?

Reagovat
smazaný uživatel

http://www.eurofotbal.cz/mistrovstvi-sveta-kvalifikace-2014/preview/uruguay-jordansko-363877/

Příště nebuď líný a více se snaž, když chceš něco vědět, ty prďolo

Reagovat
vladis271

Journalist: "Are you scared to face Falcao tonight?" - Mignolet: "Why would I be scared? I train with Suarez and Sturridge every day."

Reagovat
kiwwi

a Falcao z neho spravil statistu

Reagovat
vladis271

akurát som si všimol, ono sa hralo včera. Trapas.

Reagovat
frankiefcb

Postup přeji Islandu, Švédsku, Ukrajině a Rumunsku. Takže mě hoši nezklamejte.

Reagovat
Reggie

Reagovat
smazaný uživatel

realnejsie vyzeraju slobodne volby v Sev.Korei.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Rišan

Mám-li říct svůj názor, pak v prvním zápase ať postoupí ten lepší, tam nemám svého favorita. Ve druhém by měla na MS postoupit Francie už vzhledem ke své minulosti a aby smazala všechna poslední selhání včetně klubových. Problém je ovšem v "barevnosti" jejího týmu, hochům z kolonií nechybí jistě talent, ale mnohdy disciplína a chladný rozum. Ve třetím snad všichni budou přát Rumunům - ne proto, že by byli tak bezva, ale proto, že Řekové jsou tak protivní - a nejen ve fotbalu. A konečně Chorvatsko, které je v tabulkách už dlouho tak vysoko, ve skupině dost zklamalo, takže rozhodně budu držet palec statečnému maličkému Islandu.

Reagovat
olymp

videl jsi nejaky zapas Recka v kvalifikaci?

Reagovat
smazaný uživatel

Osobně by mě zajímalo nejvíce Island-Chorvatsko a nejméně naši kopáči !

Reagovat
smazaný uživatel

jen takova "blbost"....portugalci by sli na ctvrty po sobe jdouci sampionat,ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Boze, postoupit Island, tak snad preziju i dalsi haluzackej postup Portugalcu.

Neskutecne budu fandit Islandu.

Reagovat
fantomas

Reagovat
frankiefcb

Reagovat
Puskas

jednoznačně Chorvatům, nesmírně sympatický a hrdý národ

Reagovat
fantomas

Bejt tam ještě Bilić, tak váhám, takle mám jasno.

Reagovat
smazaný uživatel

Jop, já proti nim nic nemám, tady to je ale pro mě jasný.

Ideál by byl, kdyby šel Island, Chorvati, Švédi a teda Francouzi, i když ta současná generace mi moc blízká není, tu repre jako takovou mám prostě rád.

Reagovat
DelPiero137

Paci sa mi aj ich hra, technickejsia, chytra.

Reagovat
frankiefcb

Já třeba nemám rád Chorvaty a radši mám Srby. Už proto, že se CHorvati paktovali s nacisty a prováděli nechutná zvěrstva nejen a židech, ale i na Srbech za WWII. O to víc mi byli vždy více sympatičtější Srbové, kteří se jen tak nepoddali.

Reagovat
Robochelsea

Reagovat
Robochelsea

No teda sympatickí až tak nie ale hrdí určite. Nemám nič proti nim ako krajine, ale sú to takí hajzlíci ako aj my. Ale mám rád ich repre, preto palec.

Reagovat
domingo

Hrdy jo, ale sympaticky?

Reagovat
frankiefcb

Reagovat
cristiano.K.

čím je nesympatický? mně chorvati přijdou v pohodě. Že bych je nazval extra sympatákama to taky ne.

Reagovat
miky10

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

přemýšlím o sázce na Ibru a Mandžukiče. Co myslíte vy, dají gól?

Reagovat
smazaný uživatel

Švédsko remíza nebo prohra o gól. Kucííí musí uhrát hratelný výsledek do odvety.

Reagovat
olymp

HELLAS!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

VERONA

Reagovat
olymp

nn ...HELLAS!!! .. oficialni nazev nasi zeme!!!

Reagovat
smazaný uživatel

ok, jen jsem si rýpl

Reagovat
olymp

Reagovat
DelPiero137

Pozeram ze POR-SWE asi v nasich koncinach nebudu davat...

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska to vidím na pět remíz a málo gólů, ale postup přeji Islandu a Švédům.

Reagovat
Marv

Portugalsko - Švédsko 1:0

Rumunsko - Řecko 1:1

Ukrajina - Francie 0:0

Island - Chorvatsko 0:1

žádná velká zábava to asi nebude

Reagovat
smazaný uživatel

No když už nic, Island by to mohl doma uhrát v těch podmínkách na 0:0 a v Chorvatsku se pak nějak hecnout a dát třeba 1:1.

Reagovat
oli9

Portugalsko - Švédsko 1:2

Řecko - Rumunsko 0:2

Ukrajina - Francie 1:2

Island - Chorvatsko 1:3

Reagovat
Swarley

co si stěžuješ, tak to natipuj trošku odvážněji

Reagovat
madridcan

Mesut Özil ‏@MesutOzil1088 3hod

Cristiano, Coentrao, Pepe - you belong to the World Cup like Germany, spain or England. Good luck.

Reagovat
smazaný uživatel

Třetí baráží po sobě a opět se tady vyrojilo spousta hrdých Bosňanů, Hercegovinců respektive Švédů. Že se najdou fanoušci kterým nejsou Portugalci sympatický je vzhledem k počtu kontroverzních hráčů v týmu (Ronaldo, Nani, Pepe, Meireles) celkem normální, ale že jsou tací co napíšou jaký jsou Portugalci haluzáci a že na MS nemají co dělat, to mi hlava vážne nebere. Fotbal sleduju od Mistrovství Evropy 2000 a nepamatuju si od té doby jediný turnaj kde by Portugalci předváděli "haluz" fotbal. Naopak, pokud jde o samotné EURO tak snad na každém byli se svým pojetím hry vůbec jeden z nejzábavnějších týmů. Daří se jim výsledkově a přesto pokud postoupí tak je bude polovina lidí tipovat na konec ve skupině. Jakmile bude situace opačná a dál půjde Švédsko, které herně i výsledkově pokaždé vyhořelo, dočtu se zase o tom jak je to černý kůň celého MS. Ať je mi Ronaldo sympatickej nebo nem po fotbalový stránce by Portugalci na MS jednoznačně chyběli ať už individuální kvalitou nebo herním projevem který patří vždycky mezi příjemné oživení celýho šampionátu.

Za mě jasné 1

Reagovat
Manik...

Portugalsko a Francie tam nesmějí chybět

Reagovat
smazaný uživatel

malokomu by chybali obaja hraju odporny, casto nepozeratelny profesorsky futbal

Reagovat
domingo

Deschampsova Francie urcite ne.

Reagovat
smazaný uživatel

je to mozne, zhnusili sa mi , co roky tu holomajznu predvadzali , len tam je kopec nesympatakov oproti francii napr. pred 10 a viac rokmi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Andis

Ale co teda v tom případě hrají Češi? Pohledný fotbal proti Kanadě to určitě nebude

Reagovat
Andis

Ale co teda v tom případě hrají Češi? Pohledný fotbal proti Kanadě to určitě nebude

Reagovat
smazaný uživatel

Ved ti tam po zasluhe ani nikomu zo sveta chybat nebudu

Reagovat
Fairplay

Portugalci mají sice mizernou úspěšnost v zakončení, ale jak technicky ničí soupeře všelijakými patičkami a kličkami třeba i za stavu 1:0, to je nádhera, na kterou je radost se dívat. Sleduji je od začátku 2012 často a musím říct, že až na ty góly, které prostě nedávají, tak hrají fantasticky pohledně.

Reagovat
rufus

Švédsko, Chorvatsko, Rumunsko a Francie.

Reagovat
Godwinson

Prioritou je postup Islandu, budu jim moc fandit. Mám dost dilema, jestli je neupřednostnit před Francií.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska chci vidět v Lisabonu improvizaci! Ne, že nakonec taktika tu improvizaci přebije!!!!

Reagovat
2miguel1

Reportér TV4 sa pýta Zlatana Ibrahimoviča: "Kto postúpi na MS? Vy, alebo Portugalci?"

Ibra: "To vie len boh."

Reportér: "Vieš Ibra, s tým sa asi neporozprávam.."

Ibra: "Ved sa s ním rozprávaš."

Reagovat
CHONG

Reagovat
smazaný uživatel

Ukrajina a Rumunsko nekoukatelné nudné Řeky a šestý africký tým na MS opravdu NE DĚKUJI!!!

Reagovat
OVi.77

Reagovat
Dejwa

Zlatane, čaruj!

Reagovat
stas87

Andreas Isaksson – Mikael Lustig, Per Nilsson, Mikael Antonsson, Martin Olsson – Sebastian Larsson, Rasmus Elm, Kim Källström, Alexander Kacaniklic – Zlatan Ibrahimovic, Johan Elmander.

dobra,casom pride do hry wernbloom v pripade ze by svedsko drzalo remizu ci dokonca vedenie,rozhodnut by mohol ola hamren chce ale hrat odvazne,uvedomuje si ze tlak a ocakavania lezi na portugalsku,len skoda ze krajny obrancovia neradi opustaju svoje miesto a nevyrazaju tak casto podporit utok,otazka je co taky zapas moze spravit s kacaniklicom snad to dobre dopadne,heja sverige

Reagovat
2miguel1

portugalsko ich doma rozchnape 3:0

Reagovat
stas87

to je mozne idealny vysledok z mojho pohladu je portugalsko-svedsko 1:2

Reagovat
fenixLFC

ani som nevedel ze kacaniklic je sved

Reagovat
Godwinson

Le onze français : Lloris - Debuchy, Koscielny, Abidal, Evra - Pogba, Matuidi - Rémy, Nasri, Ribéry - Giroud.

Le onze ukrainien : Pyatov - Fedetskyi, Khacheridi, Rakitskyi, Shevchuk - Tymoschuk, Rotan - Yarmolenko, Edmar, Konoplyanka - Zozulya

Téměř dokonalá (Valbuena místo Nasriho). A ten střed, lahoda.

Reagovat
smazaný uživatel

Loiiic! ♥

Reagovat
GEGE

Abidal na stoperu snad jedine slabsi misto...jinak to vypada hodne dominantne...

Reagovat
stas87

pjatov...ten typek snad vzdycky v dolezitom zapase urobil nejaku hrubku,necudoval by som sa ak by frantikom pomohol skorovat,inak dufam ze konop a jarmolenko zahraju svoj standart,jarmolenko by krasne zapadol do schalke

Reagovat
GEGE

Tak ale ten komentator na Dajto zlaty Vlasek...

Reagovat
smazaný uživatel

Už ten název Dajto je nějaký divný jinak, jsem zvědav jestli dnes za Chile bude hrát Pinilla

Reagovat
GEGE

Rizzoli je pro nej Razolli Pinigol by tam mohl Anglanum fouknout nejaky fik

Reagovat
smazaný uživatel

koukám, že tam není ani mezi náhradníky, stejně jako Vidal, na nic aspoň Alexis tam je

Reagovat
Masi

Tak v Portugalsku právě začíná souboj o Zlatý míč.

Reagovat
GEGE

Vubec Zlatanovy to nedaji...

Reagovat
Masi

Já vím, jen jde o souboj dvou největších individualit tohoto roku, bez kterých jsou jejich reprezentace dost jalový.

Reagovat
smazaný uživatel

Rep of Ireland: Westwood, Coleman, O'Shea, Wilson, Ward, McGeady, Whelan, McCarthy, McClean, Hoolahan, Keane.

Hodne slusny, skoda toho Whelana

Reagovat
Zaschrona

Celkem pekna sestava z toho vylezla. Skoda Gibba, takhle bohuzel nemaji asi nic lepsiho v tom stredu zalohy na vyber, leda by tam cpali asi na DM nekoho z obrany. A tam by si Clark zaslouzil zaklad, ale to bych se uz opakoval.

Reagovat
smazaný uživatel

Jedine vysunout Wilsona na DM a misto nej na CB Clark nebo Pearce, ale to by se musel McCarthy naucit trosku utocit

Reagovat
Zaschrona

Coz by byl asi problem. Ale ocividne to dneska slo i tak.

Reagovat
stas87

a uz mohlo svedsko viest skoda

Reagovat
fenixLFC

to co ma za komediu meireles?

Reagovat
masly008

ta ukrajina je zatím hodně marná

Reagovat
stas87

to ibra musi prepalit skoda tych sanci,viest 2:0..

Reagovat
stas87

tak nakoniec kim kusocek vedla,nevadi ten gol tam padne

Reagovat
GEGE

Svedi uz dve golovky skoda...

Reagovat
stas87

Reagovat
GEGE

Na druhou stranu je mohl hned na zacatku zmrazit Postiga,ktery mel taky tutovku

Reagovat
stas87

to som nevidel,videl som len strelu vedla ale to bol aj tak ofsajd,o co islo? zaciatok mi utiekol

Reagovat
smazaný uživatel

Alexiiis

Reagovat
smazaný uživatel

Greci dostali gol

Reagovat
smazaný uživatel

Grecko dva goly uz dalo

Reagovat
Spasitel

Nepreháňajú to Portugalci už s tým simulovaním

Reagovat
smazaný uživatel

uffff, Nemec ako sanca, skoda, ale hrame dost dobre

Reagovat
smazaný uživatel

Prestrelka Recko-Rumunsko, neni to oxymoron?

Reagovat
smazaný uživatel

Goooooooooooool

Reagovat
smazaný uživatel

KUCKAAAAAAAA....polaci nam nestihaju

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Minister

Reagovat
mithro

njn v zapase, kde ide o hovno

Reagovat
Minister

no a?

Reagovat
smazaný uživatel

tu je vidiet ten rozdiel zmyslania polaci maju vypredany stadion a super atmosfera, takze az o take hovno nejde

Reagovat
mithro

ide o hracov, nie o ludi. makat mali v kvalifikacii, teraz je to sice fajn ale nic to neriesi a ten vykon co predviedli v lichtenstajsku si tak skoro u mna nevymazu.

Reagovat
smazaný uživatel

muzstvo, ktore hraje dnes a celkovo celu repre nechcem uz porovnavat s repre pod Kozakom a je to o niecom uplne inom uz, pozri si to dnes, hrame super, ma to system a da sa na to pozerat, tak im daj sancu

Reagovat
mithro

ja im dam sancu v kvalifikacii. teraz sme mali hrat baraz o postup, miesto toho sme tam kde sme. vyhra nad polskom je fajn ale nie je to meritko.

Reagovat
smazaný uživatel

tak s Polskom sa doma este pred mesiacom celkom natrapilo aj Anglicko a pre nas je to super vysledok, keby sme tam vyhrali...proste tu sa zacina nieco budovat tak, aby sme boli na dalsom ME a kazdu taku vyhru potrebujeme, aby sa posuvale stale vyssie, ale chapem, ze posledna kvalifikacia je hanba na sto rokov a tiez na to tak skoro nezabudnem, ale toto berem jak novy zaciatok a rozhodne budem stat za nimi

Reagovat
smazaný uživatel

Kurz na neprohru Slováků skoro zadarmo.

Reagovat
smazaný uživatel

A máš to v kapse

Reagovat
smazaný uživatel

Kikirikiiiiiii

Reagovat
masly008

kosťa tam kraluje

Reagovat
Fairplay

Nani simulantské hovádko však jsi mohl jít sám na bránu

Reagovat
dantetomas

Kam ten svet speje, ked uz aj Greci daju dva goly?

Reagovat
smazaný uživatel

Goooooooooooooool

Reagovat
smazaný uživatel

MAAAAAAAAAAAAAAAAAAK...co my s nimi robime

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
masly008

nasri špatenka,rychle valbuenu

Reagovat
Godwinson

S ním je Francie ještě o level horší než klasicky a to je co říci. Valbuena musí brzy na plac.

Reagovat
smazaný uživatel

tywoe to co nasi hraju ! sak na to sa da normalne pozerat ! zatial skvely vykon !

Reagovat
Minister

Mak nádhera

Reagovat
Minister

Kucka to musí byť gol.

Reagovat
masly008

giroud fauloval koulemi

Reagovat
smazaný uživatel

trefil ho kolenem...

Reagovat
masly008

frantíci zatím fyzicky nakopaní,ale rozhodčí tam píska strašné hovna.a ta dvojka pogba matujdi je šílená v osobních soubojích.

Reagovat
smazaný uživatel

jsi psal, že Ukrajina je hodně marná, tak mi řekni, co předvedli Frncouzi zatím tak akorát velký ho...

Reagovat
masly008

jako taky nic moc,ale ti dva tam uprostřed hřiště vládnou a ktomu kosťa,dopředu je to slabota,musí dolů nasri asi

Reagovat
smazaný uživatel

jo Pogba je fakt dobrej

Reagovat
masly008

i ten matujdi,jim prostě haprujou ti 3 pod útočníkem,jak nasri tak i remy jsou slabí

Reagovat
mithro

vidis a to je nas dalsi problem, nemame poriadneho utocnika v repre

Reagovat
stas87

anglicko marne?potrebujem aby dali gol

Reagovat
smazaný uživatel

Stred zalohy Albionu je strasne statickej a nudnej, doufam, ze to Hodgson kompletne protoci, mnohem radsi bych se dival na Hendo-Clev-Barkley.

Reagovat
masly008

tak lamps je tam už jenom za zásluhy

Reagovat
alcantara

A ake zasluhy ma v repre?

Reagovat
nani92

zásluhy pre anglický futbal...ako Xavi

Reagovat
alcantara

Úplne porovnateľné

Reagovat
smazaný uživatel

Jo no, Xavi s Lampardem jsou na tom s tim, co udělali pro Anglickou repre, dost podobně.

Reagovat
masly008

tak možná za zásluhy v chelsea,ale má 100 zápasů tak něco tam předvést musel ne

Reagovat
Sali5

V základu už normálně hrát nebude, dneska je to fakt doslova za zásluhy

https://scontent-a-vie.xx.fbcdn.net/hphotos-frc3/1472068_553448081398726_1478189250_n.jpg

Reagovat
smazaný uživatel

No ten uz tam davno nema co delat. A Milner na CM v repre taky ne.

Reagovat
smazaný uživatel

co predvadza ten rozhodca v zapase ukrajina francuzsko to je ostuda, sustavne pomaha francuzom, co sa dalo cakat. je to ostutda.

a hento ma byt hrac co ma kadidovat na zlatu loptu ? prepacte ribery na to nena a nebude mat . proti ukrajincom si ani nepipne

Reagovat
masly008

co? tak já spíš vidím že připískává ukrajině,třeba ten girouduv faul koulemi byl fakt směšný

Reagovat
smazaný uživatel

Lewandowski skoro ako hraci Cukotky.

Reagovat
mithro

67% - Jack Wilshere had the lowest pass completion rate of any outfield player (either side) in the first-half of England v Chile. Sloppy

Reagovat
mimi_united

My v United z neho spravíme znova hráča svetovej triedy

Reagovat
mithro

Jimmy Lundsen sa na to uz urcite cely trasie .

Reagovat
masly008

Reagovat
OVi.77

Reagovat
smazaný uživatel

taky jeho priemer v tejto sezone

Reagovat
smazaný uživatel

Skrtel si v repre zapasoch poslednu dobu s tymi hviezdnymi utocnikmi robi co chce

Reagovat
stas87

lewa nie je ani omylom ta hviezda z dortmundu

Reagovat
smazaný uživatel

tak ja neviem ako hraje v repre dlhodobo, ale dnes si pri Skrtelovi ani netukol

Reagovat
stas87

spatne,ked sa mu nepodari prvych 20 minut byva otraveny a nesustredeny

Reagovat
smazaný uživatel

dnes uplne nic, asi v tom muzstve nemaju dobru atmosferu, Błaszczykowski tiez neviditelny

Reagovat
dantetomas

Greci tri goly... To tu uz fakt nikto nic negarantuje?

Reagovat
dantetomas

Sorry nemala byt reakcia

Reagovat
masly008

frank už se rozehrává

Reagovat
C0br

Portugalsko - Švédsko je takhle tragický celou dobu? Teď jsem přišel.

Reagovat
nani92

vobec, 1 polcas velmi dobry futbal

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
The Krupy

Ako hrá Pogba?

Reagovat
masly008

zatím ovládá celý střed hřiště s matuidim,ale dopředu to skřípe

Reagovat
The Krupy

Díky, tak snáď to frantíkom výjde....MS bez Pogbiča by som nerozdýchal.

Reagovat
masly008

nasri jdi už doprdele,to je tragéd to není možné.

Reagovat
masly008

jinak ukrajinci doma hrajou na brejky

Reagovat
smazaný uživatel

Trefím remízu Rusů, neprohru Slováků a Chilanů, výhru Lva a nakonec se spálím na Islandu. Muhaha

Reagovat
smazaný uživatel

co si mal na Island?

Reagovat
smazaný uživatel

2

Reagovat
smazaný uživatel

Tak pozerám, že to nakoniec nemáš v kapse, mne Island vyšiel, dal som X, vyšlo mi aj Dánsko a remíza Ruska so Srbskom, fatálne som sa však popálil na Albione

Reagovat
OVi.77

Ukrajina pěkně, tedka to nepsorat a venku remiza a je to v klidu ale očekávám v problemech Francie, zařiznutí rozhodčím jako ruka Henryho

Reagovat
masly008

Reagovat
OVi.77

Problem?

Reagovat
stas87

ukacka

Reagovat
smazaný uživatel

Ukrajina goooooool

Reagovat
smazaný uživatel

Ukrajina

Reagovat
masly008

nasri

Reagovat
Manik...

Francie nesmí chybět na MS

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mimi_united

MS bez Francúzska? Hádam nie, ale Les Bleus to celkovo isto zvládnu...pre dobro kvality na MS

Reagovat
masly008

no s nasrim v sestavě je možné že se tam nedostanou.

Reagovat
smazaný uživatel

Pre dobro a kvalitu MS bude lepsie ak postupi silnejsi z tej dvojice, teda Ukrajina

Reagovat
dantetomas

Greci tri goly... To tu uz fakt nikto nic negarantuje?

Reagovat
I am Mancunian

Ronaldo Nani

Reagovat
stas87

portugalcan ukazuje niekomu ze ksicht ze simuluje svet se v prdel obraci

Reagovat
valloire

no ale on simuloval

Reagovat
stas87

to ano,tak isto pepe na zaciatku druheho polcasu zahral komediu ked ho ibra skopol,ako keby mu odrezali nohu a o minutu neskor sa dvihne a hra ako keby sa mu nic nestalo

Reagovat
masly008

týpek z ukrajiny za 1 minutu 2 fauly ze zadu a rozhodčí nic.

Reagovat
C0br

Ronaldo

Reagovat
stas87

a keby rizzoli nebol posera tak uz ronaldovi ukazal zltu za to dohratie akcie a davno signalizovany ofsajd..

Reagovat
C0br

Ofsajd byl signalizovanej, ale ne pískanej. Kartu mu měl dát za to ťuknutí hlavou.

Reagovat
smazaný uživatel

Isakson

Reagovat
CHONG

Žlutá pro Cristiana

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
OVi.77

Reagovat
Godwinson

No, já nevim. Tragédie. Doma sice Ukrajině musí dát čtyřku, ale z tohohle bolí oči.

Reagovat
masly008

to jo,ale ten kokot nasri taky zazdí všechno + ribéry kvůli neschopnosti evry mu tam udělat pár obíhaček furt musí chodit do 2.

Reagovat
C0br

Elmander

Reagovat
OVi.77

Řecko 17 střel , z toho 10 na bránu (bet365 statistics)...Svět už není co býval

Reagovat
valloire

simulanti švédský

Reagovat
C0br

Nani

Reagovat
olymp

perfektni zapas od Recka!!!

Reagovat
Fairplay

Švédi múžou být zatraceně rádi, že Elmander nedostal druhou žlutou za simulaci, protože teĎ měl jít ven

Reagovat
C0br

Cristianoooooooooooo

Reagovat
valloire

bůh z Madeiry jooooooooooooooooooooooooo

Reagovat
Fairplay

ROOOOOOOOONAAAAAAAAAAALDOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

Reagovat
smazaný uživatel

skoda portugalci

Reagovat
smazaný uživatel

Cris

Reagovat
smazaný uživatel

Ronaldo

Reagovat
CHONG

CRISTIANO

Reagovat
dantetomas

Elmander

Reagovat
I am Mancunian

Rony ♥

Reagovat
mimi_united

Ako hrá zatiaľ Anglicko?

Reagovat
smazaný uživatel

Dost strasne.

Reagovat
mimi_united

To je škoda, možno by nebolo odveci na MS skúsiť káder ala U21 Nieto asi čo stratiť

Reagovat
dantetomas

Podla mna este horsie

Reagovat
stas87

asi debilna stavka ze skotsko aj anglicko da gol ze?toto jedine mi chyba

Reagovat
smazaný uživatel

Anglie mozna jeste da, ted konecne protocili tu zalohu, posilili utok, rekl bych, ze jim tam neco spadne. Skotsko nevim, to nikdy moc golu nedavalo

Reagovat
stas87

aspon dal gol,ibra druhy polcas absolutne nulovy,pre ronalda hra ten gol co dal inak je tiez tragicky ako ibra...to uz asi svedsko nevyrovna

Reagovat
smazaný uživatel

to je proste masinaaaa

Reagovat
valloire

kurvaaaaaaaaa

Reagovat
Godwinson

Nasri jde konečně do hajzlu. To ještě zplichtí.

Reagovat
masly008

Reagovat
masly008

aleluja,valbuena

Reagovat
OVi.77

Ukrajináááááá !!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Ukrajina

Reagovat
smazaný uživatel

rybery cau ibra cau cr7 comon

Reagovat
Godwinson

Zozulya je jeden z nejhorších diverů (myšleno všeobecně), jaké jsem v poslední i neposlední době ve fotbale viděl.

Reagovat
masly008

Reagovat
masly008

už tak letěl u toho souboje s abidalem,na po druhé mu na to rozhodčí hopl no.

Reagovat
smazaný uživatel

co to meleš... to první hold neustál (penalta nebyla), ale to druhý byla jasná penalta

Reagovat
smazaný uživatel

Frantíci nazdar

Reagovat
mithro

hehe frantici do brazilie asi len na dovolenku

Reagovat
smazaný uživatel

Ukrajina

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda Rumunů mohlo to být po prvních zápasech ideální

Reagovat
Hafna

klasika... celý den mi vychází všechny zápasy na tiketech, stačí mi na jednom under Řecko x Rumunsko a na druhém neprohra Francie... bum bác, večer tikety a prachy v hajzlu, akorát co se zas naštvu

Reagovat
C0br

Ale Portugalci snad nepustili Švédy k míči v druhé půlce.

Reagovat
Kenneth

Kde je ten nejlepsi Ribery co? Tahoun Bayernu, tahoun Francie.

Reagovat
valloire

Tak to bych ti řekl....

Reagovat
smazaný uživatel

díval ses na portugalsko - švédsko nebo urajina-francie?

Reagovat
Godwinson

Jarmolenko Aby to Ukrajince ještě nemrzelo.

Reagovat
Josifek

Paráda Ukrajina.

Reagovat
Godwinson

Koscielny je sice vůl, ale pěstí si nějaký z Ukrajinců zasloužil, dobrá práce

Reagovat
mithro

laurant redka? ej ej

Reagovat
smazaný uživatel

Ukrajinci jsou rychlostně úplně jinde

Reagovat
tomasinho

Škoda Švédů a toho, že tam Islandu nepadnul aspoň jeden. Ale oba mají ještě šanci, s Řeky na MS je asi se potřeba smířit.

Ale Ukrajina

Reagovat
smazaný uživatel

Koscielny zase cervena? Ten uz taky pomalu dohani Cattermoulu

Reagovat
The Krupy

Kurva piče Francúzi to čo porobili

Reagovat
The Krupy

Kurva piče Francúzi to čo porobili

Reagovat
smazaný uživatel

ale ta zostava Francuzska dost silna a aj sympaticka teda a zaloha uplne dokonala, nechapem, ze maju take slabsie vysledky poslednu dobu

Reagovat
masly008

bo nasri

Reagovat
mimi_united

Postúpia tak či tak...doma ukrajincov roztrhajú

Reagovat
tomasinho

Tak oni nebýt ve skupině se Španělskem, tak postoupí možná z většiny skupni z 1. místa.

Reagovat
Ferguson6

Deschamps sa teda dlho na lavičke neohreje

Reagovat
masly008

tak dneska to postavil dost špatně,nasri tragéd,giroud měl jít až podle výsledku,tak to neměl jak změnit,karim není hráč do plných,kraje obrany tak na 2 ligu ,to si fakt nemyslím že nemají nějaké lepší.

Reagovat
smazaný uživatel

Tolik hruzostrasnejch centru, co tam dneska Portugalci v cele s Perreirou zakopli, jsme snad v zadnym zapase na takove utovni jeste nevidel..

Reagovat
j_mrazik

Francie... no do prdele, co to tam vyvádí?

Reagovat
Kenneth

Klanim se pred nejlepsim fotbalistou sveta. Opravdu ten tym tahne na MS. A co dneska vubec zahral ten horsi Ronaldo?

Reagovat
osobnostx

Takže na MS bude chybět možná výborná Francie, ale Blatter by chtěl snížit počet evropských týmů.

Reagovat
Hafna

jen tak pro zajímavost, jsem nedávno počítal průměrný počet bodů které uhrají týmy z jednotlivých kontinentů na MS... bylo to za poslední 4 MS... prostě body v základní skupině, pa za výhru v play-off 3 body jsem dával... pak to za všechny týmy z kontinentu sečetl a podělil počtem týmů co tam zrovna hráli... přesné výsledky si nepamatuju ale vím že průměrně získal stát z J.Ameriky přes 8 bodů, z Evropy cca 7,5 a zbytek kontinentů byl mezi 2,9 a 3,5 bodů...

Reagovat
Godwinson

Ukrajina zaslouženě. Na úterý to slibuje hodně atraktivní podívanou, pro Francii to není nic neřešitelného, dvakrát po sobě něco takového asi jen těžko zopakují. Navíc celkem jistě s Valbuenou v základu, to i Ribérymu zvedne chuť do hry.

Reagovat
masly008

a podle čeho zaslouženě,já třeba nechápu že bylo na ribériho asi 6 faulu ze zadu a žlutá přišla až v nějaké 80 minutě.jinak oby týmy bída.a ta penalta

Reagovat
Godwinson

Protože alespoň něco předvedli. Ano, hlavně simulace, vztekání, fňukání a provokace, ale třeba Konopljanka se mně docela líbil. Francie na to, co měla na hřišti, předvedla naprostou sračku ... s těmi fauly souhlas, sudí dnes slabota.

Reagovat
masly008

s konoplyankou souhlas,ale francii strašně brzdil nasri a kraje obrany které byly dopředu hrozné,frank potřebuje aby mu bek obíhal ,ale evra na to sral,už na to nemá

Reagovat
Godwinson

Rozhodně, ale ten levý bek už Francii tlačí, dá se říci, dlouhodobě. Mají tam jednoho tragéda a druhého ještě většího. Těžko tam teď budou hledat hráče ...

Reagovat
masly008

tak at to hrajou na 3,tam mají kvalitu,k čemu jim jsou krjní beci když se tam motají kolem půlky

Reagovat
smazaný uživatel

6? to určitě... tak max 3 a z toho dva byly na žlutou... a proti Jarmolenka taky byly 2-3 fauly ze zádu a z toho jeden bez míče.. tak mlč

Reagovat
masly008

no ten kapitán měl na středu hřište jasný na žlutou a asi za minutu šel skluzem oběma nohama zase ze zadu a nic,třeba by tam už nebyl.to že to rozhodčí nezvládl mi nevymluvíš

Reagovat
Tomekcz

Rooney zase 90 minut at de Hodgson do prd.ele s nemcama ho nasadi urcite taky

Reagovat
CHONG

Ukrajina

A kdepak dneska byl "nejlepší" hráč současnosti

Reagovat
mimi_united

Čo sem pletieš Carricka?

Reagovat
valloire

Carrick je kdo sakra?

Reagovat
masly008

tak snažil se to brát na sebe,ale díky evrovi a jeho nepomoci hrál furt do 2

Reagovat
smazaný uživatel

ty ses na ten zápas díval?

Reagovat
CHONG

Tak trochu, měl jsem to zapnuté na notebooku, ale hlavně jsem se samozřejmě díval v televizi na kluky portugalské.

Reagovat
smazaný uživatel

a jak hrál franck?

Reagovat
CHONG

Říkám, já jsem na to vždycky jenom tak koukl, když bylo v Portugalsku přerušení, ale z toho, co jsem viděl, to za moc nestálo.

Reagovat
smazaný uživatel

tak pak se mi to tvoje prohlášení zdá trochu přehnaně provokativní

Reagovat
CHONG

Vždyť já jsem pouze položil otázku, kde dneska "nejlepší" hráč současnosti byl, pokud je skutečně nejlepší na světě, tak má takové zápasy rozhodovat, jako dneska Cristiano.

Reagovat
smazaný uživatel

a kdyby dneska dával riberi gol a cristiano ne, tak bys řekl co? vždyť to byl jeden zápas, ještě bude odveta - já Francii ještě věřím na postup.

Reagovat
masly008

kdyby to bylo tak jak píšeš tak řekne že to byl jenom jeden zápas a ještě je odveta

Reagovat
smazaný uživatel

což je správný přístup

Reagovat
masly008

ale jenom v ronaldově případu jak tady vidíš

Reagovat
CHONG

Že by Ribéry dal gól a Cristiano ne, já myslel, že se bavíme realisticky a ne ve sci-fi rovině.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Josifek

Dal vítězný gol.

Reagovat
CHONG

Vítězný gól dal nejlepší hráč současnosti, já se ptal na "nejlepšího" hráče současnosti.

Reagovat
Josifek

Tak to joo

Reagovat
smazaný uživatel

Myslíš Ribéryho? Ten je podľa svojho tvrdenia momentálne najlepší na svete, či nie? Neskutočne skromný chlapec to je

Reagovat
CHONG

Reagovat
Tomanatura

To, co tady predvadite, je uplne dno. Cela ta vase banda decek je jenom komedie.

Sbohem.

http://www.youtube.com/watch?v=zdpDMYGg9RQ

Reagovat
Bayern +

Reagovat
CHONG

My předvádíme dno a ty sem šoupneš dva roky starou, tisíckrát omílanou penaltu Sergia a myslíš si, že jsi s tím udělal díru do světa, díky pobavil jsi mě.

Reagovat
Bayern +

Však sa raz dosmejete. Fakt vám zostáva len kľačať čelom do kúta a modliť sa aby to vo vyradovačke nebol Bayern, lebo pôjdete ako obvykle.

Reagovat
CHONG

Reagovat
mithro

France beware. No team has ever turned around a 2-0 deficit in a European World Cup qualifier play-off tie

Reagovat
mimi_united

Všetko je raz prvý raz...s prstom v nose. Ukrajina si ešte poplače po vysokej prehre

Reagovat
smazaný uživatel

Kozak sa najebal na tlacovke

Reagovat
smazaný uživatel

uz som to cakal skor, ale konecne je to stary Jany

Reagovat
OVi.77

Anglie

Reagovat
smazaný uživatel

trosku crazy koniec, keby sa hralo este desat minut asi padnu aj nejake zivoty ale krajina neskutocne futbalova, snad to zvladnu

kalamity kos tieto pravidelne pitchovinky ho delia od najuzsej spicky

Reagovat
Zaschrona

hrubasi, koukal jsi na ty Iry? Pokud, jak prosim te hrali Coleman, McCarthy a pripadne McGeady?

Reagovat
smazaný uživatel

Dival jsem se bohuzel na Anglii

Reagovat
Bayern +

Inak srdiečkovať hráča QPR, to si asi ukladám.

Reagovat
smazaný uživatel

Myslis Remyho? Ten uz za QPR nenastoupi. Ale jinak nevidim problem, treba Mackieho jsem taky zral, kdyz byl u nich. Ted tam mam zase Austina

Reagovat
Bayern +

Jj, myslel som, že si ho ešte v prípade postupu stiahnu, Harry ho v tej biografii skôr chválil, než hanil. Prečo ho vlastne púšťal? Jamieho som mal rád aj ja, škoda toho zranenia a nevyrovnanosti výkonov, inak ako sa mu darí u Forest?

Reagovat
smazaný uživatel

On ho pustit nechtel, ale Remy si to da se rict vydupal, protoze chtel hrat PL, a tim Harryho nastval.

Nestiham to moc sledovat, ale co sem videl, tak se Mackiemu dari dobre, jenom tech golu by mohl davat trochu vic. Ale to je dlouholetej problem Forest, ze nemaji spolehlivyho strelce. Posledni, koho si vybavim, byl asi Earnshaw.

Reagovat
Zaschrona

To jsme dva, skoda.

Reagovat
Ángel di María 22

Ribery prej bude chybět na MS...

Reagovat
smazaný uživatel

achjo... už se tak těším, až Real narazí na Bayern v LM (jestli se real samozřejmě tak daleko dostane)

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele