Kuyt: Neustále se zlepšujeme

16.03.2008, 20:37
Aktuality
Závěr letošního ročníku Premier League je za dveřmi a zdá se, že se o titul nakonec porve trojice týmů – Manchester United, Arsenal a Chelsea. Ale pozor, odepisovat by se neměl ani Liverpool, který má momentálně jasně nejlepší formu a Dirk Kuyt je přesvědčený, že Reds jsou a budou každým zápasem lepší a lepší...

Kuyt sice přímo neřekl, že je "Live" zpátky ve hře, ale pravdou je, že sedm výher v řadě již stojí za uznání. "Věříme si, můžeme získat ještě spoustu bodů v lize a dojít daleko v Lize mistrů," varuje své rivaly nizozemský střelec. "Bylo by hezké se trochu přiblížit čelu tabulky, bod nebo dva... Zvláště poté, co jsme byli tak odepisováni."

Bývalý hráč Feyenoordu přirovnává současnou situaci Liverpoolu k Chelsea: ”V jednu chvíli na tom byla Chelsa podobně, avšak podívejte, jak je blízko prvnímu místu. Byli odepsáni, kritika se valila i na nás, ale prohráli jsme jen tři ligové zápasy, problémem je velké množství remíz.”

"Právě nyní ukazujeme, jak silným a dobrým týmem jsme. V posledních zápasech jsme jasně potvrdili, že jsme jiný celek než před několika měsíci," říká sebevědomě Kuyt.

Vítězství klubu z města Beatles nad Readingem jistě pozvedlo vítězného ducha, ale bude to právě pět následujících střetnutí, která budou klíčová a podle všeho rozhodnou o vývoji celé sezóny. Reds se střetnou s Manchesterem, Evertonem a hned třikrát s Arsenalem (dvakrát v Lize mistrů).

"Jsme lepší než před pár týdny, všechno se zlepšuje. Myslím, že můžeme zvládnout program, který nás čeká. Dvakrát jsme porazili Inter Milán, jeden z nejsilnějších celků Evropy, a přesto nadále vyhráváme i v lize – to je ukázka kvality," je přesvědčený Kuyt.

Autor: Petr Kilian / goal.com

Komentáře (14)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Jasný je pravda že mají nejlepší formu,ale jaký soupeře taky měli za ty zápasy...jak tak koukám samí lepší týmy... :)

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

pustupime cez arsenal

Reagovat
terry

Nic jinyho vam nezbyva, kdyz uz jste ligu tak po*****.. Ale pak stejne neporazite Chelsea, takze to je jedno ;)

Reagovat
smazaný uživatel

já jsem jen zvědavej jak budou ty tři zápasy probíhat,3x během týdne spolu hrát s arsenalem,.lol

Reagovat
terry

Tjn - ale Arsenal bude hrat spis na ligu a liverpool na Ligu mistru..

Reagovat
smazaný uživatel

taky bych řekl :)

Reagovat
smazaný uživatel

You´ll never walk alone ,verim vam chlapci

Reagovat
smazaný uživatel

tú nunca venirse con rodeos mero

Reagovat
smazaný uživatel

When you walk, through a storm, hold your head up high

and don´t be afraid of the dark. At the end of this storm, there is a golden sky and the sweeeet silver song... of a laark.

Walk on, through the rain, walk on through the wind, tho´ your dreams´ll be tossed and blown. Walk on, walk on, with hope in our hearts. And you´ll never walk alone. YOU´LL NEVER WALK ALONE.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

YNWA

Reagovat
smazaný uživatel

Musím souhlasit. Liverpool jde hodně nahoru. Dokonce se na ten fotbal dá dívat

Reagovat
smazaný uživatel

Bolo na cas ale uz sa asi prebral nadobro

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele