Kuku nadchl výkon reprezentace pod koučem Jarolímem

07.09.2016, 21:12
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (66)

Přidat komentář
milan78

Pavle, ty by jsi se tam taky neztratil

Reagovat
TheMally11

Určitě ho nadchly Krejčího centry

Reagovat
dondinho

Pavle, ty jsi ale byl odjakživa Kuka

Reagovat
smazaný uživatel

Nějaká vůle tam byla, ne že ne jako. Ale jestli chceme nějak konkurovat, tak takový týmy jako jsou Severní Irové musíme prostě zašlapat do země a sebrat 3 body. Kdyby ty Irové teď nebyli na Euru, tak by lidi ani nevěděli, že Irsko na ještě nějakej sever, natož aby se tam hrál fotbal. Teď dostanem klepec s Němcem a s Ázerbájdžánem se zase budem klepat o výsledek.

Reagovat
fantomas

Jo takže my už tedka máme zašlapávat do země i mančafty, co na Euru nejenže byly, ale ještě si tam vedly mnohem líp než my? Kde se v nás tohle sebevědomí zničehonic bere...?

Reagovat
smazaný uživatel

Hele po Euru tady spoustu lidí vyhlašovala, že kdyby jsme ve skupině měli týmy jako Sev.Irsko, tak jasně postoupíme apod. A abych se přiznal byl jsem taky jedním z nich. Teď došlo na konfrontaci a nedáme ani gól. A pokud teda nesmetneme takový mančafty, tak s kým se jako máme rovnat ? S Arménii ? S Gruzií ? Kyprem ? Maltou ?

Reagovat
Uwe háže buly

V Gruzii šel fotbal hodně nahoru, to by nebyla žádná ostuda.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

Porážet bysme je mohli a měli, ale o nějakym mletí nemůže bejt ani řeč, a gól sme nedali tak, že bysme byli uplně bezradný, ale že sme neproměnili velký šance, takže to je taky slušná polehčující okolnost. Obecně je ale to srážení Severního Irska fakt směšný.

Reagovat
smazaný uživatel

Severní Irsko je průměrnej až podprůměrnej tým, který se díky bojovnosti a obrovskému zanícení zapsal do paměti spoustě lidí, stejně jako Island. Nicméně pokud remizujeme i s Ázerbájdžánem, budeme také vyzdvihovat hru a velikost této Podruské družiny? Nechme se překvapit...

Reagovat
Azazelo RD

A my jsme jako nějakej nadprůměr?

Reagovat
Uwe háže buly

průměr, oni podprůměr.

Reagovat
fantomas

Reagovat
Azazelo RD

Řekl bych, že jsme na tom úplně stejně, horší průměr.

Reagovat
fantomas

Ne, nebudeme, protože nebude co vyzdvihovat. Severní Irsko ovšem rozhodně neni žádnej podprůměr, a pokud ano, tak potom jim sme i my. Je to mančaft normálně na úrovni toho našeho.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Uwe háže buly

Mužu to pls zveřejnit na svojem vlogu?

Reagovat
fantomas

Co?

Reagovat
kubys

To snad ne

Reagovat
fantomas

Ne no, tým složenej z řady hráčů Premier League bezesporu nedosahuje kvalit toho našeho

Reagovat
smazaný uživatel

Fantomas pls..

Reagovat
fantomas

Wow, tys na mě dokázal zareagovat a nezmínit přitom Dánsko?

Reagovat
smazaný uživatel

já to na poslední chvíli smazal..

Reagovat
vanGomm

Mladý a perspektibní?Věkový průměr hráčů co hrál proti Sev.Irsku byl cca 26,5 roků.To je zhruba běžné.Podle mého názoru jsou mladý hráči ve věku 19-23 a takový tam nebyl ani jeden! Střední tj.nejlepší fotbalový věk je 24-29 a od 30 výše už jsou starší hráči.Výjímky se samozřejmě najdou a to hlavně u té poslední kategorie.Netrvrdím,že je tento kádr špatný,ale měl tam být min.o 2 roky dříve.Než si to totiž tzv.sedne může být ohledně postupu po nadějích.

Reagovat
Gryphonheart

Výjimky

Reagovat
shitcool

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně. Tenhle tým měl jet na Euro. Teď už je na čase zvát ještě mladší hráče, kteří budou na vrcholu za dva či čtyři roky.

Reagovat
vanGomm

Už jsem to tu psal,že rozhodně lepší by bylo,aby už každou kval. na EURO začal tým,který by hlavně tvořili hráči 20-25let,protože potom za 4 roky by jednak byli pro MS v tom ideálním fotbalovém věku,ale hlavně by se za ty dvě kvalifikace sehráli a zvykli si na sebe a také i na fotbal v seniorské kategorii.Ono co si budem povídat ten je jiný,než v mládežnických kategoriích.U nás se ale zřejmě dává přednost týmu do 21,kde hráče drží tzv. nadoraz,tedy do věku 23 let.No a do A týmu repre se pak dostanou až kolem věku 26,kdy jim konečně uvolnují místo hráči 35 a starší co jsou už dávno za svým zenitem a to pak bývá pro ně vlatně už pozdě.Všiml jsem si,že se tento trend u nás praktikuje už víc jak 20 let a je jednoznačně špatný,protože ze 6 pokusů jsme hráli na MS pouze 1x.Stejný scénář se opakoval i letos,kdy do Francie na EURO cestoval starý tým.Pokud má být tým úspěšný ohledně postupu na MS chte to delší čas a to tomuto týmu na cestě na MS 2018 evidentně chybí.Rád se budu mýlit,ale myslím,že se bude ohledně naší účasti na MS opakovat obvyklý scénář.

Reagovat
smazaný uživatel

Ten věk zas nemusí být nějaké nepřekonatelné dogma, ale pokud na začátku kvalifikace dostávají nominace hráči, kterým je 28 a víc, tak už to musí být skutečně opory, a nesmí být na jejich post kvalitou srovnatelní, ale výrazně mladší hráči. Zvlášť takový Rada či Škoda kteří ani nemají s mezinárodním fotbalem větší zkušenosti prostě nemají v reprezentaci co dělat.

U nás se reprezentace snad už od rozdělení republik skutečně prezentuje v takových cyklech, kdy se po neúspěšné kvalifikaci na MS vymění trenér a celý tým relativně mladých hráčů, ale ten se pak téměř neměni další čtyři roky, tým zestárne a ztratí kvalitu, a další kvalifikace na MS je pak znovu neúspěšná. To se musí změnit.

Reagovat
Spalovač šancí

Kuku musela nadchnout zejména Novákova chladnost v zakončení tváří v tvář s brankařem

Reagovat
kubys

Reagovat
iamek

Co kdyby nahodou se nenaslo mistecko na svazu nebo v repre

Reagovat
smazaný uživatel

Paaaveeel Kuukaaa nemaaa c.....

Reagovat
Mata

tak zrovna on mě jako jeden z mála slávistů nevadil

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mata

co jsem napsal špatně?

Reagovat
$$CaptainKokotko

lol , on neco hulil? Jako poperem se o druhe misto, nekteri hraci z u21 vypadaji dobre, ale to je tak vsechno

Reagovat
smazaný uživatel

Katar se o druhé místo nepopere.

Reagovat
Recoba Inter

Aneb jak zas blít jakože pozitivní myšlenky lidem do mozků a tak přispívat k jejim výplachům Výborně Pavle

Reagovat
smazaný uživatel

Ty reakce tady...To je k smichu. Jde videt, ze je to cesky web. Konece se neco deje. Po Bilkovi, Radovi a podobnych. U21 a acko me mile prekvapili a konecne mam pocit, ze se to nrkam posouva. Vsechno, co Kuka rika, je pravda.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kylo ren

Reagovat
dextroza_m

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Recoba Inter

Jako já neříkám že ne, ale na takové prohlášení je podle mě ještě hoodně brzo. Nakonec to totiž může skončit pouze falešnými nadějemi a potom si budu opět připadat jako blbec když budu Českému fotbalu věřit tehdy, jako když přišel Vrba(ačkoliv, jsem z toho neměl radost, protože to bylo zdánlivé oslabení pro čes. klubový fotbal) a já věřil tomu(po spoustě typově stejných ohlasů) že svítá na lepší časy. Až budou výsledky(nemyslím vyhrané zápasy), ale až bude vidět, že ti kluci z té hry něco mají a ne že se jenom něco pořád stále zkouší, tak ho budu brát za slovo. Zatím jsou to pro mě vcelku prázdná slova, která dnes už stejně nic neznamenají. Prázdné naděje jsou zlo. Divím se, že v dnešní době na to ale stále slyší dost lidí i z řad předpokládané inteligence.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja te chapu, ale ted je to dle meho jina situace. Vrba chtel tehdy muzstvu vtisknout svuj styl hry jako v Plzni. myslim, ze se mu to az tak nepodarilo. Navic uplne na zacatku ty ohlasy nebyly pozitivni. (pratelak s USA). To az haluz s trapicim se Nizozemskem, stastny zapas v Turecku. Hra nebyla dobra, nebyl tam videt zadny posun.

Dalsi vec je ta, ze Vrba stavel na starsich, i kdyz byli bez formy. ( Limbersky, Prochazka, hraval Kolar...) Absolutni ignorace mladych, perspektivnich. (Kader, Krejci výjimky)

Ostatne to prokazal taky s nominaci na EURO. Schick tam mohl byt v klidu uz tehdy.

Ted je to jine, z Jarolima citim, ze ma odvahu a vidi ty zasadni problemy, ktere tady nejake roky byly. Proste podle meho se to posouva a klidne bych byl jeste odvaznejsi a vytahl bych sina pratelak nekolik mladych, at se ukazou.

Snad to nebudou prazdne nadeje a jednou budeme zase hrdi na narodak, stejne jako treba v roce 2004.

Reagovat
Recoba Inter

třeba to tak bude, jsem hodně zvědavý na to utkání s Německem, to podle mě taky napoví S tím Vrbou velký souhlas, co však nepochopím, byly ty ohlasy na to, že reprezentace z letošního Eura mohla napodobit reprezentaci z roku 1996, vždyť já tam žádnou podobnost neviděl

Reagovat
Kiwi-21

Tak nečekané vitězství v kvalifikaci kde 2.krát porazily 3.tým z MS

Tým byl složen převážně hraču z naší ligy a hrál i docela solidně,troufám si tvrdit že pokud by většina hraču nebyly zranění a už tehdy přišly některé změny tak ten tým mohl i překvapit,bohužel po zranění byly z formy hráči jako Šural,Pavelka,přestupu Skalák a nevzal třeba Nováka,Schicka a nebo jiného rychlostního typa hlavně místo Lafaty,zranění ve formě hrajicího Frýdka a jako žolík třeba na 20-30 minut hráč jako Černý který má v sobě rychlost (hlavně z míčem) a na takovém turnaji by jako žolík mohl něco ukázat

Suchý taky šanci nedostal.

Ono bohužel nemáme takovou základnu aby když je hráč z formy se hned nahradily lepšíma a hlavně na křídla ne

Reagovat
Recoba Inter

Pravda. Ale to nic nemění na tom, že tým z ME v Anglii 96 byl o něčem jiném

Reagovat
smazaný uživatel

S Německem 3:0, 4:1 atp.

Reagovat
smazaný uživatel

Jarolím nemá odvahu. Ti starší hráči prostě sami odešli.

Reagovat
smazaný uživatel

To uz se ted muzem jen ptat, jestli by je do nominace zaradil, kdyby neskoncili. Ja si myslim, ze ne. Jarolim neni blby.

Reagovat
Acrocephalus

Hele, nedivím se tomu, že teď lidi budou vkládat naděje do českého mužstva hooodně zdráhavě a opatrně. Vždyť když přicházel Vrba, spousta z nás věřila, že to bude přelomová událost. Přelomová v tom smyslu, že od dob Bílka půjde česká repre opět nahoru, začne se šplhat na místo, kam kdysi patřila - mezi evropský nadprůměr. A ruku na srdce, tam jsme za časů Kollera, Nedvěda, Baroše a Rosického také byli, poráželi jsme silné týmy a všichni si tak na to nějak zvykli. Po odchodu našich hlavních opor jsme (podobně jako dnes Nizozemci) padli na hubu a spousta lidí to prostě nepřenesla přes srdce. Nadávají a plivou, jsou zamrzl pořád mezi lety 1996-2004 (-2008) a nedokážou pochopit, že teď si procházíme solidním očistným obdobím. Navíc se mezitím týmy, které toho času byli outsideři a jejich fotbal byl tak úrovni okresního přeboru, neskutečně zvedly a začínají šlapat na paty i dlouhodobým favoritům. Konkurence je ještě těžší než byla. O to je to složitější dostat se zpátky na výsluní. Ale jsem optimista - věřím, že se tam dostaneme. I za cenu toho, kdyby se tohle MS nevyvedlo.

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyby vkladali nadeje zdrahave a opatrne...Ale podivej se na ty komentare. Kdyby prave napsali : Ok, dobrej vykon, ale pockejme si, co bude dal. Ale vidis ty komentare? To me nasralo.

To o cem ty pises je jasny. Ja jsem ale nezminoval vysledky. Ja jsem narazel na styl hry, vyber hracu, zaclenovani mladych, nasazeni, chut hrat. Tohle jsou pro me momentalne primarni veci, ktere bych strasne rad videl u repre. Dlouho to tam nebylo a ted to proti Sev. Irsku slo strasne videt. Ja jsem s ohromnou nadsenosti sedel u telky a rikal si : K*rva, to je ono! Kdyby se vyhralo, tak by to splnilo uplne vse.

Reagovat
Acrocephalus

Taky jsem si párkrát říkal "jo, takhle to je ono." Např. dlouhé pasy. Už jsem si zvykl, že když někdo z našinců se pokouší nahrát daleko dopředu, tak to ledí úplně do řiti. Ale v zápase proti Sev. Irsku, světe div se, našel přesně adresáta. Zpracování na prsa, dostání míč pod kontrolu a tradá dopředu. To se stalo v tomto zápase několikrát a mně jen srdce mohlo zaplesat.

A obecně: nástup do zápasu výbornej, pak přechod do podoby "klasické české půlhodinky", kdy do konce 1. poločasu kazíme, netvoříme, bráníme se, nevíme co. Ale potom jsme 2. poločas sami výrazně opanovali. 2. poločas jsme zahráli prostě výborně, už jen tomu chyběl ten gól. Otázka samozřejmě je, jak by to vypadalo proti nedefenzivně laděnému mužstvu. Třeba právě proti Turkům, jestli bychom měli tak výraznou dominanci.

Na zařazení Schicka do A jsem velmi zvědav. Pač nesleduju U21, zatím jsem neměl tohoto hráče vidět v akci, ale co slyším, tak se k němu upíná hodně pozornosti i nadějí. Co hrají Škoda a Necid... to taky záleží gól od gólu. Někdy jsou oba dva zmínění schopni nás spasit a zachránit zápas (viz Česko vs Chorvatsko, pár zápasů v kvaldě), někdy (jako proti Irům) nebyli prakticky vidět. Vážně by to chtělo někoho formátu Baroše nebo Kollera. Takovýho kanonýra od jejich dob už dlouho postrádáme.

Reagovat
Mass

Reagovat
Bayernista18

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
smazaný uživatel

Jsem zvědav, jak dlouho bude trvat, než někdo překoná Bílkův úspěch. Tipuju tak 20 let

Reagovat
REPLIKATOR

Jak málo stačí k radosti

Reagovat
Recoba Inter

asi tak

Reagovat
Mass

zalez

Reagovat
db18

Ty zahozené šance ho jistě hřáli u srdce

Reagovat
anarchochuligan

Konečně se spravedlnost probudila a zasedla na tým reprezentace ČR. Konečně!

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele