Kučera: Dnes bychom nedali branku ani do rána

12.03.2011, 11:55
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (22)

Přidat komentář
Pipo123

Jak hraje ? Si na neho spomínam ešte ked hral v Nemecku, moc dobrý hráč to bol.

Reagovat
smazaný uživatel

Pořád je výborný. Neskutečná persona, olomoucká legenda a i v 37 letech jeden z nejlepších obránců ligy.

Reagovat
smazaný uživatel

Rýdelův přímák

Reagovat
Paddy

ten byl skoda olmiku, ale to proste venku neni ono

Reagovat
smazaný uživatel

šultes zapomel spadnut

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Měl by ses podívat aji na nějaké jiné fotbalové utkání, abys mohl dělat závěry aji z jiných zápasů.

Reagovat
centos

Vypráví v irské hospodě starý McGregor vedle sedícímu cizinci: „Vidíš támhleten plot? Ten, co jde až dozadu za ten kopec? Tak ten plot jsem postavil já. Kůl po kůlu zatloukl do země. A co myslíš, říkají mi Starý McGregor-co-postavil-plot? Ne. A vidíš támhleto molo? To jsem taky stavěl já. Prkno po prkně, sám jsem tahal dřevo, sám jsem stavěl. A co myslíš, říkají mi Starý McGregor-co-postavil-molo? Ne. Ale člověk jednou ojede kozu...“

Asi tak.

Reagovat
soukup

Reagovat
smazaný uživatel

Ten znám Ale kdybysme měli posuzovat fotbalisty podle jednoho okamžiku, tak bysem si všichni mohli změnit nick na ivošek a psat si na sebe jedovaté komentáře až do skonání světa.

Reagovat
centos

Tak já třeba obecně hráče v ostatních týmech moc nesleduju, takže jediné, do čeho mám zaškatulkovaného Šultese, je simulant. Po rozhovoru na iHeute možná ještě hňup.

Reagovat
$dolar$

Busquets se taky neomylne zapsal do historie

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to už byl trochu extrém. Mezi přifilmovaným pádem a trapností hraničící s blbostí je obrovská vzdálenost. Petrželu si taky nikdo nebude pamatovat jako člověka který hraje sviňácky a šlape na ležící protihráče.

Reagovat
Losinho

Reagovat
$dolar$

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Jajinek

Kůča si to dával s naprostým přehledem, je to neuvěřitelná posila do obrany...

Reagovat
smazaný uživatel

No asi tak. Od nás to byl nejhorší zápas od té bídy kterou sme předvedli v Hradcu. Snad je tohle jediná zbytečná ztráta kterou na jaře uděláme.

Reagovat
Jajinek

s Hradcem bych to nesrovnával...tam jsem se až na Navrátilův únik nepodívali k bráně...tady jsme měli prvních 30 minut zápas pod kontrolou a šance a i pak se dal dát gól....ale byla to bída no.

Reagovat
smazaný uživatel

Já to srovnávám spíš z hlediska bezradnosti a malého nasazení. Většinu zápasu sme nehráli svoju hru. Jo, máme kvalitnější tým a aji při hře bez systému sme Zbrojovku přehrávali, ale když hrajem svoju hru, tak je to mnohem, mnohem efektivnější.

Reagovat
clinger

Olomouc mě zklamala.přál bych jim to druhý místo za Plzní

Reagovat
Filip12

Brno jedem teďka už budete museto porážet týmy jako příbram Budějky Slováncko Bohemka a věřím že se zachráníte s Olomoucí bych to vůbec nečekal ale i tak

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele