Krol chce z Realu odejít do Newcastlu

15.10.2007, 09:18
Aktuality
Talentovaný polský obránce Krzysztof Krol (20) by rád ukončil své angažmá v Realu Madrid a přestěhoval se do Anglie, kde se o něj zajímá Newcastle. Další nabídka prý přišla z italského Udinese.

Skauty Newcastlu Krol zaujal na nedávném mistrovství světa dvacítek v Kanadě a hned také přišla nabídka. "Mám nějaké nabídky, ty poslední přišly z Newcastlu a Atalanty," řekl Krol pro anglický Sunday Sun.

"V Realu není snadné se prosadit. Trenér má na mé pozici Gabriela Heinzeho a Brazilce Marcela. Anglická liga je nejlepší na světě a navíc byh v Newcastlu byl hráčem prvního týmu," dodal Krol.

Autor: Petr Starý

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele