Krize v Levante, hráči dali vedení ultimátum

09.02.2008, 12:56
Aktuality
Levante se netrápí pouze na hřišti, krize zasáhla i vnitřek klubu. Hráči nedostávají výplaty a vedení klubu tak dali ultimátum...

"Až do této chvíle jsme byli potichu, ale situace se stala neúnosnou. Doufáme, že bude možné dosáhnout uspokojivého řešení ještě před zápasem s Osasunou. Věříme ve slib vedení, ale jestli se nedohodneme, potom budeme jednat a vložíme veškerou sílu dle nás potřebnou na to, abychom dosáhli svých práv," sdělili fotbalisté Levante v oficiálním prohlášení.

Levante se topí jak na poslední příčce ligové tabulky, tak i v dluzích. Hráči podle svých slov nedostali 60 až 80 procent platů z loňské sezony, letošní pohledávky vůči nim pak dosahují 85 procent. Dluhy mají na svědomí zvýšené výdaje, s nimiž ostře koresponduje velice nízký příjem z televizních práv. Klubu přislíbil půjčku tamní obecní úřad, ten ovšem finance stále neposkytl a úspěch zatím neslaví ani myšlenka prodeje stadionu v centru města.

"Je to obtížná a nebezpečná situace, která ohrožuje jednotnost klubu. Morálka hráčů byla ošklivě zasažena. Není snadné za této situace pracovat," posteskl si kouč Giovanni de Biasi.

Autor: Tomáš Pavlík / sports.yahoo.com

Komentáře (9)

Přidat komentář
-Kopy-

Reagovat
smazaný uživatel

to je smutné.. kdysi jsem měl pocit, že by se Levante mohlo stát štikou La ligy.. a teď takové problémy. škoda jich.

Reagovat
smazaný uživatel

škoda,Levante určiě si nezaslouží takový problémy...

Reagovat
smazaný uživatel

Velká škoda, je to sympatický klub. Osobně jsem si myslel, že to spíše potkává kluby jako Drnovice, Blšany,..... ?!?!

Reagovat
smazaný uživatel

futbal je uz pomaly biznis,nie sport...

Reagovat
smazaný uživatel

Pozor na záludnosti češtiny.

Reagovat
smazaný uživatel

v jeho případě slovenčiny

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

co se to děje ve Valencii, tohle neni rozhodně dobrej rok pro netopýry ať z VCF, tak pro Levante

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele