Krize je pryč, raduje se Ancelotti

29.09.2008, 10:39
Aktuality
AC Milán definitivně napravil nepovedený začátek sezóny. Svěřenci trenéra Ancelottiho včera večer porazili městského rivala Inter, který dosud vedl tabulku, a přiblížili se mu na rozdíl jediného bodu. AC je v tuto chvíli v Serii A šestý.

Rossoneri měli co napravovat. První dva ligové zápasy nezvládli a nezískali v nich ani bod. Od té doby už je to výsledkově mnohem lepší a AC drží sérii výher.

Pro fanoušky je nejdůležitější, že AC získal tři body i včera v městském derby proti Interu. Zápas rozhodl jedinou brankou hvězdný Brazilec Ronaldinho. "První dvě porážky, to pro nás byla lekce. Ale dostali jsme se z toho," neskrýval úlevu trenér AC Carlo Ancelotti.

"Dneska jsme měli šanci definitivně smazat špatný start a dokázali jsme to. Teď musíme stejným stylem pokračovat a drápat se dál nahoru," pokračoval Ancelotti, jehož tým se díky výhře posunul na šesté místo.

Oba rivalové se po derby v tabulce takřka srovnali, což je skvělá zpráva pro AC. "Inter byl pod mnohem menším tlakem, což je logické. Ale dnes jsme byli lepší, i když dosavadní výkony měl lepší Inter," potěšilo Ancelottiho.

Opačné pocity měl trenér Interu José Mourinho, AC jeho tým sesadil z prvního místa. "Jediné, co bych změnil, by bylo moje třetí střídání. Chtěl jsem poslat do hry Balotelliho a hrát se třemi obránci, jenže v deseti to bylo nemožné," uvedl Mourinho.

Interu se totiž vykartoval Nicolás Burdisso, z lavičky byl později vyloučen Marco Materazzi a červená hrozila i Patricku Vieirovi. "Patrick hodně riskoval, raději jsem ho stáhnul ze hřiště," řekl kouč.

"Dali jediný gól a berou všechny body, to musíme respektovat. Pro nás se nic nemění, jdeme dál," nesmutnil Mourinho, který nevěří, že aktuálně vedoucímu Laziu vydrží forma. "Nesleduji je, sleduji AC, Juventus a AS Řím. Lazio je, při vší úctě, až za námi."

Autor: Radim Šantrůček / sportinglife.com

Komentáře (26)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Konecne sme se probrali a kdyz budem pokracovat v tehle vykonech tak jedine dobre a utok na titul neni nerealnej FORZA MILAN!

Reagovat
Gazza.8

Myslel jsem ze letos to bude stejna bida jako loni,ale vcera hrali hodne dobre obzvlast ronaldinho s kaka...tihle dva kdyz budou mit formu tak je AC v pohode

Reagovat
smazaný uživatel

Jojo... bude to dobrý

Reagovat
smazaný uživatel

Clarence Seedorf dává zapomenout na Pirla, je dobře, že umíme hrát i bez něj - což minulý rok rozhodně neplatilo..

Reagovat
smazaný uživatel

vyřešení týhle otázky (co s Pirlem ?) bude ještě hodně zajímavý, protože když má den, nesahá mu Seedorf v tvorbě hry ani po kotníky. začátek sezony měl ale Andrea teda příšernej a jaks napsal - Clarence na něj zatím dává zapomenout...

Reagovat
smazaný uživatel

Pirlo umí výborně měnit tempo hry, což u Seedorfa (především při zrychleném přechodu dopředu) není úplně ideální. Jsem taky zvěavej jak budem hrát, až budou všichni ok..resp. kdo bude sedět?

Reagovat
smazaný uživatel

bylo by to možná už trošku riskantní, ale celkem by se mi líbilo složení tý středový trojky Gattuso, Pirlo, Seedorf. před nima buď Kaka' a 2 hroti, nebo Kaka' s Dinhem a hroťák. záloha by tak měla neuvěřitelnej tvůrčí a technickej potenciál. otázkou je, jak by to bylo s bráněním, ale něco podobného se koneckonců hrálo už za časů 4-1-2-1-2.

Reagovat
smazaný uživatel

aby toho tvůrčího potenciálu ale nebylo hodně..já si myslím, že bude hrát určitě Ambro. Jsem opravdu zvědavej, jak to Carlo postaví - jsou to ale příjemné starosti, nežli když jsme neměli směrem dopředu nikoho a musel tam Ambro..

Reagovat
smazaný uživatel

to každopádně

Reagovat
Shevchenko

To by mi ale bylo líto posadit Flaminiho.

Reagovat
smazaný uživatel

nj, ale s naší soupiskou se vždycky najde někdo, kdo musí sedět a přitom by si to v klídku dával v základu. stejně si zahrajou v průběhu sezony dost všichni (nepočítaje hráče jako Emerson a zatím Antonini, u kterýho je mi to líto, páč je to moc šikovnej bek)

Reagovat
smazaný uživatel

mno tak na 200% bude sedet Emerson a ze zacatku bych posadil Pirla do zakladu jasne Gattuso ten se ted dostal do formy a stidat Ambrossiniho s Flamstrem v zakladu a utok Pato-Borriello a nez se uzdravi dal bych sanci Shevovi vcera nehral spatne

Reagovat
smazaný uživatel

Pirlo sedět nebude, tomu nevěřím.

Reagovat
smazaný uživatel

Carletto je teď na koni, snad se na něm udrží

Reagovat
smazaný uživatel

seedorf je borec..ale vcera az tak ne..proti laziu to byl pekelnik

Reagovat
smazaný uživatel

tak snad sme sa konecne rozohrali a ideme si do zurichu pre postup!

Reagovat
smazaný uživatel

Určitě.

Reagovat
smazaný uživatel

Můžu se prosím zeptat co je s Pirlem? Slepička včera něco žvatlal o vážném zranění...dík moc...A chci dodat že přestože nejsem fanoušek AC milán, včera mě nadchli

Reagovat
smazaný uživatel

Manara (klubovej lékař AC): 'Andrea had an ecography this morning which evidenced his progress. We will do another on 9 or 10 October. But he has improved notably.'

Reagovat
smazaný uživatel

V první řadě gratulace pro rossoneri!

Inter mě včera zklamal, čekal jsem lepší výkon od Quaresmy a Manciniho. Zápasu by ale více slušela remíza. Příště by měl od začátku hrát Adriano, ať se ještě víc rozehraje. Gattuso bohužel ukázal jaká je třída a naprosto vygumoval Quaresmu. Cambiasso trestuhodně neuhlídal Ronaldinha, Kaká měl až moc prostoru. Ale nevadí, Inter to nesmí poznamenat. Souhlasím s Mourinhem, Lazio není soupeř. Inter se musí soustředit na sebe a hrát na co má, potom musí ligu vyhrát, protože je nejsilnější a nejkompaktnější.Forza Inter

Reagovat
smazaný uživatel

Konečně se rossoneri zvedají FORZA MILAN!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

merengues 19.09.2008 18:31

Nepříjemné, jenže AC kvůli tomu začne hrát se staženým Seedorfem, a toho se já osobně už nemůžu dočkat .

Reagovat
GEGE

Reagovat
smazaný uživatel

pamatuju

Reagovat
smazaný uživatel

RONALDINHO.

Reagovat
Tomanatura

No nevím nevím.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele