KRIZE? A HODNĚ VELKÁ!

07.03.2004, 16:25
Aktuality
Otázka zní - Proč? Proč Sparta nedokázala doma porazit Sigmu Olomouc? A Borussia Dortmund prohrála doma se Stuttgartem 0:2? Je snad Sparta a Dortmund v krizi? Odpověď v současné době zní - Ano!

Krize je ve Spartě a v Dortmundu hodně veliká! Kdy se z ní tyto dva kluby dostanou a opět začnou hrát pohledný a atraktivní fotbal? Dortmund ani Sparta už na titul moc pomýšlet nemůžou, ale čím to je? Hráči, trenéry či za to může vedení?

Sparta o zimní přestávce věděla, že je druhá a Baník Ostrava má veliký náskok, ale přesto věřila, že ještě může na titul zaútočit. Ale už nikdo nepočítal s tím, že Sparta bude klopýtat. Spíše si to Sparťané mysleli o Baníku, jenže poslední tři zápasy po sobě Sparta v lize nezvládla a jen remizovala, přišla tak o velmi cenné body. Teď bude mít problém skončit druhá, protože Slavia začala hrát konečně pohledný fotbal a dostala se před Spartu! Krize je veliká, i když si to ve Spartě nechce nikdo připustit. Ale je to tak!

Veliké problémy má v Německu i Borussia Dortmund, která v sobotu prohrála nad Stuttgartem 0:2 a za úspěch v této sezoně považuje už jen druhé místo. Přesto už málokdo věří, že by se Dortmund na druhém místě umístil. Teď se ke všemu, jak jistě víte, zranil i Tomáš Rosický, přesněji si zlomil předloktí.

Kdy konečně začnou tyto dva týmy hrát svůj fotbal? Začnou všechny porážet, jak byly zvyklé? Je to jen otázka času?

zdroj: fotbalovenoviny.com

Autor: Pavel Janega

Komentáře (17)

Přidat komentář
HOST*bestie

to mám nejradši jednou se nedaří a hned je z toho humbuk jaká to neni krize. chce se mi z toho blejt, včera měla sparta vyhrát 5:0, koukejte spíš na hru než na výsledek!!

Reagovat
Kily

to jo, Sparta jim tak pěk kousků nesázet měla, jenomže na krásu se fotbal nehraje. Hraje se na góly a ty Sparty jaksi nedává, bez branek nejsou výsledky a když nejsou výsledky, je tady krize.

Reagovat
HOST*???

Každému týmu trvá několik měsíců na sehrání, když vymění najednou několik hráčů ze základní sestavy, ani Sparta není a nebude výjimkou. Dobré a hlavně sehrané mužstvo se tvoří i několik let a vyměnit část týmu během zimní přestávky je běh na dlouhou trať. Je vůbec Štajner posilou?

Reagovat
HOST*adam

Na hru? To byla pěkná hra?Nedělej si z nás tady prdel. Od doby, co odešel Hašek a Hřebik Sparta hraje hnusnej fotbal, navic bez výsledků...Takže tak

Reagovat
HOST*KOBRA

Vzpominate si na clanek o tom jak Sparta posilila a taky o honbe za Banikem???? Psal sem tam ze vic posilila Slavia. A ejhle je to tak. Sparta klopyta tak ze se brzy natahne a Slavia k prekvapeni mnohych hraje dobre! A co honba za Banikem??? Kdyby nebyly Blsany tak je Banik neporazen do dnes. Treba zapas v Liberci, nebo ted se Synotem... Banik bude mit titul, Slavia bude druha a Sparta mozna az 4. a bude mit po PRDELI.

Reagovat
PJ

Jo ale s kym Slavie hrála? Sparta vyloženě podělala jen zápas s Příbramí. V Budějkách to podělala dvěma chybama v obraně (tam posily nepřišly), navíc jí rozhodčí sebrali regulérní gól z ofsajdu kterej nebyl. Teď se Sigmou to byla neuvěřitelná smůla a zázračnej Vaniak. Nechci tim Spartu obhajovat, honba za titulem vypadá jinak, ale tvuj pohled je zase extrém z druhý strany...

Reagovat
smazaný uživatel

ale o tom ten fotbal je že se udělá ta chyba,a jestliže chce sparta titul tak vedení 2:0 musí uhrát a s Příbramí byli rádi že neprohráli. hodně napoví derby,já osobně věřím Slavii.

Reagovat
PJ

Vždyť řikam že Spartu neobhajuju, podělala si to sama, ale názor na kterej sem reagoval je nesmyslnej pohled někoho zaujatýho proti Spartě..

Reagovat
HOST*

A s kym hral Banik??? Liberec 2:0 s tema Blsanama to byl ulet, ten zapas posrali to jo to priznavam. Ale je to teprv 1. zapas ze 17 nebo kolika... A kolik jich podelala Sparta? Jenom na jare to uz byli 3. No a ted jak hral Banik se Synotem to byla fakt sranda. Nasazet nekomu 6 golu, to sem este nevidel A Slavia??? Vyhrala ve Zline pokud vim. Jestli se pletu tak to nechte tak, to je jedno ale Sparta hrala s HORSIMI Budejovicemi a remizovala o Pribrami ani nemluve...

Reagovat
PJ

O Baníku nepadlo ani slovo, porovnával sem Spartu a Slavii. Zlín byl dobrej na podzim, na jaře je špatnej. Budějky byly rozhodně lepší. A co teď remíza Baníku s Žižkovem? To se vám taky moc nepovedlo, tak pomlč...

Reagovat
HOST*???

To ale bude muset hrát trochu jinak, aby byla aspoň čtvrtá.

Reagovat
HOST*c.a.b.a.n.e.k.

KOKOTrbu spláchnout s Michalíkem a Labantem do hajzlu!!!!! Vořech zatim neukazál co v něm je a to samý platí o V. Gluščevičovi (škoda že v sobotu neukázal to stejný jako na Las Palmas-to by byl i bůh Vaniak v prdeli )

Reagovat
HOST*Michal

K tomuto clanku lze snad napsat pouze to, ze je to blabol a autora asi neco pekne zere...

Reagovat
smazaný uživatel

Chtěl bych všem pražáčkům říct, že Sparta sice měla převahu, ale hrála nefér. Doufám, že ACM Sigmu pomstí.

Ať žije Sigma Forza Milán

Reagovat
HOST*

Jen bych chtěl vědět, v čem hrála Sparta nefér. Asi mi něco uteklo

Reagovat
PJ

Tak to sme dva, to sem taky nepochopil..

Reagovat
Mr.Jindros

ad_Sparta :

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele