Krejčí je rád, že na první gól po návratu nečekal moc dlouho

27.09.2020, 23:39
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (22)

Přidat komentář
milan78

snad to nebyl vlastenec

Reagovat
Beči

Láďa je borec Můžeme si dělat legraci z jeho ofsajdů, ale nikdo nepopře, že na hřišti nechává pro tým všechno

Reagovat
El-Pistolero-68

Reagovat
ACSeRw!n

to urcite.. navic mi prijde, ze se v Italii herne zklidnil, uz dokaze i zaseknout, nebo hru roztahnout, coz bylo driv nemyslitelny.. a taky nabral naky kila, coz mu pomohlo treba vcera pri golu

Reagovat
smazaný uživatel

Klobouk dolů když tak moc nehrál v Itálii poslední dobou jde vidět, že je to nadstandart pro naši ligu samozřejmě ta defenzivní činnost nikdy nebude jeho parketa. Teďkom si, ale taky uvědomit, že nás čeká i EL. A nedovedu si představit hrát dvě soutěže s 3 kvalitníma stoperama štětina hancko čelustka. Plechatý Lischka a Hanousek jsou tak hráči pro 2 ligu ne pro nás.

Reagovat
pepindo8

Plechatý a Lischka jsou hráči kterým chybí sebevědomí. Hrát mimo Spartu, patří mez top ligy. Ale neházel bych je přes palubu. U Hanouska.. to byl opravdu smutný pohled, jak si ho tam Průměrný Pilík mazal na chleba

Reagovat
smazaný uživatel

opět, ale napíšu my jsme sparta k sakru my nemůžeme čekat, a ne už vůbec v téhle situaci kdy budeme hrát i EL. Minimálně pochybuji, že se to stihne mělo se to řešit dříve měli odejít pryč 2 z 3 a i když se jednal hancko a dobře dopadl tak měli ještě toho petráška přivýst

Reagovat
smazaný uživatel

Ani Pleachty (ikdyz ten ma aspon potencial, ani Lischka, ten uz vubec ne.

Reagovat
Marv

Reagovat
papanegra

Jak to dobře vypadá na jiných postech, tak stopeři budou pro nás velká slabina, nevěřím, že ještě někdo přijde. Ke všemu hra stoperu v téhle formaci je dost podstatná..

Reagovat
veikko

Já bych toho Štetinu nepřeceňoval. Ve Spartě se mu dlouho nedařilo, navíc se vrátí zhruba za půl roku v kdovíjaké formě, perspektivní taky není... Podle mě by Sparta mohla zkusit spíš Krejčího ml. na stoperu, ten kluk je sice občas na hřišti magor, ale talent má. I s Plechatým a Lischkou se vyplatí pracovat víc než s nevyzpytatelným Štetinou.

Reagovat
Uwe háže buly

Plechatý a lischka hráli nadprůměrně v Jablonci.. Ty druhá ligo.

Reagovat
smazaný uživatel

jo plechatý proti tomu jerevanu byl neskutečnej co si pamatuji

Reagovat
vinetou

Proč má devítku on a ne Hložek?

Jinak doufám že se brzo rozehraje, nároďák potřebuje dobrý křídlo jako sůl.

Reagovat
smazaný uživatel

Hložek měl vždycky 20

Reagovat
veikko

Tak zrovna Jankto, ač není úplně křídlo, podává v reprezentaci hodně dobré výkony. Ale souhlas, že jako alternativa by se Krejčí ve formě hodil.

Reagovat
Greny

Ještě Václav Černý se začíná dost chytat

Reagovat
veikko

Spíš pravá strana vypadá hrozně. Tam bych osobně k Masopustovi zkoušel i Kadeřábka, stejně hraje v klubu RWB, takže musí podporovat i útok.

Reagovat
smazaný uživatel

Pravá obrana Coufal, práva záloha Kadeř

Reagovat
El-Pistolero-68

Reagovat
Kucka

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele