Krásný den, smál se po 300. gólu kariéry Luca Toni

15.12.2014, 11:54
Aktuality
Luca Toni na jaře oslaví své už 38. narozeniny, na trávníku je ale i v pokročilém věku stále hodně platný a patří k důležitým hráčům Hellasu Verona. Zkušený kanonýr to potvrdil i včera, jednou trefou přispěl k výhře 2:1 v Udinese a na své konto si připsal jubilejní 300. gól kariéry...

Hellas musel v Udinese dotahovat a skvěle se mu povedl závěr první a úvod druhé půle. V nastavení prvního poločasu se prosadil právě Toni, ihned po změně stran pak bleskový obrat dokonal Lazaros Christodoulopoulos.

"Mám velkou radost, protože tento gól byl hodně důležitý a pomohl nám k zisku bodů. V uplynulých týdnech jsme hráli dobře a výkony se nám nedařilo proměňovat v body. Také dnes jsme prohrávali, ale bojovali a nakonec vyhráli," pochvaloval si Toni.

Toni během své kariéry vystřídal řadu zaměstnavatelů a hrál například za Empoli, Modenu, Brescii, Palermo, Fiorentinu, Bayern Mnichov, Janov, AS Řím nebo Juventus. Góly dával i za italskou reprezentaci, které před osmi lety pomohl k triumfu na mistrovství světa v Německu.

"Rozhodně se z mého pohledu jedná o krásný den. Každý gól má nějakou příchuť, ať už se jedná o ty za Modenu ve třetí lize, nebo o trefy na mistrovství světa v Německu. Svůj oblíbený vybrat nedovedu. Z tohoto úspěchu mám samozřejmě velkou radost, ve Veroně chci podávat dobré výkony a po skončení sezony uvidíme, co budu dělat dále," dodal.

Autor: Tomáš Pavlík / football-italia.net

Komentáře (16)

Přidat komentář
Spalovač šancí

Skoro tak dobrej jako T. Skuhravý

Reagovat
smazaný uživatel

Okopcil od Necida oslavu

Reagovat
didosh

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
The Krupy

Pán útočník

Reagovat
didosh

Borec

Reagovat
Stiksxx

Nemám ho moc rád, ale za tohle

Reagovat
smazaný uživatel

https://www.youtube.com/watch?v=AXoxHStbAFE

nekdo to sem dat musel, jinak luca je samozrejme frajer

Reagovat
bayern987

Klobouk dolu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Bayernista18

Reagovat
Votas

a jak sem se tady smál loni tuším Chievu, že jim dal Luca góla z brejku a on rok potom naloží rychlostně i Vidičovi

ale dobře dědek

Reagovat
PBLead

Tak Vidic už je na tom rychlostně špatně

Reagovat
arsavin

Už 38 . Fakt frajer

Reagovat
smazaný uživatel

grande Luca

Reagovat
smazaný uživatel

Luca

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele