15. kolo
14.12.2014 15:00 CET
1 : 2
(1:1)

Reportáž

Udinese Calcio - Hellas Verona 1:2

Veronský Hellas dokázal zabrat a ze souboje s Udinese bere všechny body. Domácí naopak nepotvrdili svůj triumf nad Interem Milán. Trefili se oba kanonýři - Di Natale a Luka Toni, avšak vítěznou branku zaznamenal Christodoulopoulos.

Začátek utkání byl opatrný, až ve 24.minutě musel hasit Morasovu hlavičku Karnezis a nadále tak zůstával stav nerozhodný 0:0. Ten ale vydržel jen dalších deset minut, po centru Fernandese hlavičkoval kanonýr Di Natale a svojí 201. brankou poslal Udine do vedení. Domácí se ale úvodní brankou nechali ukolébat a Hellas převzal iniciativu. Pasivita domácích se vymstila těsně před koncem první půle, Christodoulopoulos našel ve vápně Luku Toniho a ani ten se nenechal zahanbit a dostál své pověsti zabijáka - 1:1. Mimochodem, byla to jeho 300. branka v kariéře!

Druhý poločas tedy začínal znovu za nerozhodného výsledku a Udine do něj vstoupilo velmi špatně. Hned ve 46.minutě Christodoulopoulos načapal Karnezise "na švestkách" a střelou mezi nohy zajistil Hellasu vedení v zápase. Domácí se z tohoto direktu dlouho nemohli vzpamatovat a až dvacet minut před koncem zápasu zase začali ohrožovat hostující branku, nicméně žádná velká šance se neuskutečnila.

Čtyři minuty před koncem zápasu mohl srovnat Di Natale, v těžké pozici donutil Benussiho k dobrému zákroku. Hosté byli v posledních minutách pod tlakem, ale ten dokázali ustát a ze Stadia Friuli si odvážejí všechny body.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele